irma » 08 квітня 2009, 10:05
А я позаминулого року купувала і не роблю з цього проблеми.
Паски були такі, що не відрізниш від домашньої, а яка за ними була біготня!
З самого ранку четверга вже люди чатують біля кафе "Ласуня". Я тоді ще дивувалась, що так багато людей, виявляється, НЕ НЕЧЕ СВОЮ ПАСКУ!
Для мене це тоді було прямо відкриттям.
Після цього я спокійніше відношусь до дійства: заміс-випічка-переживання "зійде-не зійде", "чи добре випечеться всередині" і т.п.
Печу своєї паски стільки, скільки поміщається в духовку за раз (різнокаліберними формочками), решту докуплюю малесенькими магазинними (вірніше, славиться випічка тільки ковельського конд. цеху, що в кінці Черьомушок на складах).
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі