Сподобався форум - постав +1

Про хавчик...

продукти, кулінарія, косметика, побут, квітникарство, рукоділля і хавчик

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 02 серпня 2008, 13:22

А я солю огiрки
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення maja » 03 серпня 2008, 23:56

Хто знає хороший рецепт консервованої шпарагівки?
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер
Аватар користувача
maja
 
Повідомлення: 426
З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення OKsana_17/IF » 04 серпня 2008, 12:48

Аватар користувача
OKsana_17/IF
 
Повідомлення: 26
З нами з: 12 червня 2007, 20:19
Звідки: город-герой КОВЕЛЬ
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 19 серпня 2008, 21:22

Урожай-2008! Вага цієї картохи 655г.В довжину вона була 15см.


Двоє наїлися досхочу!
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Ванда » 06 жовтня 2008, 12:36

Вчора мій коханий фздив по гриби , привіз три відра синячків... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: так що роботи маю надовго :talk: :suicide:
Дуже любимо мариновані грибочки , але ще хочеться закрити грибну закуску , колись пробувала - дуже сподобалася . Знаю , що інгрідієнти - гриби , капуста , рис ... :roll: . Хто знає рецепт , підскажіть :wink: , Дуже вдячна :reverance:

"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."
Аватар користувача
Ванда
 
Повідомлення: 743
З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 07 жовтня 2008, 11:36

Грибів категорично не мариную, а лише сушу. Ще стараюсь насолити з відро груздів (докладаю зверху після кожного наступного тихого полювання). Стоїть це відерко на балконі взимку. Салат з груздів - ням-нямський!
А зараз готую курячі філе з грибами - смакота! І виглядає класно на столі:

Можу дати рецепти соління груздів і філе з грибами.
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Lisichka » 07 жовтня 2008, 14:06

ням-ням !!! :D
Аватар користувача
Lisichka
 
Повідомлення: 893
З нами з: 29 серпня 2008, 12:34
Звідки: місцева
Подякував (ла): 35 разів.
Подякували: 16 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення toha » 19 листопада 2008, 15:50

Аватар користувача
toha
 
Повідомлення: 3340
З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 19 листопада 2008, 16:56

Мій процес приготування печінки в вині.
Складники: печінка куряча, олія, сіль, перець, листя салата, мед, вино, трави (орегано), цибуля, вино (я брала французьке сухе).
Кілька шматочків копченого сальця смажимо на сковорідці - для запаха.
Викладаємо на тарілку, на листя салата. То підкладка для печінки. На колекційне напівсолодке італійське вино не піднялась рука, тому в хід пішло кисленьке сухе. Змішала мед, трави, вино, олію, сіль та перець. На маленькому вогні смажила печінку та поливала отриманим соусом. Пахло на всю кухню. В кінці смаження додала різану цибулю, щоб вона тільки трошки підсмажилась, не до золотого кольру.


Кінцевий результат. Прикрашено маринованими огірочками та червоним свіжим перцем. Фоткала на балконі, бо в кухню вже бігли голодні люди.


Дуже смачно вийшло.
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 20 листопада 2008, 18:34

Оригінально!
Саме цікаве, що недавно тільки-но подумала що б то приготувати з курячої печінки?!!!!
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Fantoman » 20 листопада 2008, 18:43

Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 20 листопада 2008, 20:49

Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення Fantoman » 21 листопада 2008, 08:54

Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 24 листопада 2008, 13:33

А з курячої печінки я зробила овочевий тортик. Легко робиться і ситно.
1. Печінку - через м'ясорубку (я потім ще й блендером пройшлась, щоб кусочків не було), додати муку, яйце, молоко, олію, сіль, перець - як на млинці. Пропорції - строго "на око". (Досвідчене око не підведе! :wink: )

2. Печемо млинці, виливаючи рідке тісто на всю окружність сковороди.


3.Підсмажуємо на маслі цибулю і моркву (багато, це буде викладатись між шарами млинців)


4. Складаємо тортик, перемазуючи млинці майонезом чи сметаною і посипаємо по черзі то цибулею, то морквою. Прикрашаємо. Бажано на ніч - в холодильник. Отакий тортик вийшов у мене:


5. А це у розрізі:

Чоловікові дуже смакувало!
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Fantoman » 24 листопада 2008, 13:35

Скільки ж курей загинуло заради такого тортика...
Виглядає смачно..
Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Господар(ка)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

cron