Сподобався форум - постав +1

Україна не держава!?

Наше місто (без спаму і флуду)

Модератори: AndroVit, Igal, Ruslana TS, nekton

Re: Україна не держава!?

Повідомлення Ванда » 06 червня 2008, 23:42

Після висловлювань г-на Жириновського на передачі "Свобода слова " потрібно пити заспокійливе :x
1. Ніяк не збагну - яким чином пригнічують росіян у Криму ? :roll: :lol: Там же української мови не почуєш ! Хто ж їх там "гнітить"?
2. Чому на такі передачі не запросити когось іншого ? Наперед відомо, що можуть говорити такі... як Затулін і Жириновський :gun: :fight1: .Ще раз нас поставили перед фактом , що коли ми не будемо "дружити" з братньою Росією , "Україна припинить своє існування" !!!!
Хто дивився ? Що думаєте по цьому питанню?

"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."
Аватар користувача
Ванда
 
Повідомлення: 743
З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Re: Україна не держава!?

Повідомлення toha » 06 червня 2008, 23:46

Затулин "намолотил" на две войны. Я то думал у нас по одной "беде" Жириновский и Шуфрич. :(
Аватар користувача
toha
 
Повідомлення: 3340
З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Re: Україна не держава!?

Повідомлення boddy » 07 червня 2008, 00:08

Аватар користувача
boddy
 
Повідомлення: 1150
З нами з: 21 листопада 2003, 17:51
Звідки: з лісу...
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Україна не держава!?

Повідомлення Stalin » 07 червня 2008, 09:15

Трохи подивився. Як можна відновитися до людини, яка тебе і твоїх рідних називає фашистами. Він урод. Не спорю, його імідж вже давно працює, але, все одно, таке просто так лишати не можна.
А хіба Затуліну дозволили в'їжджати до України? Йому, ж, здається, колись там заборонили.
Для себе зробив висновок: чуйка, що через років 3-4 бути війні, стопудово. Або за газ, або за чорноморський флот. Зарано відмовилися ми від ядерної зброї.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
А насправді так просто змінити життя!
Просто вийти на вулицю, просто прибрати сміття,
Полюбити свою землю, свою рідну природу,
Відчути себе часткою єдиного народу.
Аватар користувача
Stalin
 
Повідомлення: 224
З нами з: 31 січня 2007, 20:07
Звідки: З Ковеля, Володимирська авеню
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 7 разів.

Re: Україна не держава!?

Повідомлення igorsolop » 07 червня 2008, 10:18

Аватар користувача
igorsolop
 
Повідомлення: 2698
З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.

Re: Україна не держава!?

Повідомлення Oleg-Dock » 07 червня 2008, 11:06

То що у нас нема держави, я впевнений на всі 100%
І оті вислови типу: "ти не патріот", "маєте таку державу на яку заслцговуєте" це бред, у вигляді самозаспокоювання.

Я розповім нещодавню історію, котра відбулась зі мною. Сидів я в парку з друзями, було пізно сонце сховалось. І тут як завжди в цей період виходять люди условно назвем "дуже бідні", тобто це зазвичай пенсіонери котрі залишились самі (не бомжи, це факт). І розпочинають вишукувать оте 8 копійкове золото, тобто пляшки з під пива, слабоалкоголок... І тут проходить і повз нас бабця зморена старісттю (їїбе відпочивати на страрості з обовязковим наглядом) і як завжди ці люди питають: "чи можна забрать білля нас, пусту тару". А ми з дуру, не мало набрали пляшок з слабоалкоголкою. Ми - "Звісно, тільки у нас ще буде багато тари пізніше, підійдіть пізніше. І так ми перекінулись з тією бабкою декількома словами в більшості про її життя. То, що ми дізнались: Бабушка була все життя трудягою, побудувала не мало будинків в нашому славному місті, мала 5 розряд "каменьщіка", так сталось що залишилась сама, нещодавно ще прийшлось зробить операцюю на очі, що призвило до не малих витрат, тай щей прийшлось влісти в борги, отримує (ту мізерну-це добавлено мною) пенсію і відразу повертає борги. Після розмови хвилина мовчання. І тут мій друг перший протягує дватцятку, зі словами "Це вам, візьміть будласка", у мне і ще у одного друга застигли рукі в карманах (адже ми теж, в тойже час синхроно потянулись за грошима, просто наш друг оказався швидший), а чьму застигли? Та тому що побачили оту реакуцію коли вона взяла в рукі 20 грн. Її мабуть казалось, що її подарували мльйон долярів. І тут ми приблизно по такійже дватцятці добавили. Вона тихенько пішла чекать коли звільниться тара, на сусіднню навпроти лавку. Ми були троха в шоці від почутого і побаченого, хвилини три ми мовчки сиділи, і невзрачно споглядали на ту бабцю. Ту ще такийже мужчина пройшов повз нас, далі. Тема звісно у нас змінилась на співчуваючу, і ми ізрідка обмінювались якимись фразами. І головне ми спостерігали за цієюю бабцею, вона нас і далі продовжувала шокувати. Вона після того як сіла довго ще крутила ті гроші в руках, перераховувала, її казалось що вона в руках тримає багатство. І тут навіть в тимноті ми помітили що у бабці виступили сльози, вона акуратно їх стирає з лиця. Якісь декілька гривень, що молодь тратить при звичайному вилазі в центр міста, а то і більше, в декілька раз.

І це держава? Наші батьки, дідусі отримують пенсю (винагороду за довгу клопітку працю), їздять і споглядають на світ без обмежень, відпочивають на всіх цікавих курортах?
А в державі, це так. І там платять гіднуу пенцію всім, незважаючи на зміну влади. Та за гріхі попередньї влади, виплачують компенсацюю, усім, навіть не своїм громадянам. Там після виходу на пенсію, у людей дійсно розпочинається друге цікаве і енергійне життя. Торбуються за свій народ, для якого вона і існує.
І незнаю чого, але чомусь я не впевнений у своїї пенсіїї що я можу піти впевнено на старості в заслужений відпочинок, хоча працюю завжди офіційно і не мало відаю державі.
Там де себе почуваєш людиною, потрібною. Там і є Держава.
І нахер мені та політика, я хочу просто достойно жити, та впевнено себе почувати.
Востаннє редагувалось Oleg-Dock в 07 червня 2008, 14:04, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Орфография - как Кунг Фу....
Настоящей мастер пользуется ей только в случаях крайней необходимости...
Аватар користувача
Oleg-Dock
 
Повідомлення: 275
З нами з: 23 березня 2007, 13:58
Звідки: Kovel
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.

Re: Україна не держава!?

Повідомлення igorsolop » 07 червня 2008, 11:38

Аватар користувача
igorsolop
 
Повідомлення: 2698
З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.

Re: Україна не держава!?

Повідомлення Stalin » 07 червня 2008, 12:48

А насправді так просто змінити життя!
Просто вийти на вулицю, просто прибрати сміття,
Полюбити свою землю, свою рідну природу,
Відчути себе часткою єдиного народу.
Аватар користувача
Stalin
 
Повідомлення: 224
З нами з: 31 січня 2007, 20:07
Звідки: З Ковеля, Володимирська авеню
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 7 разів.

Re: Україна не держава!?

Повідомлення igorsolop » 07 червня 2008, 13:34

На рахунок війни я сперечатись не буду, просто наведу декілька тез:
1. Наразі у нас нема ніякої зброї: ні ядерної, ні вогнепальної. Зброю, яка стріляє сама по собі, я до уваги не беру :D
2. Якби у нас до цих пір була ядерна зброя - то ше невідомо як би вона використалась при нинішньому рівні і стані збройних сил Украївні: не факт, шо вже б пару бомб взірвалось прямо на складах, а парочку бомб уже викрали терористи і нас з вами нею ж і залякували.
3. Воювати піде хіба 3% населення України призовного віку. Решта або одразу здасться в полон, або швиденько емігрує за кордон, або перетвориться в банду, яка воюватиме взагалі невідомо проти кого. (Сам я ше не визначився, але знаю точно, шо мене не буде в тих 3% :P )

Щодо цінності енергетичних ресурсів і можливості виживання без них давай дискутувати у відповідній темі

Тепер щодо продажу речей з нацистською символікою:
1. Я не оспарюю право продавати які б то не були речі 2-ї Світової війни, я просто наводжу факт: бачив на власні очі у вільному продажу.
2. Лялька Гітлера - теж факт.
3. Заклики деяких лідерів радикальних націоналістичних партій і угрупувань України - теж факт. Навіть вчора на тій же "Свободі Шустера" виступ Корчинського явно не служить спростуванням тези про фашизацію України, а якраз навпаки! Одне діло - говорити такі слова, сидячи вдома перед телевізором, а інша справа - в ефірі центрального каналу в дискуссії з одним із лідерів політичних сил Росії... :?
Аватар користувача
igorsolop
 
Повідомлення: 2698
З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.

Re: Україна не держава!?

Повідомлення Romas » 16 січня 2009, 12:24

"Я УКРАИНЕЦ!"


Я не люблю сало, не ношу вышиванку и не знаю слов украинского гимна. Я не переплывал Днепр и не умею танцевать гопак. На моем столе не лежит "Кобзарь", а на стене не висят рушники. Моя кровь красная, а не желто-голубая. Я не склоняю "пальто" и "кино", и три самых важных слова я сказал на русском языке. Я - украинец?

Я болею за "Динамо", за Кличко и Клочкову. Я видел эту землю из иллюминатора Боинга, но я вернулся. Мне не нужны неоновые города и силиконовые женщины. Я не буду жить там, где улицы без имен, а люди без отчеств. Я останусь здесь. Здесь земля еще не остыла от огня, и еще не стерлись на плитах имена незабытых предков. Здесь девушки читают в метро и пишут стихи на парах по термодинамике. Здесь на деньгах поэты, а не президенты. Здесь шутят смешно и улыбаются честно. Из сердца не вычеркнуть пятую графу. Я - украинец.

Я люблю узкие улицы Львова и Харьковские проспекты. Мне стали родными беззаботная Одесса, деловитый Донецк и легендарная Полтава. Я не верю патриотам на трибунах, но верю патриотам в окопах. Я верю в эту страну: я доверяю этому воздуху - он держит купол, этим горам - они держат страховку, этим людям - они держат слово. Я люблю стук каблучков по плитке Крещатика, скрип снега в Карпатах и шуршание крымской гальки. Мне никогда не забыть украинской колыбельной и поцелуя на Андреевском.

А еще: мне часто снится необъятное небо и поле подсолнухов. И мой сын родится здесь. Я - украинец!
Аватар користувача
Romas
 
Повідомлення: 617
З нами з: 18 липня 2007, 13:19
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Україна не держава!?

Повідомлення Hapuga » 16 січня 2009, 18:51

Прочитав і мурашки пробігли по шкірі. Молодчина влучно описав.
"И не бойтесь убивающих тело, души же не могущих убить..."
Аватар користувача
Hapuga
 
Повідомлення: 1826
З нами з: 29 січня 2007, 23:59
Звідки: з Горохова я!!!
Подякував (ла): 47 разів.
Подякували: 90 разів.
Район міста:

Re: Україна не держава!?

Повідомлення toha » 17 січня 2009, 00:11

Romas порадовал, хотя и с грустинкой... :(
Аватар користувача
toha
 
Повідомлення: 3340
З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Re: Україна не держава!?

Повідомлення malexmen » 25 січня 2009, 18:42

Несчастна та страна, которая нуждается в героях
- Если путь ведет к цели, то безразлично какова его длина...
Аватар користувача
malexmen
 
Повідомлення: 63
З нами з: 23 січня 2009, 12:14
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Україна не держава!?

Повідомлення toha » 27 січня 2009, 15:53


Аватар користувача
toha
 
Повідомлення: 3340
З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Re: Україна не держава!?

Повідомлення Ванда » 27 січня 2009, 17:17

Израиля до 1948 года вообще не было , а сейчас зато ... воюют как :lol:

"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."
Аватар користувача
Ванда
 
Повідомлення: 743
З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Ковельські балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей

cron