irma » 21 вересня 2007, 09:31
Пропоную кльовий турецький національний сніданок, який прийшовся до смаку тут, в Ковелі (оливкова олія є в любому великому маркеті, брати обов'язково першого холодного віджиму, що є попросту оливковим "соком"). Ну і натюрморт:
Отже, інгредієнти: чорний хліб (люблю "Вербський" з ізюмом), оливкова олія "екстра" перший холодний віджим (обидві марки, що на фото - іспанські, але чомусь "ITLV" смакує краще), сіль.
Що робимо: наливаємо олійки в тарілочку, солимо. Чорний хліб вмочуємо в олію і смакуємо, усвідомлюючи, що чорний хліб не гниє в кишківнику, а оливкова олія розчиняє всю погань в печінці.
Смачного і корисного!
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі