irma » 17 вересня 2007, 12:47
Не люблю готувати, але ж часом треба, то ось вам неодноразово опробуваний рецепт приготування курячих крилець.
Така смакота виходить, що їсиш і їсиш, як соняшникове насіння...
КУРЯЧІ КРИЛЬЦЯ В КИСЛО-СОЛОДКОМУ СОУСІ
1кг крилець (розрізати на 3 частини по згинах)
200г соєвогог соусу (класичний або з імбиром)
1 ст.л. меду
1 лимон (середнього розміру)
-Крильця злегка обжарюємо в глибокій сковороді в рослинному маслі (не лінуємось перевертати, помішувати, бо пригорить і буде фе!). Не солити!
-Заливаємо в сковороду соєвий соус, тушкуємо під кришкою 30-40хв. Теж періодично помішуємо. Крильця стануть коричневими від соусу.
- Додаємо 1 ст.л меду і 5 хв. тушкуємо з медом.
- Лимон розрізаємо на дві половини і витискаємо сік туди ж. Ще 5хв. тушимо і помішуємо.
- Відкидаємо, як вермішель, на друшляк, їмо як схолонуть.
Ням-ням!
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі