Сподобався форум - постав +1

Україна: Війна і мир в ситуаціях

Наше місто (без спаму і флуду)

Модератори: AndroVit, Igal, Ruslana TS, nekton

Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 03 грудня 2014, 22:33

ця картинка передає суть теми, яку я буду вести

Зображення


Валентина Борусевич :

Ми живемо своїм життям, ходимо на роботу, навчання, дискотеки....Але чи задумуємось над тим, хто береже мир на нашій землі? Завдяки кому ми не чуєм пострілів і вибухів? На мить уявіть себе на їхньому місці. Правда страшно? Якщо так, то не будьте байдужими і допоможіть чим можете! Принесіть продукти чи теплий одяг, дайте декілька гривень на лікування пораненому бійцю чи вдові загиблого. Приєднайся до волонтерського руху, або просто зроби перепост щоб змогли це прочитати інші!

*******************************************************************************************

В КОЖНОМУ ПОСТІ - ДВІ РІЗНІ ПОДІЇ
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 03 грудня 2014, 22:37

ОДНІ П'ЮТЬ ТА ПОТАКАЮТЬ:

У Ковелі "сухий" закон у нічний час - для всіх закладів торгівлі
Сьогодні виконавчий комітет Ковельської міської ради продовжив своє засідання, яке був вимушено перервати у зв’язку з вчорашнім фальшивим, як з’ясувалося згодом, замінуванням «Білого» дому. Тут розглянули й питання «Про внесення змін до рішень виконавчого комітету міської ради», на яке ще вчора очікували окремі члени громадської ради при міському голові та активісти.
Нагадаю, що вони у вівторок обговорювали інформацію щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у нічний час магазином «Сяйво» та супермаркетом «Слайга». Саме ці два торговельних заклади, за словами представників влади та міліції, нехтують рішенням виконкому від 13 січня 2011 року. На громадській раді було погоджено рекомендувати виконавчому комітету розглянути питання стосовно скасування рішення виконкому про цілодобовий режим роботи цих об’єктів торгівлі.
З метою зниження рівня вуличної злочинності та адміністративних правопорушень, додержання законних прав громадян, враховуючи подання Ковельського МВ УМВС України у Волинській області члени виконавчого комітету внесли зміни до окремих своїх рішень. Зокрема, вони скасували погодження, яке дозволяло магазину «Сяйво» та супермаркету «Слайга» працювати цілодобово.
До речі, саме такий метод вирішення проблеми зініціював у вівторок Олег Кіндер і громадськість його підтримала. Заступник міського голови Анатолій Трофимук повідав на громадській раді, що власники цих торгових закладів зігнорували всі прохання влади не продавати алкоголь у нічний час, також жодного позитивного результату не дали й заклики до їхньої совісті та моралі. Тому нинішнє рішення виконкому, надіються владці, радикально змінить ситуацію.

14-11-2014

====================================================================

ІНШІ ДОПОМАГАЮТЬ:

У Ковелі для бійців готують борщові набори.
Ковельські волонтери підготували до відправлення бійцям української армії в зону АТО чергову партію борщових сухпайків. Члени громадської організації «ВГО Комітет громадського спротиву» Галина Лічман, яка пройшла Майдан Гідності, Людмила Строкова – мати бійця військового добровольчого батальйону, Лариса Калитюк, двоє синів якої теж перебувають в зоні АТО, та активістка Галина Шевчук продовжують готувати борщові напівфабрикати.
Спершу жіночки вдома по одинці готували борщові набори, а тепер облаштувалися в приміщенні громадської організації. Тут одну із кімнат переобладнали під невеличку кухню і комору, принесли сюди кілька власних електричних сушарок і приступили до роботи. Овочами їх забезпечив Степан Костюкевич із села Дубове. Чоловік безкоштовно привіз із власного городу близько 200 кілограмів столового буряка, 50 кілограмів моркви, 15 кілограмів часнику.
Активістки щодня шинкують свіжі овочі та кладуть їх у сушарки, вже готову суміш заправляють спеціями і фасують в спеціальні пакети для продуктів харчування. Кажуть, що будуть раді будь-якій допомозі містян та жителів інших населених пунктів, а насамперед запрошують приєднатися до доброї справи молодих людей. На кухні вкрай не вистачає робочих рук.
Господині наразі розробляють нові рецепти сухпайків – ще більш поживні та вітамінні, щоб бійці не витрачали багато часу для приготування смачної гарячої їжі. Перші порції з сухими напівфабрикатами для приготування борщів отримали бійці 51 окремої механізованої бригади, тепер доукомплектовують ще один вантаж. Окрім цього, члени комітету громадського спротиву знову підготували та відправили бійцям «Айдару» гуманітарний вантаж з продуктами харчування. А сьогодні ще повезуть харчі до 51 бригади.


26-11-2014
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 03 грудня 2014, 22:58

На Волині офіцер під час суперечки вбив підлеглого
В місті Володимир-Волинському на території військової частини командир взводу танкового батальйону, старший лейтенант вбив ножем військовослужбовця. Про це повідомили у правоохоронних органах, - інформує УНН.

В місті Володимир-Волинському на території військової частини "А2331" командир взводу другої танкової роти танкового батальйону старший лейтенант під час словесної суперечки наніс смертельний удар ножем у тулуб військовослужбовцю цієї ж військової частини. Вбивця з місця події зник.

За фактом вбивства військовою прокуратурою Луцького гарнізону Західного регіону України розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) та ч.1 ст.408 (дезертирство) КК України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, тіло загиблого доставлено у морг за для проведення експертизи, проводиться розшук вбивці та допитуються свідки.

19-11-2014
=-===========================================================================================
Они уходят от нас совсем молодыми. Наши

ребята... Командир аэромобильно-десантного взвода аэромобильно-десантной роты 90
батальона 81 аэромобильно-десантной
бригады ВСУ Ильницкий Дмитрий. Он был тяжело ранен
на подступах к Донецкому аэропорту в день своего рождения ,
29 ноября, а 30 ноября в 3часа ночи его не стало....
Что можно успеть за 24 года? Можно стать
Героем и умереть за Родину. И остаться в наших сердцах навечно.

Алексей Мочанов поширив світлину від Наталия Дмитриева.

Дима Ильницкий... Мир праху твоему. Брат...
Язык не поворачивается сказать "Сынок", потому что ты и парни твои -
Настоящие Мужчины. Были, есть и будут. При любых обстоятельствах.
На Этом и на Том свете. Когда-нибудь все там будем.
До встречи, Командир...
Не уберегли мы вас. Так и не смогли объяснить, что там -
настоящая война, а не тренинг-центр Альфы и Омеги...
Ты был хорошим добрым улыбчивым Парнем.
Таким и останешься для нас всех. Навсегда.
Слава Украине! Слава ВДВ! Героям - слава. И Вечная Память.
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 03 грудня 2014, 23:37

УВАГА!!! Попередьте своїх дітей, племінників, сусідських дітей і т.д., оскільки на сьогоднішній день наявна інформація, що з'явилася банда педофілів. Вони роз'їжджають по різних містах, щоб їх не змогли впіймати! Працюють за такою схемою: їдуть повільно на автомобілі по дворах і нібито випадково з вікна (або ж з "випадково" відкритих дверей) їх машини випадає котик або щеня, і просять дитину допомогти впіймати тваринку, що втекла. Попередьте дітей, щоб в жодному разі не допомагали в подібних випадках, а по можливості відразу телефонували 02 або 112! Переконливо просимо переслати це повідомлення всім друзям і знайомим!


=================================================================================

Нема Дмитра Нестеренка("Коваля")! Сьогодні поховали у Кременчуці... Ми і прізвища його не знали: коваль, то й коваль. А коваль він був правдивий, тобто справжній! Таку крицю булатну варив, що й фахівцям було дивно. Та й людиною був справжньою! Як казав побратим Лютий: -"Нікому не заглядав у кишеню!"-досить екзотична на сьогодні якість.І козаком був не бутафорським, справжнім був воїном! Не ховався за чиїсь спини і не сидів у теплі, а як біда постукала у двері - зразу пішов на захист Вітчизни. Загинув під Іловайськом 29.08.14. Друзі досить довго шукали, і знайшли майже випадково, у морзі, десь через днів вісім. Звичайно - не забудемо! І обов'язково нагадаємо про тебе загарбнику-ворогові! Земля тобі пухом.
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 03 грудня 2014, 23:42

На Волині судитимуть правоохоронців
Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо начальника та двох старших оперуповноважених сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків одного з міськрайвідділів УМВС України у Волинській області, - повідомили у прес-службі прокуратури.
Як уже повідомлялось раніше, прокуратурою області спільно з Управлінням СБУ у Волинській області виявлено та припинено злочинну діяльність цих правоохоронців, які систематично вчиняли фальсифікацію доказів винуватості осіб у скоєнні злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних і психотропних речовин, явно перевищували свої владні повноваження, застосовуючи фізичне насильство й катування до безпідставно затриманих ними осіб, а також незаконно зберігали та збували наркотичні засоби і психотропні речовини, в тому числі й з метою їх подальшого вилучення у громадян.
Наразі обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.
Остаточну міру покарання правоохоронцям, які нині відсторонені від посад, визначить суд.

25-11-2014

========================================================================================

Суддя став добровольцем и воює під Донецьким аеропортом

22 октября

Історія про добровольця, якого можна назвати унікальним. Чоловік працює суддею, проте на роботі не всидів і вирішив піти на фронт. Причому таємно, щоб дружина не знала. Спершу спробував через військомат, ала там сказали, що судді не воюють. Тоді чоловік пішов до добровольців, там, звісно, йому не відмовили. Воює чоловік у самому пеклі - біля Донецького аеропорту.

http://video.bigmir.net/ictv/kriminal/2 ... eroportom/
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 03 грудня 2014, 23:46

На Ковельщині біля колії знайшли непритомного чоловіка
Повертаючись додому в нетверезому стані, ледве тримаючись на ногах чоловік впав поблизу колії та знепритомнів. Прийшов до тями вже у лікарні, - повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

На колії час від часу трапляються випадки коли осіб, які перебувають у нетверезому стані травмуються поїздом. Громадянам важко керувати своїми рухами, падають на колію або змучившись лягають відпочити. Трапляються випадки коли перехожі громадяни повідомляють правоохоронців про такі події, або самі надають допомогу. Не потрібно забувати, що трапляються і плачевні випадки, коли п’яні особи, зазнають травм, лишаються частин тіла або смертельні випадки. Своїми діями створюють незручності собі та своїм близьким.

Серед одних з таких випадків трапився поблизу залізничної колії ст. Голоби, де було виявлено непритомного чоловіка. Зрозумівши, що чоловік не реагує на рухи та не приходить до свідомості, тому було викликано швидку допомогу. Даного громадянина каретою швидкої допомоги із діагнозом забій тім'яної ділянки голови, розсічення шкіри голови, алкогольне сп'яніння. Його було доставлено в Голобську районну лікарню № 2.

Працівниками транспортної міліції встановлено, що даним громадянином 41-річний мешканець Волинської області.

20-11-2014

=========================================================================================

Один из украинских бойцов-"киборгов ", который мужественно защищал донецкий аэропорт, написал неимоверно пронзительный стих-обращение у мирному населению Украины. Поэзию на своей страничке в Фейсбуке опубликовал активист партизанского движения в зоне АТО Вадим Вовк.

Я прийду з війни і гляну в очі
Тому, хто каже, що жити не хоче.
Кому набридла робота, нудне телебачення,
Розповім трішки, що бачив я...

Кому надто зимно вночі, сильна спека днем,
Чекали задовго таксі, змокли під дощем,
Як ми боялись заснути, навіть на мить,
Від пострілів "градів", ще й гроза гримить.

Та ми звикли спати під шум мінометів,
Чергували, щоб інші "дрімнули"... не в наметі...
Ми спали, там, брате, у ямах холодних,
Де гріють лиш мрії і туга за домом.

Бувало, що пили воду з калюж,
Вечеря для десятка - один підсмажений вуж.
В нас не було простуд, а може й були.
Ніхто і ніколи про це не говорив.

Найстрашніше, до чого там звикаєш,
Це, що кожного дня когось втрачаєш.
І не знаєш... може завтра ТИ...
Але ми вже звикли... Змогли... Змогли...

Ми не герої, як ви говорите...
Тут люди дуріють, стають душевнохворими...
Це все від війни... від великого горя,
Але більшість - сильна. Сильніша крові і болю...

Ми тут, бо ВИ там маєте жити у спокої,
Ми тут, бо так само хочемо миру...

І навіть, коли я лежу в окопі,
Ніколи не думаю про могилу...
Я мрію про дім, про роботу, сім'ю,
Як же хочу скинути з себе броню...
Допоможи, полюби життя,

Там де мир, там - щастя.
Не шукай собі зла.
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 03 грудня 2014, 23:49

На транзитній колії ст. Ковель виявлено відсутність 15 метрів кабелю
При огляді ваго-перевірочного вагона, який прибув з ремонту на транзитній колії ст. Ковель виявлено відсутність 15 м. силового кабелю живлення та автоматичного вимикача до нього. Сума збитків встановлюється, - повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.
Дані по вище наведеному кримінальному провадженню внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове слідство. Встановлюються усі обставини подій.

20-11-2014

==================================================================================================

viewtopic.php?f=2&t=16876&p=148498&hilit=%D0%94%D0%9E%D0%9F%D0%9E%D0%9C%D0%9E%D0%93%D0%90#p148498

viewtopic.php?f=2&t=17599
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 05 грудня 2014, 21:48

Житель Ковеля викрав металевий сейф з грошима
У місті Кузнецовськ Рівн 27-річний житель Ковеля викрав металевий сейф з грошима, - повідомили в СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку 40-річного Сергія, жителя Кузнецовська скоїв 27-річний Андрій з Ковеля Волинської області. Зловмисник, шляхом розбиття віконного скла, проник до житла, звідки викрав металевий сейф з грошима у сумі близько 10 тисяч доларів США та золотими виробами. Сума збитку встановлюється.

==========================================================================================
У Ковелі формується волонтерська сотня
Днями волонтери ГО «Всеукраїнське громадське об’єднання «Комітет громадського спротиву» знову відправили бійцям 14 механізованої бригади (колишня 51 окрема механізована бригада), яка дислокується у Володимирі-Волинському, близько півтори тонни продуктів та теплі речі. Окрім цього, черговий гуманітарний вантаж також поїхав у зону АТО.
Дбайливі трудівниці на імпровізованій кухні в приміщенні організації тижнями готували сухі борщові набори, щоб їх передати воякам української армії. Також заготовляли улюблену страву волинських солдат - перемелене сало заправлене часником, формували подарункові набори, куди клали картоплю, цибулю, інші овочі, консервацію, макаронні вироби, приладдя для індивідуальної санітарії тощо. У добрій справі їм активно допомагали небайдужі містяни, переселенці зі Сходу країни та військові, які повернулися із зони АТО у відпустку.
Валентина Черних приїхала до Ковеля з Луганської області. Коли її рідне місто Золоте почали обстрілювати вороги, жінка нашвидкуруч зібрала речі і подалася на Волинь. Валентина Іванівна хоче бачити Україну єдиною і неподільною, тому охоче допомагає активістам комітету, підтримує всі їхні щирі починання. Луганчанка плач-о-пліч із ковельчанами-волонтерами шинкує капусту, чистить цибулю, моркву, нарізає сало.
Наразі приходить допомагати укомплектовувати гуманітарні вантажі і учасник АТО Сергій Калитюк. Боєць півроку перебував на Сході країни, там брав участь у бойових діях, і тепер приїхав додому у відпуск. Чоловік високо цінує роботу волонтерів, каже, що лише завдяки їхній безкорисливій праці та помочі щирих людей, там – на Сході – воякам української армії не голодно і не холодно. Тому, поки він має час, навідується до громадської організації і пропонує волонтерам свою допомогу.
Активісти об’єднання «Комітет громадського спротиву» вже подумують створити при організації окремий підрозділ волонтерської сотні.
До слова, в комітеті громадського спротиву вже діє молодіжний підрозділ, куди ввійшли старшокласники навчальних закладів міста та району, студенти.
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 05 грудня 2014, 21:49



Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 21 грудня 2014, 20:50

Ковельські міліціонери встановили зловмисника, який до смерті побив співпляшника
До ковельського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від працівників «Швидкої медичної допомоги» про виявлення тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті, - повідомили у Ковельському МВ УМВС України у Волинській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведених оперативних заходів правоохоронці встановили, що підігрітий алкоголем ковельчанин повертався додому з рибалки. Поблизу річки він зустрів чоловіка із жінкою без постійного місця проживання. Рибалка запропонував їм продовжити банкет разом, а відтак дав 50 гривень молодику, щоби він купив спиртного. Однак до застілля не дійшло, адже між чоловіками виникла суперечка, у результаті якої 33-річний потерпілий отримав кілька ударів, які й спричинили смерть.

– 42-річний ковельчанин затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, – розповів заступник начальника ковельського міськвідділу міліції Василь Бучинський. – Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

18-12-2014

===============================================================================================
Не ВСІ ще усвідомили, що в країні - ВІЙНА,.. що гинуть - ЛЮДИ,.. що країну роздирають - ЗРАДНИКИ... Наразі,.. саме той момент, коли ми ВСІ повинні ОБ'ЄДНУВАТИСЯ проти наших ВОРОГІВ,.. а "ми" продовжуємо жити своїм буденним життям,.. продовжуємо жити в своєму власному антуражі,.. продовжуємо НЕ помічати довколишній біль,.. продовжуємо відгороджуватися від тих проблем, котрі стосуються кожного із нас,.. кожного, хто живе в цій країні,.. в цій розтерзаній від нашої байдужості Україні!
І знову ПОТРІБНА ДОПОМОГА... Хто може гроші, котрі призначаються для новорічного-корпоративу - витратити на достойнішу справу?!!
я можу перечислити до десяти достойних справ: відгукніться

Kateryna Kukharenko
м.Ковель
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 27 грудня 2014, 15:14

До ковельського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від лікарів про те, що вони констатували смерть чоловіка із видимими тілесними ушкодженнями. Тож на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, - повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

– Напередодні ввечері двоє односельчан випивали, – розповів начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. – Під час застілля між ними виникла словесна суперечка, в результаті якої власник домівки повалив 55-річного гостя на землю. Незважаючи на те, що 30-річний молодик має параліч обох ніг, свою перевагу він намагався довести кулаками та ліктями. Згодом потерпілий пішов додому, де наступного дня від отриманих побоїв помер.
========================================================================================

"Надо их поддерживать в первую очередь. Чтобы им тепло было", - 81-летний пенсионер шьет валенки для украинских солдат на Донбассе.
Старенькие пальто, шубы и клочки тканей - все это житель села Кодра на Киевщине превращает в теплую и прочную обувь для воинов на Донбассе.

Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на ТСН, 81-летний Виталий Адамович часами не встает из-за швейной машинки.
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 14 січня 2015, 20:37

може чуть не в тему - а по суті.



===============================================================================================

Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 04 вересня 2015, 21:10

ДВА 33-річних КОВЕЛЬЧАНИНА. І ТАКІ У НИХ РІЗНІ ШЛЯХИ. :-(

1. Завтра у Ковелі прощатимуться з Героєм Володимиром Кияном.
Володимиру було 33 роки. Останнім часом він мешкав у Львові. Маючи досвід бойових дій в Іраку, пішов добровольцем під час першої хвилі мобілізації. До 2004 року Володимир Киян служив у Ковелі у 802-у реактивному артилерійському полку, який був розформований. Саме тоді кадровий військовий перевівся до Львова. На фронті – з квітня 2014 року. Він пройшов найжорстокіші битви в районі Луганська. Його підрозділ обороняв Луганську ТЕС. Боєць з позивним «Тайфун» був одним з кращих офіцерів, його поважали товариші, ним пишалась родина.

У Львові на нього чекала дружина з тримісячним сином, у Ковелі – мама, сестра та інші рідні.

Схиляємо голови у глибокій жалобі та сумуємо з приводу його загибелі.
Світла пам’ять і вічна слава Герою!

04-09-2015
==========================================================================================

2. 33-річний ковельчанин виготовляв "ширку"
Заходи проводилися під час оперативно-профілактичної операції «Мак-2015». Співробітники карного розшуку іваничівського райвідділу міліції затримали 31-річного жителя смт. Іваничі та 33-річного жителя Ковеля. В оселі 59-річного жителя смт. Іваничі чоловіки виготовляли опій ацетильований, - повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

– У будинку виявили та вилучили два поліетиленових пакети з речовиною рослинного походження коричневого кольору вагою два кілограми, шість пляшок з рідиною бурого кольору загальною ємністю 3,5 літри, кавомолку та металеву миску з бинтами коричневого кольору, медичний шприц, заповнений опієм ацетильованим, – розповів начальник Іваничівського РВ УМВС Михайло Бобик.

Вилучене відправлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч.3 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

04-09-2015
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Ruslana TS » 11 грудня 2015, 18:32

Сержант Олексій Болдирєв 9грудня загинув в АТО. Він був командиром БМП, яке підірвалося на фугасі.

1 грудня на своїй сторінці в Фейсбуці він писав:

Так часто стала звучать фраза "Люди устали от войны"...
Дорогие люди, отдохните. Мы не устали и защитим ваш отдых. Для вас войны нет, но вы всё равно устали от неё...
Не переживайте! Здесь, где войны нет, мы, идиоты, которые могли откупиться или свалить в другую страну, защитим ваш отдых. Мы не умеем уставать. И не нужно париться о пацанах, которые здесь! Вы ведь не просили Вас защищать. Вы, вообще не понимаете, за кого мы здесь воюем. Но это не важно. Вы ведь устали. Отдыхайте.
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Україна: Війна і мир в ситуаціях

Повідомлення Kovelчанин » 21 квітня 2016, 19:42

Може не в тему..не хочеться створювати нову. По суті. Зайшов сьогодні в магазин Сяйво на сільмаші, серце кров'ю облилося. Посеред залу стоїть гора кримських вин. Як може те бидло, власник магазину, окупантів підтримувати в час коли від їхніх рук гинуть наші хлопці в лугандоні? Гроші такому видно кров'ю не пахнуть. Нема на тих бариг Сталіна насправді. Той з посібниками окупантів не церемонився.
Kovelчанин
 
Повідомлення: 263
З нами з: 17 грудня 2010, 23:44
Подякував (ла): 8 разів.
Подякували: 15 разів.

Далі

Повернутись до Ковельські балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей

cron