Сподобався форум - постав +1

Ковель-депресивне місто?

Наше місто (без спаму і флуду)

Модератори: AndroVit, Igal, Ruslana TS, nekton

Re: Ковель-депресивне місто?

Повідомлення nekton » 28 лютого 2013, 22:24

Депресняк в Ковелі для тих хто виїхав на ПМЖ в більші міста, багатші країни. Чим більше місто - тим більш напруженіше життя, і приїжджаючи в Ковель наші мешканці які не біжать зломивши голову а просто прогулюються по місту видаються приїжджим як зомбі. Я порівняю просто Київ та Ковель.

Київ - прокинутися о 5.30 щоб зїздити на роботу та повернутися звідти в в 20.30
Ковель - проснутися в 7.00 відправити дитину в школу або завести в садок. Після чого попити спокійно кави, чаю та десь о 8.30 вийти з доми щоб попасти на роботу на 9-ту годину. О 18.30 ти вже вдома.

Київ - на вихідні для відпочинку на природі виїхати з самого рання, пару годин їхати ї провівши на природі 3-4 години потратити на це все цілий день разом з доїздами.
Ковель - Захотілося поїхати на природу - позвонив товаришам і через півгодини ти вже в чудовому лісі або на мальовничому озері.

Продовжувати можна з багатьма такими прикладами. Але суть думаю зрозуміла.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: Ковель-депресивне місто?

Повідомлення Hapuga » 28 лютого 2013, 23:50

Влучно підмічено. Мав можливість пожити ріку мегаполісі. Іменно пожити, не у вагончику на будмайданчику, а в нормальній квартирі з усіма зручностями. Принад багато, але життя в такому місті як Ковель, для мене більш принадне. Доречі брат з Петербурга мріє перебратись на Волинь. Особисто для мене, відсутність якості обслуговування, в різних сферах життєдіяльності, не є вирішальним фактором. Куди важливіше близкість до землі, природи,близьких людей. Коротше:"Кому що, а курці просо".
"И не бойтесь убивающих тело, души же не могущих убить..."
Аватар користувача
Hapuga
 
Повідомлення: 1826
З нами з: 29 січня 2007, 23:59
Звідки: з Горохова я!!!
Подякував (ла): 47 разів.
Подякували: 90 разів.
Район міста:

Re: Ковель-депресивне місто?

Повідомлення sibstupa » 01 березня 2013, 06:29

Коли я прокидаюсь 5-5.30 щоб встигнути до 8.00 в офіс і приїжджаю додому в 20.30, то на те є своя мотивація. У Вас авто і півгодини до озера, моя мотивація - літак і 4-5 годин до океану. Добре, коли ще робота не каторга. А до землі, дійсно, хочеться бути ближче і в місті, хоч і депресивному, легше і швидше вибратись послухати ліс чи течію річки. Це можна робити частіше ніж на море-окіян літати. Але світ не поміщається в рамки району чи області. У світі багато чого цікавого і люди живуть скрізь різні. Якщо собі в цьому відмовляти, то це є каторга, а там і депресняк не за горами. В наш час блискавичної передачі інформації любий школяр в неті накопає терабайти ніштяків, на форумах начитається про реалізовані можливості інших, на перший погляд, таких як і він людей. І саме коли після закінчення ковельських бурситетів твої рухи впираються в неможливість реалізувати свої «хотєлки», то поступово і підкрадається депресняк. В другій частині моїх попередніх роздумів саме про це.

Як не крути, а розвиток міста залежить від достатньої кількості працездатних освічених спеціалістів, справжніх профі своєї справи. Це майбутнє перспективного міста. А так то я не проти щоб всі займались медитацією на природі. Тільки перед цим треба наштампувати якихось роботів, щоб вони мантулили і нам було на чому їхати, по чому їхати і що жувати. Вибачте, що образив тих, хто чудово живе в місті і іншого щастя йому не треба, інакше Вас на діалог не розгойдати. Ще раз наголошую – я не проти Ковеля, я не проти природи. Сам давно мрію перебратись на Волинь, тільки отой проклятущий «звон мєталла» і страх перед невлаштованістю життя в відсталому депресивному регіоні стримують. А так би було чудово знову, як в дитинстві, рано-вранці в кінці літа пробігтися за коровою по холодній росі і вскочити обома ногами в тільки що організовану коровою свіжу купу, щоб трохи погріти ноги. Такий кайф! Правда правда… :-)
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Поперед.

Повернутись до Ковельські балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей

cron