Сподобався форум - постав +1

Байстрюки

Все про відносини між закоханими, батьками-дітьми, керівником-підлеглим і т.д..

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Байстрюки

Повідомлення sibstupa » 06 лютого 2013, 08:09

Недавно прочитав давню «електронку» і наче життя перевернулося. Ну, святим себе ніколи не рахував. Чудив і грішив в міру. Великим гріхом вважаю, коли батьки кидають своїх дітей і діти ростуть байстрюками. В цьому плані завжди був спокійним за себе. І тут прийшов цей лист. Лист прийшов на скриньку вже пару місяців назад, та я принципово не хотів читати, але й не видалив. Трошки поясню. Майже десять років назад трапилась у мене амурна історія. Там все і смішно було і грішно, і дуже безбашенно-романтично. Тільки кінець у історії був сумний – після півторарічних зустрічей мадама раптом зникла і з міста, і з країни взагалі без всяких пояснень. Я лише точно знав, що не загинула. Але куди виїхала взнати не зміг. Нерви залив текілою і ще з рік-другий чекав якихось звісток. Потрохи забулося. І тут лише через вісім (8!) років отримав першу звістку від неї. Потім зустрілись на морі. Пару днів активний романтік і я свідомо по-тихому кидаю її, як колись вона мене. Через якийсь час ото знову побачив від неї електронку та читати не став. І ось недавно прочитав…

Вона написала, що не встигла повідомити - у неї є 8-річна донька і це моя дитина. Тобто я стільки років не знав, що у мене є ще дитина. Думки різні… А чи то дійсно моя дитина, а чому відразу не сказала, а чому тільки зараз? І навіщо воно їй зараз стало потрібним, щоб я це взнав? З фінансами у неї точно нормально – ще внукам вистачить. Деколи дуже важко зрозуміти жіночу логіку, тим більше її логіку, котру мені і раніше важко було розшифрувати. Ось тепер думаю що робити… Логіка вибудовує послідовність: зустріч (серце підкаже) і генетична експертиза (не лишньою буде). Так?
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Байстрюки

Повідомлення AndroVit » 06 лютого 2013, 09:11

Може дитина почала задавати питання про тата, тому і Ваша колишня знайома вирішила написати того листа.
"навіщо воно їй зараз стало потрібним" - тому, що вона стала матір'ю і хоче дитині добра. Чи того, що вона вважає добром.
А радити в Вашій ситуації - дурна справа.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Байстрюки

Повідомлення Ruslana TS » 06 лютого 2013, 14:33

Експертиза точно і зразу.

Якщо дитина Ваша - тоді і вирішуйте, що робити з дівчиною - як Ви на неї настроєні.

А дитину тоді однозначно підтримувати, спілкуватися і регулярно бачитися.
Якщо дитина 8 років не знала батька - нічого хорошого
Але , ще і не надто пізно її любити.
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Байстрюки

Повідомлення sibstupa » 07 лютого 2013, 09:42

Дякую за відповіді. Фактично сьогодні я ще не рішив чи взагалі з мадамою спілкуватись. В Росію вона швидше всього не висуне носа, там були причини.
З чого починати? До мами дитини у мене вже прохолодне відношення, про якісь більш серйозні відносини думки немає. Так, тільки може разом в морі побулькатись… Припустимо, що піду на контакт. Поговорю з мадамою і фотки попрошу перекинути. Може по Скайпу дитину побачу. Навіть не знаю на якій мові дитя балакає.

Я вже давно відводив своїх дітей в садочок, на новорічні ранки і відсидів в сусідній кімнаті всі дитячі дні народження, щоб не мішати спілкуватись школярам. Універ вже позаду і живемо давно в різних місцях. Але в душі залишаються і перші кроки, і перші каракулі, і безсонні ночі хвороби малюків. І зустрічі після довгих тяжких відряджень, ці дитячі очі і рученята, які так міцно тиснуть тебе, ніби хочуть об’єднати два тіла в одне ціле. Я впевнений - без цього важко рахувати себе батьком, але це моя особиста думка. Люди всі різні – в комусь живе Бог, в комусь Сатана, а в комусь одні глисти. Тому зараз приміряю на себе цю ситуацію і поки не вирішив що робити.

Все-таки, щоб бути правдивим, деякі рішення вже формуються. Життєвий досвід і здібність приймати вірні рішення, навіть в умовах дефіциту часу, допомагають. Але тут не може бути ніякої спішки. Можливо просто черговий фокус чи маніпуляції неординарної мадами. Інтуїція все-таки підказує, що то може бути правда. І чому саме зараз мадама проявилася – можливо активувалися дитячі комплекси і підліткові проблеми. Ви тут вірно написали. Для маленької дитини життя комфортне навіть і при одній любій матусі чи професійній няньці, а потім все міняється і задаються питання. Я точно знаю, що кожній дитині хочеться кимось гордитись. А можливо у мадами почалася криза самотності – дитя росте швидко і через років десять маячить перспектива самотності і порожніх кімнат.

Колись вона дала надію на щастя і забрала ту надію – просто викинула на смітник, а тепер сама не може вижити в самотності на своєму, хоч і золотому смітнику. Для неї це просто ситуація, для мене – зрада.
Щоб прийняти вірне рішення обдумую все це з різних сторін. Коли рішення піти на контакт буде прийнято, то це буде наступний етап. Головне не помилитись. Яку ціну можна заплатити за одну дитячу сльозу? Вислухаю і прийму до уваги всі Ваші думки.
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Байстрюки

Повідомлення sibstupa » 08 лютого 2013, 04:00

Щоб прояснити мою ситуацію поглядом зі сторони, запросив вчора найкращого друга на вечірній віскар, по життєвому правилу «без 100 грам не розібратись». Розмова в цю ніч була довгою. На половині літрової пляшки мій товариш наполягав точно їхати і похрестити дівчину по нашим правилам (він також українець з під Рівного). Обсмоктали з усіх сторін всі варіанти. Пригадали як наші батьки (традиційного западенського виховання) відносились до байстрюків. Я й сам раніше не дуже вітав такі випадки. Зараз інші часи. Люба феміна може собі дозволити народити дитину без офіційного чоловіка, наплювати на людські пересуди і спокійно виховувати, не боячись кривих посмішок і балачок сусідів. В цьому плані однозначно виграли ці діти, бажані вони чи випадкові. Дурне пишу, ще віскар грає… Як можуть діти бути випадковими? Це Божа справа.
Ви знаєте, істина завжди лежить на дні пляшки і коли те дно показалося, то мій товариш виніс вердикт - «братіша, як би там не було, але можна проїхатись, в любому випадку хоч пострахаєшся». Пляшка закінчилась і варіанти також.
Рішення мною поки не прийнято ніякого.
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Байстрюки

Повідомлення Ruslana TS » 08 лютого 2013, 12:36

хорош думати ні про що.

Експертиза.

а тоді вже роздуми.

чи Ви плануєте цю дитину опікувати в любому випадку і чи вона Ваша Вас особливо не цікавить?
ну тоді у Вас почуття до матері таки залишилисьь :-):
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Байстрюки

Повідомлення 26 N » 08 лютого 2013, 15:54

Яка ще експертиза... Їдь до тої дитинки - сам подивися. Думаю що серце саме підкаже твоя дівчинка чи ні. Скільки є батьків що не люблять своїх дітей - рідних по крові. І разом з тим скільки є що люблять дитину і дивуються коли називають ''не твоє ''. І ще - а може ота дитина дасть тобі щастя значно більше ніж ти собі думаєш ... Та й мама її... :mi_ga_et: може оте кохання до неї лише притихло... і ще десь в серці... :smu:sche_nie:
26 N
 
Повідомлення: 212
З нами з: 08 грудня 2011, 17:14
Подякував (ла): 8 разів.
Подякували: 1 разів.

Re: Байстрюки

Повідомлення sibstupa » 08 лютого 2013, 16:40

Жіноча логіка має перевагу в тому, що доповнюється більш сильною інтуїцією і почуттями. Щось таке трохи «шебуршить», Ви вірно помітили. Я коли на початку минулого літа з нею зустрічався, то таки знову був на сьомому небі, пережив сильні емоції. Видно тут працюють феромони. Просто і мої і її співпадають ідеально. Спецслужби таким еліксирами користуються для своїх цілей. А тут все натурально вийшло. Але є одне НО – я в житті завжди лідер і характер відповідний. Терпіти не можу, коли на моє нормальне зауваження отримую істеричне « Я сама знаю шо мені робити!!!» У неї характер не монпансьє, раніше не міг її «вимуштрувати» під себе, хоча не сильно то і пробував. Тоді все влаштовувало в ній так як є - ейфорія захоплення. Пройшло досить часу, може щось у неї і змінилось, бо таки помітив якісь позитивні (по моїй егоїстичній шкалі жіночої покірності) переміни. Все було б значно простіше, якби не дитина. Тут вона мене капітально на гачок насадила, знаючи мій кодекс честі. По ситуації, думаю, треба починати спілкуватись. Може й справді чекає мене щось таке, чого ще не було в житті, хоча кусок життя прожитий цікавий і досвід накопичений на кілька життів...
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Байстрюки

Повідомлення Ruslana TS » 09 лютого 2013, 14:07

а ще таке питання.
я так розумію - діти є і вже дорослі.
а дружина?
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Re: Байстрюки

Повідомлення toha » 10 лютого 2013, 16:01

2sibstupa И когда Вы всё успеваете? :ne_vi_del: :nez-nayu:
Аватар користувача
toha
 
Повідомлення: 3340
З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Re: Байстрюки

Повідомлення Грішаня » 10 лютого 2013, 16:08

Моє бачення : треба їхати (якщо звичайно є можливість), а там на місці, наживо, вже вирішувати по ситуації. Мати може бути для тебе чужою людиною, а от дитина .......(побачиш - відчуєш).
Спитай сам у себе : а якщо отак, не побачившись, тихо викреслиш/спробуєш зробити вигляд, що нічого не знаєш - ким себе будеш вважати через пару років, чи зможеш собі це простити ? Я б собі не зміг. Розібратись обов'язково треба.
"Як можуть діти бути випадковими? Це Божа справа." - це точно. І слово "байстрюк" потрібно, як на мою думку, взагалі викреслити із свого словарного запасу. Діти - це маленькі люди, які не можуть бути винні в тому, в якій вони сім'ї народились.
Зображення
Аватар користувача
Грішаня
 
Повідомлення: 1186
З нами з: 28 травня 2009, 09:04
Подякував (ла): 87 разів.
Подякували: 46 разів.
Район міста:

Re: Байстрюки

Повідомлення sibstupa » 11 лютого 2013, 08:20

sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Байстрюки

Повідомлення sibstupa » 11 лютого 2013, 08:21

sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Байстрюки

Повідомлення sibstupa » 11 лютого 2013, 08:31

sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Байстрюки

Повідомлення Ruslana TS » 07 вересня 2013, 19:16

ну і чим все закінчилося?
Ruslana TS
 
Повідомлення: 2022
З нами з: 05 вересня 2008, 07:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Далі

Повернутись до Він+Вона, Він+Він, Вона+Вона )))

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron