Моя польська приятелька прислала мені рецепт швидкої страви з вареної картоплі. Це щось близьке до картопляних пампушок, але я, наприклад, додаю борошно та яйце, а тут - крохмаль і без яйця. Простіше простого! А на смак - набагато ніжніше, ніж з борошном! І смаку більше картопляного.
Оригінальний рецепт з фотографіями:
Skladniki:
3-4 ziemniaki, ugotowane i rozgniecione
maki ziemiaczanej na 1/4 objetosci ziemniakow
Wykonanie:
Wymieszac dobrze ziemniaki z maka. Formowac rekami okragle kluseczki i w kazdej zrobic dolek palcem.
Ugotowac. Podawac z miesem, sosem, kapusta. Mozna podawac z usmazonym bekonem lub slonina.
Bardzo szybki i prosty przepis. Smacznego!
Інгредієнти:
3-4 картоплини, зварені і пом'яті в пюре
крохмалю - 1/4 обсягу картоплі
Приготування:
Змішати картоплю з крохмалем. Руками зробити кульки і кожну прим'яти пальцем. Вкинути у киплячу воду.
Подавати з м'ясом, соусом, капустою. Можна присмачити беконом або салом. (А можна і вершковим маслом!)
У мене вийшло! (ну, можливо, ще не так рівненько і гарненько, але то діло часу)
Дуже простий і швидкий рецепт. Смачного!