Сподобався форум - постав +1

Ідіоти ковельські (і не тільки)

Наше місто (без спаму і флуду)

Модератори: AndroVit, Igal, Ruslana TS, nekton

Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення sibstupa » 04 травня 2012, 07:09

Вибачаюсь за назву теми, може старші по форуму побачать тут якусь образу, то виправте, нічого проти не маю. Думаю у кожного в житті були якісь непродумані поступки, якісь випадки комічні. Я мало знаю таких правильних людей, котрі завжди з вірогідністю 100% прораховують кожен свій наступний крок, а то й і кілька кроків, як у грі в шахи. Такі люди мені завжди нагадують майстра, який ретельно підходить до побудови свого майбутнього житла: олівець за вухом, туалетний папір в кармані, кожен міліметр на сім раз перерахований, від фундамента і до стріхи ніяких дурниць і лишніх розмов. Яка нудота! А всі інші - то: залив фундамент - попив трохи пива – викопав льоха в майбутній хаті – пішов по гриби – поклав рядок цегли – попив пива – закінчив стіни – женився – попив трохи пива – закінчив даха, постелив підлогу і … бл@дь взяв пилку та прорізав в підлозі дірку до того льоха! ;;-)))

У мене вже з дитинства все йшло якось по-цікавому. Жив в селі, в Ковельських лісах міг днями сидіти (жив у баби). Коли починались гриби, то взагалі було свято. Ходили з хлопцями чуть не кожен день. А коли перли правдивці, то взагалі ахтунг! І так обідно було ходити і дивитись, що вже до тебе тут хтось пройшов і самі кращі гриби зрізав. Ото домовились ми одного разу з другом випередити всіх – прийти рано-рано – першими!. А влітку ж розвиднюється швидко, то завів будильника геть на темноту. Встав (ше навіть баба спала), зайшов розбудив друга і по темряві направились в ліс. А ліс за городами. Прийшли. Ще темно, навіть не розвиднюється. Шо, сидіти ждати? З собою завжди брали шматки сала з хлібом. Яке смачне сало в лісі на вогні! А якщо ще накапати гарячого смальцю на хліб! Пройшло багато десятиліть і, смакуючи віскарика чи напій з 100% агави, хрен ти мене здивуєш закусоном з сьомги чи стєрляді. Нічого краще немає того кавалка сала. А якщо ще хлібчик лежить на травичці! Щоб те сало на вогнищі сильно не горіло, то брали з собою якісь папір-газети, обмотували той шматок, на гілочку та на вогонь. Лишній папір обгорить, а той що намокне смальцем так і залишається на шкварці, і получається вона не підгорілою, а такою собі гарною і смачною. Продовжу. Ото сидимо в темряві і чекаємо коли розвидниться. І тут приходить ідея! А давай газети потрохи палити, як факели, і будемо гриби шукати!. Отак і шукали гриби. Ну хіба не ідіоти?! :-)

Сидимо в салоні крилатого птаха на відкидних сідушках. Шум двигуна і десятки блідих фейсів з якимись мішками за плечима та на грудях. Перший стрибок з парашутом! Ще вчора в роті це було зборище фанатиків з усього СеРеСеРу, юнаків з п’ятіркою по фізиці і одиницею за поведінку, купою грамот за перемоги в спортивних змаганнях за свою школу і обов’язковою лінійкою “а у мене навіть в крижаній воді 30 сантиметрів!” А ось тепер секунди до того моменту, коли треба ступити за борт корабля. Назад дороги немає! Назад – це піпєц конкретний, кінець мріям, кінець особистості. І побарабану, що через пару хвилин Юрко з Риги приземлиться невдачно і отримає пару операцій, що Вася, Льоня, Петя поламають ноги, порвуть зв’язки. Все пофігу! Кругом сидять круті МЕНИ. В такий момент було навіть пофігу шо у мене там за плечима, чи є там парашут чи нема. Головне зробити крок і будь шо буде. Ну чи не ідіот?!

Літо 1991. Вперше років за десять відпустка влітку! Відпустка з дружиною та дитиною! Білети на борт до Москвабаду і далі на Сімферополь отримую в штабі, краєм ока дивлюся на дату зворотного виліту і ось воно щастя! Всі зірки на небі зійшлися! Хто пам’ятає ті часи, то знає як проблематично було отримати квиточок на рейс. А з Сибіру влітку на південний берег Криму??? Одним словом “кришу зірвало” конкретно! Переліт, воля, санаторій і всі ніштяки кришу зривають ще конкретніше. Відпочиваємо на повну катушку. І тут 19 серпня той знаменитий путч в столиці. Мізки починають “гнати” – я ж в минулому році здав партбілет, до влади знову пруця комуняки, кінець перестройці, прилечу прямо в тюрму. Шо робити? Беру себе в руки - дальше Сибіру не пошлють. Може поки подінамити час та поміняти дату виліту на день-другий, поки шось проясниться. І тут в футляр для мізків, як Перун, прилітає “радіограма” – а коли у тебе, хлопче, рейс?! Орієнтуюсь на дату виходу на службу, а що начштабу завжди робить зворотній виліт на пару днів раніше (шоб прийти в себе перед роботою) геть з голови вилетіло. Мама рідна! В білетах завтра зранку рейс. Якщо пропустити рейс, то фініш – дальше тільки за свій нал. А грошей практично нуль, тільки на булочки. Далі алярма, нерви і як в Прибалтиці – чумадан, аеропорт, Москва. Ну хіба не ідіот?!

Збираємось з шефом на рибалку. Нас четверо, за кермом шеф…
Перший чи другий курс. Всього-на-всього перелізти через забор і ось він Парк Камасутра…
Стоп-стоп-стоп!

Любі друзі(шось таке знайоме)!!! А Вам як живеться? У кого які обляпочки чи ідіотські випадки були в житті? Все прорахувати наперед важко. Давайте пишіть, видайте мені мандат, щоб наступним разом я міг без своїх комплексів з чистою совістю написати – Добрий день, любі друзі-ідіоти. Давайте посміємося разом! :-)

P.S. Панове модератори чи адміністрація! А скільки букафф я можу за один раз тут запостити? Бо боюсь, що все не влізе якимсь разом. З Сонькіною Клавою домовився, а от можливості сайту не знаю. Може краще кусочками писати? Але тоді якось не так зв’язано вийде. Підкажіть, будь ласка! :du_ma_et:

2P.S. Вибачаюсь за помилки та можливо кострубате написання. Всі дипломи у мене російські, запас російських слів в рази перебільшує український, але мамину українську не університетську мову знаю і, Слава Богу, такою ще з нею успішно і спілкуюсь.

3P.S. Блін, написав перше ПиСи англійськими та так і продовжив писати, не глядячи на монітор. Прийшлось переписувати. Ну хіба не ідіот?! :hi_hi_hi:
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення KOT » 04 травня 2012, 10:41

:du_ma_et:
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
Аватар користувача
KOT
 
Повідомлення: 4949
З нами з: 26 грудня 2007, 22:31
Звідки: Ковель сіті
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 35 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення iMan » 04 травня 2012, 14:02

Я так зрозумів,що тут треба про свої ідіотські вчинки писати. Описувати щось зроблене в стані алкогольного сп'яніння-вже ідіотизм,отож напишу щось "тверезе".
Проходив я колись службу на кордоні ,рідної нашої неньки України, з Польщею. Ішов собі дозором по флангу і натрапив на снаряд стирчавший з землі-чіпати не став,все як положено, по уставу,доповів вищестоящому начальству. Приїхали ми з кепом(начальником застави) дивитися того снаряда. Кеп з лопатою поліз розбиратись-ходив довкола,робив підкопи,мацав пальцями,роздивлявся що і як. Я стояв на відстані одного метра. Так тривало хвилин з двадцять-кеп вже на сантиметрів сорок зробив підкоп під того снаряда,а він все ніяк не піддавався лізти з землі. Хто був в армії знає,що військові люди(особливо офіцери) не зовсім адекватні і в цирку не сміються! В кепа почали здавати нерви-він щосили почав лупити лопатою по тому снаряду приправляючи свої дії гострими матюками! Я споглядаючи на його потуги вирішив все ж таки сховатись...за перегородку системи(це так називається "забор" на кордоні)яка шириною не більше десяти сантиметрів!
На щастя той снаряд не вибухнув. Та і як виявилось був то не снаряд,а старий австрійський(чи польський)старий прикордонний стовбчик. Хоча з вигляду це був найсправжнісінький танковий снаряд часів ВВВ! Що тут скажеш-пощастило! Наврядче мене врятувала б моя схованка,якби то виявився справжній "подарунок" з війни! І моя схованка отримала б пальму першості ідіотизму! Посмертно.
Аватар користувача
iMan
 
Повідомлення: 28
З нами з: 22 квітня 2012, 22:27
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення sibstupa » 05 травня 2012, 09:46

sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення iMan » 05 травня 2012, 12:38

Sibstupa Ви книжки не думали писати?
:co_ol:
Аватар користувача
iMan
 
Повідомлення: 28
З нами з: 22 квітня 2012, 22:27
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення Анатолій » 05 травня 2012, 13:21

Автор талантище!!! Читая 'идиотские' истории от первого лица вспомнилась давно прочитанная книга 'черная радуга'. Так что порадуйте еще массой 'идиотских' историй.
Аватар користувача
Анатолій
 
Повідомлення: 139
З нами з: 03 вересня 2009, 09:10
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 5 разів.
Район міста:

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення sibstupa » 05 травня 2012, 17:57

sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення sibstupa » 05 травня 2012, 18:11

sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення алекс74 » 05 травня 2012, 21:55

..... дорога мой дом, и для любви,это не место!... (БИ-2)
Аватар користувача
алекс74
 
Повідомлення: 470
З нами з: 19 лютого 2011, 21:40
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 5 разів.
Район міста:

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення sibstupa » 07 травня 2012, 03:08

Сібступа нагадує:
Ексклюзив!. Ніде раніше не друкувалось! Спеціально для Ковельського форуму!

Хапузі (Hapuga) присвячується!
Кидаю в кабіну пілотів Ан-26 парашут з спеціальним куполом для “еліти з еліти” і починаю кайфувати разом з льотчиками від синього неба, анекдотів та льотчицьких приколів - пілоти граються штурвалом (автопілот вимкнений), нема коли тут на автопілоті шикувати. Візьмуть курс, щоб сонце було під крилом. З кабіни пілотів це виглядає так, ніби сонечко знаходиться прямо в кінці крила і так легенько ювелірно штурвалом вліво-вправо стукають по сонечку елероном. Це називається «поздоровкатись з сонечком на брудершафт». Чому «на брудершафт» ще якось розкажу. Літак методично на протязі кількох годин то бере курс в зону, то знову заходить на посадку, щоб взяти нову групу. Стрибає молодь і контрактники. Мені вже те пофігу: кому треба в штабі порахують кількість зон і переведуть мені в кількість стрибків та добавлять кавалок грошей до зарплати. Боюся, може видаю якісь секрети. Але, навіть, коли рота зупиняється в полі справити свою чоловічу малу нужду, то всі ворожі супутникові телескопи починають працювати «наізнос» щоб з точністю до четвертинки дюйма роздивитися потенціал вірогідного противника :-) Після цього секретні доповіді попадають на стіл головнокомандуючому і після аналізу в їхні війська приходить радіограма терміново списати їхні мікрометри та перейти з дюймів на сантиметри. То шо там вже так боїця мій Старший Брат я навіть не знаю, які такі є наші секрети ще невідомі цікавим ВарвАрам різних країн.

Ну, продовжу. Крилатий корабель виконує крайню зону, беру парашут і йду в салон щоб трохи розім’яти нижні булки спини. Бійців зараз бережуть: під високими бєрцами еластичні бінти, щоб не було вивихів. Ну, а я в зимових кросівках. Поки насунув парашут народ вже евакуювався з салону. Підхожу до землі, намічаю і вирішую приземлитись в велику кучугуру, і не просто приземлитись, а приземлитись « з понтом» «по-самольотному» - трохи погасити вертикальну швидкість, а горизонтальну розігнати і взірвати ту кучугуру феєрверком-фонтаном сніжних бризків . Під незатихаючі аплодисменти колег закінчую маневр.

Саме амбула.
Через неділю вирішую повторити атракціон. Тільки не врахував, що вже весна і за неділю сніг трохи танув та знову підмерзав. Ну і знову в кросівках без бінтів еластичних. Одна нога попала на замерзлий кусок. Діагноз – перелом кісточок ступні однієї ноги, на два місяці гіпс і розбавлений спирт. Моя мила потім уточнила діагноз – ідіотизм.

Ніколи так не робіть! Тьфу-тьфу-тьфу!
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення irma » 07 травня 2012, 08:51

Апетитно пишете! Проковтнула та отримала задоволення!
Хоча то Хапузі присвячено, та я таки хапну для себе, спортивно-фітнесової, вираз "розім’яти нижні булки спини". :ya_hoo_oo:
Дуже вже актуально для відвідувачок нашого клЮбу! :-)
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення sibstupa » 07 травня 2012, 11:41

Дякую, Irma! Це чудово, що після напруженого трудового дня у Вас є бажання та сила волі розім’яти свої … м’язи і підтримувати своє тіло в тонусі! І я … тево … я вже заздрю Вашому персональному тренеру!!! :smu:sche_nie:
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення irma » 07 травня 2012, 12:11

:hi_hi_hi: Дякую, я і є тренер! (див. тему "фітнес-клуб" у розділі "Спорт.Азарт.Адреналін").
Можливо, то є теж свого роду ідіотизм, але вельми корисний, для душі і тіла гожий та любий!
Ну хіба не приємно чути "дЭвушка, а дЭвушка", розвернутись і..... рвонути з місця на коротку дистанцію, коли ти вже по званню "бабушка"?! :ya_hoo_oo:
А шпагат чоловікові на день народження в якості подарунка, слабо? Рік наполегливих занять :gim-nast: - і сіла!
А от хрестиком вишивати - не моє...
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення iMan » 07 травня 2012, 15:07

Ідіоти ковельські (і не тільки)!
Зацепила мене ця тема,чесно скажу,бо ідіотських вчинків в своєму житті зробив чимало. А от ділитись якось соромно. Бо сам як згадую то червоніє ,одразу, пика моєї скромної душі! :-):
І от що мені згадалось-чуже завше легше обговорювати(обсмаковувати)!
З закордонного,почутого,десь...
Якось два студенти,або просто нероби,невігласи з якогось Уельсу,що в Англії вирішили Темзу переплити-та не просто переплити,а у ванній!!! І все в них,майже,вийшло... Аж десь посередині тієї Темзи почала вода стрімко набиратись в їхню посудину-що робити,як позбавитись тієї води? Ну звісно-треба її злити!!!
Як?
Льогко! :nez-nayu: Подумали студенти і вийняли клапан з тієї ванни...
Діагноз ставте самі!
Аватар користувача
iMan
 
Повідомлення: 28
З нами з: 22 квітня 2012, 22:27
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Ідіоти ковельські (і не тільки)

Повідомлення sibstupa » 07 травня 2012, 16:53

Позитивна людина може завжди посміятись над собою і без лишнього снобізму над іншими, а комусь відкрито це зробити перед людьми дійсно дуже важко. Що там завтра скажуть знайомі з форуму? Це ж ніби, як роздягнутись на людях. Ось так хтось і не може пройти свій перший рівень, залишаючись зі своїми комплексами, так і не почистивши свою життєву карму. Ви хіба не відчуваєте позитивної енергії цієї теми? Тут для кожного знайдуться добрі слова. Тут відпускаються гріхи. Чому так відбувається Ви зрозумієте трохи пізніше з перших рядків моєї слідуючої історії.
sibstupa
 
Повідомлення: 485
З нами з: 20 лютого 2010, 10:05
Подякував (ла): 21 разів.
Подякували: 81 разів.

Далі

Повернутись до Ковельські балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей

cron