Я тобі вище написав де відгодовлюються свині для цих ковбас з мясної точки. Вони в нас в районі народжуються, в Радошині родяться і потім перевозяться на відгодівлю в інший свинокомплекс (щотижня 500-600 пацяток) А загалом на племкомплексі свиноматок десь півтори тисячи. Відповідно бюджет району має кошти, наразі це радошинська сільгоспрада яка в підпорядкуванні має кілька сел. Це одна з самих багатих сільгоспрад (там ще кар'єр непоганий прибуток дає).
Моя фазенда находиться в одному з тих сіл. Наразі село де живе 60 жителів має магазин, село освітлене вечором. Я лише "за" таких керівників.[/quote]
А переробляється не в Ковелі, а в Нововолинську
http://www.pankurchak.ua/index.php?opti ... =5&lang=uaТобто, в Ковелі м'ясокомбінат 2 рази на неділю працює (зараз не знаю, тому що не буваю там, це було рік назад), а в Нововолинську, мабуть, цілодобово.
Для "Fantoman":
Може й одне. Я просто маю на увазі, що у нас ковельські бізнесмени більше схильні вкладати в якісь короткотермінові проекти, гроші-товар-гроші, а щось довготермінове "гроші-виробництво-товар-гроші" - таких мало. Навіть перед цим було "Волинькальвіс", "Укрбрус". Але ж це теж, мабуть, не ковельський капітал. "Волинькальвіс"- Прибалтика, "Укрбрус"-білорус. А місцевий капітал де? Більше в торгівлі.
А тут, на місці (на Волині), хіба немає у нас умов, але ж "купив-продав" - простіше.