Год выпуска: 2000 Жанр: драма, криминал Продолжительность: 01:20:19
Режиссер: Владимир Алеников, Олег Погодин В ролях: Пётр Ульянов — Андрей («Рыжий») Екатерина Черепухина — Юля («Принцесса») Арам Геворкян — Карен Анатолий Пономарев — «Кулек» Артур Смольянинов — «Кныш» Данила Большов — «Князь» Ляна Ильницкая — Катька Людмила Аринина — Библиотекарь Сергей Бездушный — «Домкрат» Наталья Ионова - Глюкоза
Грішаня Як писало на одному конслагері "кожному своє"... Я фільм теж не бачив,лише по рицензіям знайомих "малолєтніх бандітів,на той час" вирішив порадити сей фільм... Гляну сам і тоді скажу що я думаю,а месники малолєтки це вже повний абсурд!!! Сам був в такому віці і прекрасно пам"ятаю що мене тоді цікавило,і це аж ніяк не було пов"язано ,з описанням того фільму що ви написали,а от тріумф куди ближче!!! І взагалі дивися Перевізник чи Форсаж ,слухай Перець ФМ і радій життю!!!
В кожного свої погляди на кіно. Наприклад фільм "Втеча з Шоушенка" я не додивився до кінця тому що це не мій фільм, фільм який претендує на історичність таким бути не може. Загалом мені фільми які отримали Оскара не подобається. Останнє що мені сподобалося з Оскара "Ігри разума", "Зелена миля". І це все що я можу згадати за останні років 15 з оскароносців. А загалом Оскар для мене як показник вмер після фільму "Краса по американськи" Наразі я розкажу як зробити оскароносний фільм. 1. Не менше як 50% акторів мають бути нігери. 2. Обовязково в фільмі мають бути 3,14дараси 3. Історія про гноблення героїв фільму які відповідають першим двом пунктам. Все. Три цих факта і фільм візьме оскар (а також Канни і Берлін).
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!