Я вибачаюсь но Ваша монетка під "R" не попадає ,вона більш розповсюджена.А те що ціни малі то я вдечому згідний.Взяти Римські динарики - монеті 2000 років а коштує 50-100 грн ,хоча і там є винятки.А історичну цінність вони мають.І коли ти її сам знайшов, продавати нехочеться.Можна і подарувати хорошій людині чи покласти в колекцію.
Походити ,попікати на свіжому повітрі це класно.Хоча буває і часу немає чи колезі невиходить.Але з Віталіком раз в неділю стараємось вирватись,і хорошій компанії непроти.
Всім привіт) Я тільки-но недавно захопився нумізматикою і ше в цьому ділі повністю "зелений"...так шо потрібна ваша допомога — є декілька питань) 1. Ви очищюєте знайдені монети ,чи після очищення їхня цінність знижується через ліквідацію на монетах десятилітніх дорогоцінних мікробів і міліметрового шару грязі?...)) якщо очищуєте ,то чим? 2. У чому ви зберігаєте монети? я чув є спеціальні "футляри" ,похожі як для збирання марок...них десь можна знайти в Ковелі? Наперед дуже вдячний)
Для чищення є багато способів....від хімії до дитячого мила.Ціна звісно міняється.Якщо монета цікава то раджу милом,а коли буратинкі-можна поекспериментувати.Є альбоми пошукайте в універмазі,чи канцтоварах.Можна замовити окремі листки під різні розміри монет.
Ага....вдячний ,щодо альбомів ясно) А вот під словом "поекспериментувати" ви шо маєте на увазі ?...Наприклад ,якшо монета частково заржавіла ,то можна неї чистити засобами для видалення іржі (наприклад перетворювач іржі "Зебра" ) чи він може пошкодити саму монету?
Якщо монетка рідка то радивби в милі,хоч набагато довше зато результат кращий.Експеререментувати можна від оцету до електролізу,і на монетах буває появляються раковини.То Ви теж копом хворієте?
Не прийміть за спам (посилання потім витріть). Хочу спитати в професіоналів по монетах про то як їм цей сайт http://topworldcoins.com ??? Чи викликає довіру? Ми вже кілька місяців доводимо його до пуття.