Дякую. Було цікаво. Прилетів птах обломінго. На ящику найсучасніший роз"єм - тюльпан. А тут ще лікар дієту прописала... Нема мені що робити на кухні, де телевізор стоїть...
А так вималювалося рішення - купити дешевий зомбоящик і міні-рс.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит. Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Виникло таке питання. Купив ТВ з Польщі 2015 року випуску. Заблоковано Smart TV + немає укр мови. Звернувся в сервісний центр Samsung Ковель про допомогу. Мені сказали 4 тис.грн поміняють плату, я оху....в. Другіх варіантів немає сказали мені. Хто мав таку проблему і де її можливо вирішити в м.Ковелі. В Польщі можливо лише настроїти на Укр мову за 50 злотих. Але прийдеться везти його назад туда. А зі Smart що робити)))
Там тема за 14 рік. А тел кінець 15 прогуглив то моделі J нетак просто зараз на даний момент зробити . Но все одно я не зрозумів переписку. А номер телефону немає в Сервіс Луцьк як в темі писалось?
Рекомендую Луцьк, СЦ Самсунга. Історій вже стільки чув про кустарників, що Ковеля що з Луцька що можна книгу видавати. Якщо в Ковелі "політехсервіс" відмовив то ви вважаєте що кустарник зробить краще? Інколи зробить але шанс отримати кірпіч також немалий.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!