Сподобався форум - постав +1

Веб-сайтобудування, і все що з цим повязано !

Тут розміщуємо оголошення по наданню послуг (інтим не пропонувати) ...

Модератори: AndroVit, Igal

Веб-сайтобудування, і все що з цим повязано !

Повідомлення Гість » 16 серпня 2013, 16:46

Розробка + консультація по сайтостворенню ( візитки, системи контент менеджінга, чати, інтернет-магазини, форуми, скрипти, бази данних (SQL)), налаштування хостингу, доменів, сео розкрутка сайтів, сео-оптимізація, вивід в топ сайтів, парсинг, розкрутка груп в контакті. Розширені консультації по данних питаннях.
Якщо в кого є бажання і хто також розбирається в таких питаннях, радий буду познайомитись, час від часу потрібна допомога за гроші.

Хостинг за
1 дол/міс - Память РНР 64 MB, HDD - 0,5 GB, Сайтів - 2, БД - 2, Email - 4, трафік - необмеж
3 дол/міс - Память РНР 100 MB, HDD - 5 GB, Сайтів - необмеж, БД - необмеж, Email - необеж, трафік - необмеж
5 дол/міс - Память РНР 150 MB, HDD - 10 GB, Сайтів - необмеж, БД - необмеж, Email - необеж, трафік - необмеж
7 дол/міс - Память РНР 200 MB, HDD - 15 GB, Сайтів - необмеж, БД - необмеж, Email - необеж, трафік - необмеж

Досвід 5р.
тел. 0500777504
ася. 403678719
Сергій.
Гість

Re: Веб-сайтобудування, і все що з цим повязано !

Повідомлення ded » 16 серпня 2013, 21:52

ded

Повідомлення: 171
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 3 разів.

Повідомлення Serj » 17 серпня 2013, 13:42

Ті шо по памяті ;), правда не всі повністю робив, але приймав участь
torbay.ru
torbay.com.ua
madamedestyle.ru
opt.bz.ua
meridian-studio.ru

В общем, кому цікаво, можемо поспілкуватись на данну тематику. Да і не мішало би Ковельчанам, хто займається даними справами познайомитись між собою ;)
Інвестування тепер доступне кожному! Прибуток 5-12%/міс. Відкритий для надання консультацій!
Serj

Повідомлення: 25
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Повідомлення Vergi » 17 серпня 2013, 21:03

Хотілося б запитати поради у автора, був би дуже вдячним. Декілька місяців тому захотів познайомитись з сайтобудівництвом, якихось попередніх навичків у цій сфері не мав, хіба там які теги в штмл. За ці пару місяців трішки попрацював з Джумлою і от не знаю чи варто серйозно їй приділити увагу, чи можливо такі знання нічого не варті, і потрібно на щось інше звернути увагу. Для чого мені це потрібно, ну зрозуміло щоб мати можливість трішки підзаробити. Ще раз повторюсь, що буду дуже вдячним автору або знаючим людям за пораду :-):
Vergi

Повідомлення: 63
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Повідомлення ded » 17 серпня 2013, 23:00

ded

Повідомлення: 171
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 3 разів.

Повернутись до Послуги

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей