Сподобався форум - постав +1

Чому висне гра?

Місце вбивства нудьги. Тут ми бавимось :)

Модератори: AndroVit, Igal

Чому висне гра?

Повідомлення AkSeL-A3 » 24 жовтня 2012, 20:03

Не розумію що могло статися. Раніше ця ж гра шустро бігала на мому ноуті, а тепер не можливо грати взагалі. Все ніби в надто уповільненій зйомці, хоча звук такий як і раніше. Полазив по форумах-радять скачати патч. Скачав. При установці вискакує повідомлення, що патч в цій грі вже встановлено. :ne_vi_del:
Може з форумчан хтось що порадить?
Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. Ш. Руставели.
Аватар користувача
AkSeL-A3
 
Повідомлення: 578
З нами з: 08 січня 2011, 22:25
Звідки: Typiйськ-Ковель
Подякував (ла): 88 разів.
Подякували: 44 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення AndroVit » 24 жовтня 2012, 21:09

Перечитав тричі. Що за гра? :-)
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення Грішаня » 24 жовтня 2012, 21:17

Зображення
Аватар користувача
Грішаня
 
Повідомлення: 1186
З нами з: 28 травня 2009, 09:04
Подякував (ла): 87 разів.
Подякували: 46 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення mixmeister » 24 жовтня 2012, 21:20

можливо відяха уже відходить у інший світ?
-----------------------------------------

-----------------------------------------
Аватар користувача
mixmeister
 
Повідомлення: 482
З нами з: 25 червня 2008, 21:09
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 15 разів.
Подякували: 11 разів.

Re: Чому висне гра?

Повідомлення AkSeL-A3 » 25 жовтня 2012, 00:30

Вибачаюсь. :smu:sche_nie: Гра: Wolfenstein 2009
Зображення
Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. Ш. Руставели.
Аватар користувача
AkSeL-A3
 
Повідомлення: 578
З нами з: 08 січня 2011, 22:25
Звідки: Typiйськ-Ковель
Подякував (ла): 88 разів.
Подякували: 44 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення AkSeL-A3 » 25 жовтня 2012, 00:33

Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. Ш. Руставели.
Аватар користувача
AkSeL-A3
 
Повідомлення: 578
З нами з: 08 січня 2011, 22:25
Звідки: Typiйськ-Ковель
Подякував (ла): 88 разів.
Подякували: 44 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення mixmeister » 25 жовтня 2012, 08:28

знайдіть програмку,яка нагружає відяху для тестів,не памятаю як називається
-----------------------------------------

-----------------------------------------
Аватар користувача
mixmeister
 
Повідомлення: 482
З нами з: 25 червня 2008, 21:09
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 15 разів.
Подякували: 11 разів.

Re: Чому висне гра?

Повідомлення Simpson » 25 жовтня 2012, 08:40

А який ноут?
Аватар користувача
Simpson
 
Повідомлення: 965
З нами з: 30 жовтня 2007, 22:08
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 67 разів.
Подякували: 14 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення AkSeL-A3 » 25 жовтня 2012, 08:53

Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. Ш. Руставели.
Аватар користувача
AkSeL-A3
 
Повідомлення: 578
З нами з: 08 січня 2011, 22:25
Звідки: Typiйськ-Ковель
Подякував (ла): 88 разів.
Подякували: 44 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення AndroVit » 25 жовтня 2012, 09:10

Десь читав, що ігри серії Вольфенштейн просили підтримку OpenGL, а зараз в нових драйверах відекарт її не прописують.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення AkSeL-A3 » 25 жовтня 2012, 10:00

Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. Ш. Руставели.
Аватар користувача
AkSeL-A3
 
Повідомлення: 578
З нами з: 08 січня 2011, 22:25
Звідки: Typiйськ-Ковель
Подякував (ла): 88 разів.
Подякували: 44 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення AkSeL-A3 » 25 жовтня 2012, 10:48

А-а, вже знаю. OpenGL переводится как Открытая Графическая Библиотека (Open Graphics Library). Це те саме що й Direct3D. А ця бібліотека в мене є. А може ще спробувати й OpenGL скачати? Читав що одна другій не поступається, але хто зна...
Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. Ш. Руставели.
Аватар користувача
AkSeL-A3
 
Повідомлення: 578
З нами з: 08 січня 2011, 22:25
Звідки: Typiйськ-Ковель
Подякував (ла): 88 разів.
Подякували: 44 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення AkSeL-A3 » 25 жовтня 2012, 13:06

Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. Ш. Руставели.
Аватар користувача
AkSeL-A3
 
Повідомлення: 578
З нами з: 08 січня 2011, 22:25
Звідки: Typiйськ-Ковель
Подякував (ла): 88 разів.
Подякували: 44 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення itsolut » 30 листопада 2016, 13:40

Я думаю, що проблема в охолодженні ноутбука,можливо і самої відеокарти. Датчик температури спрацьовує і понижає продуктивність. В першу чергу дайте ноут на чистку.
itsolut
 
Повідомлення: 2
З нами з: 30 листопада 2016, 13:21
Звідки: Львів
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Чому висне гра?

Повідомлення Simpson » 30 листопада 2016, 19:33

Аватар користувача
Simpson
 
Повідомлення: 965
З нами з: 30 жовтня 2007, 22:08
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 67 разів.
Подякували: 14 разів.
Район міста:

Далі

Повернутись до Ігри та розваги

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

cron