Сторінка 2 з 2

Re: Поставити SATA на IDE

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2010, 14:22
Чайник
Скріншот створити не вдається а на екрані висвічується ось таке:
AMIBIOS ( c) 2005 American Megatrends, Inc.
K8Upgrade-NF3 BIOS P1.10
CPU : AMD Sempron (tm) Processor 2600+ (64bit supported)
Speed : 1,6 GHz
Press F2 to run Setup
Press F11 for Boot Menu
Single-Channel Memory Mode
1024 MB OK





(c) American Megatrends, Inc.
62-101-0000010-071105-nVidia-K8UNF101-Y2KC


Що не натискаю - реакції ніякої.

Re: Поставити SATA на IDE

ПовідомленняДодано: 01 листопада 2010, 19:56
Чайник
Хоча при натисканні F2 висвічується
Entering SETUP ...
А при натисканні F11 відповідно[b]
Boot Selection Popup menu has been selected
[/b]
і постійно кожної хвилини перезапускається з тим же результатом.
Натискання на всі інші клавіші нічого не дає.

Re: Поставити SATA на IDE

ПовідомленняДодано: 04 листопада 2010, 11:53
rSt
заміни SATA-кабель в першу чергу!!! Якщо не допоможе - значить це глюк мамки, "грусно" но не смертельно, подивись версію біоса, наскільки я бачу на офсайті Асрока купа апдейтів до твоєї мамки вийшло, остання версія - 2.40, може перепрошивка біоса виправить ситуацію... На крайняк є конвертери IDE-SATA - рублів 150 ціна Зображення


Упс, не 150... 120 - це на 2 SATA, 60-70 грн - на один...