Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 12 грудня 2017, 20:54

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 30 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 26 вересня 2010, 15:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Повідомлення: 880
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста: Володимирська
КрасавеЦ

_________________
.:Vampire:.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 19 грудня 2010, 14:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Повідомлення: 880
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста: Володимирська
І ще раз какаю на Хром. Може в мене шось не так працює, або я чогось не можу налаштувати, але... відкрито 13 вкладок, для переходу між сторінками в хромі витрачаю по 25 приблизно секунд, через те, шо він тупо не груить сторінку. Шапка є інше - чекай. Гівняний браузер.

_________________
.:Vampire:.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 21 грудня 2010, 19:44 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 22 січня 2009, 01:22
Повідомлення: 44
Звідки: Львів-Маневичі
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Відкрився україномовний сайт підтримки Google Chrome http://google-chrome.co.ua

_________________
заходьте на МАНЕВИЦЬКИЙ ФОРУМ, Мій блог про інструменти


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 06 січня 2011, 19:15 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 17 лютого 2009, 17:10
Повідомлення: 97
Звідки: Стара Вижівка
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.
Привіт всім!
До недавнього часу користувався браузером - Мозіла і думав, що кращого браузера годі шукати.. гнучкий в налаштуваннях, зручний, швидкий і т.д. Але почув багато позитивних відгуків і про Google Chrome, про його простоту, зручність, надійність...
Поставив - сподобався... але є одне питання: чому в диспетчері задач у процесах висить декілька процесів хрома??! їхня кількість змінюється, але як правило їх не менше 5 штук... з чим це пов'язано??!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 06 січня 2011, 20:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4086
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
В мене при запуску 4 процеси Хрома. По мірі відкривання вкладок їх кількість збільшеється.
Якби ти не звернув би на це увагу, то і не дивився б.
Як простий юзер я відповіді на такі питання лишаю на совісті програмістів Майкрософта і Гугла.
Працює - і фіг з ним. :-):

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 06 січня 2011, 20:18 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
IgorOkCJ написав:
Поставив - сподобався... але є одне питання: чому в диспетчері задач у процесах висить декілька процесів хрома??! їхня кількість змінюється, але як правило їх не менше 5 штук... з чим це пов'язано??!

Тому що кожен процес Chrome-а - це окремий sandbox. При виникненні проблем падає один з sandbox-ів (наприклад, одна вкладка або плагін), а не весь браузер.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 07 січня 2011, 15:34 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Повідомлення: 880
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста: Володимирська
І як висновок оперативка впала... ХЗ чого, але після 5ої вкладки тупо висить...

_________________
.:Vampire:.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 07 січня 2011, 16:50 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
zax13 написав:
І як висновок оперативка впала... ХЗ чого, але після 5ої вкладки тупо висить...

При підході з sandbox-ами оперативки багато не жреться, т.я. існує shared memory.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 07 січня 2011, 18:19 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 20 червня 2010, 22:44
Повідомлення: 40
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: парк розваг
Opera forever, ІМХO :-):

_________________
Шоу маст го он!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 07 січня 2011, 18:21 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Повідомлення: 880
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста: Володимирська
Abram написав:
zax13 написав:
І як висновок оперативка впала... ХЗ чого, але після 5ої вкладки тупо висить...

При підході з sandbox-ами оперативки багато не жреться, т.я. існує shared memory.



грррр, тобі показати?

Може не оперативка, але лаг присутній.

_________________
.:Vampire:.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 07 січня 2011, 18:48 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
zax13 написав:
Abram написав:
zax13 написав:
І як висновок оперативка впала... ХЗ чого, але після 5ої вкладки тупо висить...

При підході з sandbox-ами оперативки багато не жреться, т.я. існує shared memory.



грррр, тобі показати?

Може не оперативка, але лаг присутній.

Не путай м’яке і червоне.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 10 березня 2014, 23:49 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 03 січня 2011, 01:34
Повідомлення: 60
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 5 разів.
Район міста: Ковель-2
Привіт всім! Ось уже кілька днів така проблемка - в Google Chrome нема доступу на сайти google.com (в Ореra та Internet Explorer проблем немає). Пробував Comodo на базі Хрома, то також нема доступу. Різні зміни в налаштуваннях браузера, компа, антивіруса по рекомендаціях просторів інтернету проблему не вирішили. Також видаляв, чистив реєстри і тд. -та ж сама історія. Можливо хто допоможе, а то не хочеться переходити на якийсь інший браузер. Буду дуже вдячний!!!
ЗображенняЗображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 12 березня 2014, 01:19 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 листопада 2006, 22:08
Повідомлення: 216
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 6 разів.
siroga31 написав:
Привіт всім! Ось уже кілька днів така проблемка - в Google Chrome нема доступу на сайти google.com (в Ореra та Internet Explorer проблем немає). Пробував Comodo на базі Хрома, то також нема доступу. Різні зміни в налаштуваннях браузера, компа, антивіруса по рекомендаціях просторів інтернету проблему не вирішили. Також видаляв, чистив реєстри і тд. -та ж сама історія. Можливо хто допоможе, а то не хочеться переходити на якийсь інший браузер. Буду дуже вдячний!!!
ЗображенняЗображення

http://support.kaspersky.ru/9061#block0 Пробували? Чи взагалі спробувати зайти із виключеним антивірусом? + Можна подивитись налаштування мережі хрома.

_________________
Життя - це гра, але з однією спробою...


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 12 березня 2014, 18:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 03 січня 2011, 01:34
Повідомлення: 60
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 5 разів.
Район міста: Ковель-2
Налаштування http://support.kaspersky.ru/9061#block0 пробував кілька днів назад - не допомагало, але сьогодні спробував і, о ЧУДО, все прекрасно запрацювало. Можливо, що раніше зробив щось не так. Так що дуже вдячний Altairу за допомогу.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Браузер Google Chrome
ПовідомленняДодано: 28 квітня 2014, 15:43 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 28 квітня 2014, 14:59
Повідомлення: 97
Звідки: Кінець Географії
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 12 разів.
IgorOkCJ написав:
Привіт всім!
До недавнього часу користувався браузером - Мозіла і думав, що кращого браузера годі шукати..

Так воно і є Зображення
Хоча при швидкому і стабільному неті ,давно пора Tor браузер поставити...

_________________
You gotta get up and try try try
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 30 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB