НЕ на правах рекламиХоч швидкість в них і хороша(час першого запросу) порівнянно з магнітним типом HDD, але "отказоустойчивость" - думаю не дуже. NAND технологія поки шо недосконала(можливо з часом стане досконалішою). Наприклад, при "вильоті" одного біту з блока, весь блок теж "виходить з гри". При вильоті самого першого блока память переходить в режим "DEAD". Наприклад, Самсунг гарантує, шо перший блок точно працюватиме 1000 циклів запис/читання (рівняєм з 100К офіційно заявленими для технології FLASH/NAND)
Кажу по своєму досвіду, так як постійно приносять флешки з глюканими (FLASH/NAND) мікросхемами памяті(контроллер робочий а память мертва)
З такими характеристиками, я б, наприклад, не ризикував тримати якусь інфу (особливо, важливу) на такому типі носія
А взагалі, мене влаштовує швидкість 5400 не кажучи вже про 7200

Хоча, такий тип носіїв підійшов би для девайсів які працюють у жорстких гравітаційних умовах, так як вони не мають рухомих (інерційних) частин. Наприклад, з таким SSD хардом у нетбуці можна пригати з парашутом. Тоді і музика і відео не тормозитиме.

Ну, і ше один плюс в пользу SSD - енергозбереження, так необхідне в портативних девайсах.