Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 24 вересня 2017, 02:45

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 19 повідомлень ]  На сторінку 1, 2  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 04:43 
Офлайн

З нами з: 27 лютого 2008, 00:50
Повідомлення: 343
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Таке питання до знавців теорії та практики.Є комп"ютер з плоским великим тфт монітором.Кімната невелика.Чи можна використати монітор,щоб дивитись телепередачі,а не купляти ще і телевізор.Немає де ставити.Підключитись хочу до кабельногоТВ.Що для цього треба придбати?І хто зможе з"єднати-підключити?Щоб монітор працював і для компа і,коли потрібно, для ТВ.Дякую.

_________________
vana


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 09:03 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 вересня 2007, 15:03
Повідомлення: 42
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Для перегляду ТБ необхідно прикупити TV тюнер. Тут є кілька варіантів:
- внутрішній ( плата вставляється в системний блок);
- USB тюнер (підключається до USB );
- зовнішній ( підключається до монітора).

Для перших двох варіантів для перегляду ТБ необхідно, щоб комп'ютер був увімкнений. Переваги - дешевше, крім того можна записувати телепередачі на диск. Ціна - від $40.
Для перегляду ТБ з зовнішнім тюнером включати комп'ютер не потрібно, ціна від $60.

Прицінитись можна тут: http://hotline.ua/gd/41/


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 09:19 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Ну я так розумію монітор новий, з вже встроєним тюнером купувати не будеш? Як на мене це був би оптимальний результат (показує нормально, плюсом є наявність пульту)
Для 1 і 2 го (з написаного попереднім дописувачем) першим ділом найди в кого таке реалізовано і подивися якість. Я з ЛЖ спалив два тюнера внутрішніх їхнім сигналом. Попа приходила в моменти коли в них вибивав звязок повністю, і коли вони включали його. Якість чесно кажучи теж не ахті була. Телевізор набагато краще показував.

По поводу
Цитата:
І хто зможе з"єднати-підключити
Підключити іналагодити то діло не хитре. Півгодини роботи. Але. Ти трансфер оплатиш? Чи то комусь в Ковелі зі знайомих???

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 10:14 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 вересня 2007, 15:03
Повідомлення: 42
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Власне, в мене стояв внутрішній тюнер AverMedia 305, вже давненько, років 7 тому поставив, то справді якість картинки була не дуже (маю підозру, що системник наводив фон). Тому років 2 тому поміняв на зовнішній, тепер проблем немає. Тут ще треба врахувати, які входи є в моніторі і, головне, виходи на відеокарті, тому що в основному тюнери підключаються по VGA ( є кілька з DVI, але вони трохи дорожчі). Там можна підключати двома способами - послідовно: відеокарта-тюнер-монітор і паралельно: тюнер через VGA, відеокарта через DVI. В першому випадку можна працюючи на комп'ютері одночасно дивитись ТБ в окремому вікні.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 10:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 14 травня 2005, 19:53
Повідомлення: 123
Звідки: Львівська обл.
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Слухай може я відстав від життя але скажи будь-ласка де це тюнер по VGA чи DVI підключається? Наскільки я мав справу з тюнерами то вони підключаються до компютера щоб ти міг включити в них кабельне чи антенне аналогове чи цифрове ТБ, чи просто по тюльпану інший пристрій чи вевести зображення по тюпану. До чого відео карта до тюнера? Почитав набір символів...

_________________
Дякую тобі, Боже, що я не москаль...


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 10:44 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Знач ти мав роботу лише з встроєними тюнерами (РСІ) або зовнішніми (USB). Те про що говорить оллой то є більше тв приставка. Вона дозволяє дивитися ТВ не вмикаючи самого компа. Наприклад http://www.3dnews.ru/news/compro_videom ... ai_zhizni/

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 10:58 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 14 травня 2005, 19:53
Повідомлення: 123
Звідки: Львівська обл.
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
nekton написав:
Знач ти мав роботу лише з встроєними тюнерами (РСІ) або зовнішніми (USB). Те про що говорить оллой то є більше тв приставка. Вона дозволяє дивитися ТВ не вмикаючи самого компа. Наприклад http://www.3dnews.ru/news/compro_videom ... ai_zhizni/

Та те, що є такі тюнери це я знаю! Але толку від нього для компютера? Треба тоді мати відео карту з VIVO щоб з ним працювати... Ну якщо звичайно автору таке хочеться то вперед.

_________________
Дякую тобі, Боже, що я не москаль...


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 11:04 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
pufik,
Ти не зрозумів.
Прочитай назву теми: "З монітора телевізор".
Берем тюнер.
Тицяєм в монітор.
?????
ПРОФІТ!!!!!

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 11:08 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Толк в таких тюнерах має бути не для компютера, а для користувача. Головний - не потрібно вмикати системник.
Але інколи бувають моменти що хочеться дивитися і телевізор і одночасно в інтернеті сидіти, інколи щось і записати хочеться. Але то вже зовсім інша мова. Надалі всі проф розборки - приватом. Все що не стосуватиметься питання стартопікера, або інших зацікавлених - вилучатиму.

Питання до Vana
1. Чи планується запис з тюнера?
2. Чи є критичним питання "повинен працювати системник чи не повинен для перегляду передач"?
3. Це в нас в Ковелі має бути чи там де ти живеш?
4. Бюджет?

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 11:37 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 вересня 2007, 15:03
Повідомлення: 42
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Власне, працювати на комп'ютері і дивитись ТБ із зовнішнім тюнером не проблема, якщо підключати послідовно. Треба, щоб в тюнері була функція PIP. Також через нього можна підключати ігрову консоль, DVD програвач і т.д. ( на моєму э компонентний і композитний вхід). А от записувати ТБ програми не можна.

Ось загальний вигляд: http://public.bay.livefilestore.com/y1pLO9RrRnca-VnmZ097Im7QZHrxW9iGivbAf7tCmTnfSkZjHE_HlJTz9hMCHYHus_KiIv7r_8BTkk6ndTb6_2C6A/IMAG00751.jpg


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 20:46 
Офлайн

З нами з: 27 лютого 2008, 00:50
Повідомлення: 343
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
nekton написав:
Питання до Vana
1-ні,2-хотілось би щоб ПК не включати при перегляді ТВ,3-в Ковелі,4-не принципово.Ну і щоб не втикати шнури туди -сюди в залежності від потреби.
nekton написав:
Ну я так розумію монітор новий
Ситуація така.В кімнату треба купувати телевізор.Невеликий.Дивитись його все рівно будем з відстані 1,5-2 м.Диван,стіл.Під столом системник,на столі монітор(17" НР ТФТ).Так от виникла думка зробити одночасно апгрейд монітора і дивитись ТВ.Бо інший телевізор нема де притулити,хіба на стіну.Але на стіні мені не подобається,не повернеш в сторону,якщо треба.Монітор думаю купити 23".Ну монітор-річ інтернаціональна,так би мовити сприяє дружбі між народами.Можна купити і за кордоном і привезти при нагоді,а от те,що зв"язане з ТВ сигналом,треба купувати в нас в Україні.Правда ж?В Ковелі як практично це зробити?

_________________
vana


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 20:50 
Офлайн

З нами з: 27 лютого 2008, 00:50
Повідомлення: 343
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Монітор хочу купити широкоформатний.

_________________
vana


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 22:07 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 вересня 2007, 15:03
Повідомлення: 42
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
В такому випадку можна купити монітор з вбудованим TV-тюнером ($350-400). Десь тиждень тому бачив такий LG 23" в Мелодії на привокзалці).
Або ж іти в будь-яку контору, що збирає комп'ютери і замовити.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 22 березня 2010, 23:49 
Офлайн

З нами з: 27 лютого 2008, 00:50
Повідомлення: 343
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
А якшо окремо зовнішній тюнер-який би порекомендували до 23" монітора?Дякую.

_________________
vana


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: З монітора телевізор.Можливо?
ПовідомленняДодано: 23 березня 2010, 00:37 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
Рік чи два тому читав огляд ТВ-тюнерів в журналі "Домашний ПК". Купа тексту, таблиць, фото. Основний зміст - в "пострадянському" ціновому сегменті Compro попереду планети всієї. Ось надибав огляд зовнішніх тюнерів - http://www.pctuner.ru/list-c-view04.html.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 19 повідомлень ]  На сторінку 1, 2  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB