Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 15 грудня 2017, 21:00

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 21 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Розкажіть про факс-модем
ПовідомленняДодано: 10 березня 2010, 21:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 березня 2007, 12:19
Повідомлення: 437
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 15 разів.
В ХРюші реалізований факс (програмно). Правда попросить диск з Віндою, так як за замовчуванням він там не стоїть.

_________________
Свобода - понад усе!!!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Розкажіть про факс-модем
ПовідомленняДодано: 11 березня 2010, 12:03 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 07 лютого 2009, 10:52
Повідомлення: 155
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 7 разів.
Всім дякую за детальне роз'яснення!!! Підсумовуючи вище сказане, як я зрозумів, потрібно робити так. На виході телефонної лінії після сплітера потрібно поставити роздвоювач - один провід до телефонного апарату, інший до факс-модему, поставити відповідне ПО і пробувати запустити все це методом спроб. Мене цікавило чи два модеми ADSL і факс-модем не викличуть конфлікту в системі (dialup-ний інтернет пройшов повз мене), але судячи з постів все повинно працювати нормально. Окремо дякую Boris-у за його пропозицію, але я вже попередньо домовився за вбудований фак-модем. :a_g_a:.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Розкажіть про факс-модем
ПовідомленняДодано: 11 березня 2010, 13:23 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4086
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
IgorKovel написав:
фак-модем. :a_g_a:.


:-)

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Розкажіть про факс-модем
ПовідомленняДодано: 11 березня 2010, 15:58 
Офлайн

З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Повідомлення: 1021
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
IgorKovel написав:
Всім дякую за детальне роз'яснення!!! Підсумовуючи вище сказане, як я зрозумів, потрібно робити так. На виході телефонної лінії після сплітера потрібно поставити роздвоювач - один провід до телефонного апарату, інший до факс-модему, поставити відповідне ПО і пробувати запустити все це методом спроб. Мене цікавило чи два модеми ADSL і факс-модем не викличуть конфлікту в системі (dialup-ний інтернет пройшов повз мене), але судячи з постів все повинно працювати нормально. Окремо дякую Boris-у за його пропозицію, але я вже попередньо домовився за вбудований фак-модем. :a_g_a:.

Если уж совсем правильно, то после сплитера провод в факс модем, в одну из его дыроr (Line) :-): а из другой его дырки (Phone) - в телефон.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Розкажіть про факс-модем
ПовідомленняДодано: 13 березня 2010, 01:55 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 14 травня 2005, 19:53
Повідомлення: 123
Звідки: Львівська обл.
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
nekton написав:
Звичайно що після спліттера. На лінії до спліттера нічого не повинно бути. До речі в УТК є відкритий доступ.

Люди забудьте Відкритий доступ від УТ як страшний сон. Після зміни правил набору номеру ним стало неможливо користуватися, страшні глюки. Зєднання проходить так от сторінок не відкриває(раз 300 кбайт качав пів дня.). Факт того, що краще шукати інші варіанти. Зараз користуюся ОГО.

_________________
Дякую тобі, Боже, що я не москаль...


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Розкажіть про факс-модем
ПовідомленняДодано: 13 березня 2010, 02:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4086
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
pufik написав:
Люди забудьте Відкритий доступ від УТ як страшний сон. . Факт того, що краще шукати інші варіанти. Зараз користуюся ОГО.

А тему прочитати слабо було? Ми не обговорювали браузинг через діал-ап, а відправлення і прийом факсів, про що недвозначно було сказано в самому першому пості теми.
IgorKovel написав:
В мене наступне питання до обізнаних форумчан. Мені потрібно для власних потреб відправляти факси, але факс-апарат - досить дорога річ і в мене на даний момент нема вільних коштів для його придбання...
Чи можливо використання разом D-Link і факс-модема? Чи хтось користувався факс-модемом? Одним словом, буду вдячним за будь-яку практичну інформацію.

Якщо охота повипендровуватись в знанні коп’ютерних технологій - то не до нас. Я і так віддаю без бою звання "Первый парень на деревне" і на змагання з комп’ютерної фаллометрії :-) заявку теж не відправляв.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 21 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB