Сторінка 1 з 2

як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 18 лютого 2010, 17:32
SANTEJ
треба побудувати деталь в САПр АвтоКад. деталь майже накреслив, залишилось нанести 4 маленькі отвори кругом великого.вони мають бути один від одного через 90 град. хто креслив підкажіть як це робиться.

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 18 лютого 2010, 17:38
Fantoman
Робиш дві осьові лінії через центр великого. На осьових лініях створюєш кола.

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 18 лютого 2010, 19:06
SANTEJ
вийшло. а як 3 отвори М6 через 120 градусів? неможу придумати.

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 19 лютого 2010, 08:53
Fantoman
Робиш три осьові лінії з тупими кутами по 120 градусів одна до одної. Уявляєш значок мерседеса.
Хто зараз в технікумі креслення учить? Старший Русаков САПР веде? Я, бухгалтер, вкотре переконуюсь, що доки студента не навчити пристойно креслити з циркулем - дло САПР його краще не підпускати.

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 19 лютого 2010, 23:11
SANTEJ
я не в технікумі вчусь. чого, я раніше кеслив олівцем, циркулями. а з системами САПр зіткнувся тількі на 4курсі універа. тобто вчора,коли треба було зробити контрольну.просто ше не роздуплився до кінця.

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 21 лютого 2010, 00:31
SASHA-JOKER

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 21 лютого 2010, 10:33
SANTEJ
в компасі ніколи тож не пробував, небуло необхідності. в нас основи САПр викладає Повстяний і на 4 курсі тількі в АвтоКаді дає робити.на наступний рік треба T-flex опановувати.

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 21 лютого 2010, 10:37
SASHA-JOKER

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 21 лютого 2010, 17:12
SANTEJ
буде час знайду і поставлю компас.

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 00:05
SASHA-JOKER

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 13:14
SANTEJ
а ти працюєш десь інженером проектувальником?

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 15:23
SASHA-JOKER

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 18:13
SANTEJ
цікаво просто. в мене компас є . тоже 3д-в10 але коли установлюю то потім неможу на друк винести

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 23:19
SASHA-JOKER

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 23:20
SASHA-JOKER