Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 24 листопада 2017, 10:34

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 24 повідомлень ]  На сторінку 1, 2  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 18 лютого 2010, 17:32 
Офлайн

З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Повідомлення: 158
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Люблинець
треба побудувати деталь в САПр АвтоКад. деталь майже накреслив, залишилось нанести 4 маленькі отвори кругом великого.вони мають бути один від одного через 90 град. хто креслив підкажіть як це робиться.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 18 лютого 2010, 17:38 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Робиш дві осьові лінії через центр великого. На осьових лініях створюєш кола.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 18 лютого 2010, 19:06 
Офлайн

З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Повідомлення: 158
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Люблинець
вийшло. а як 3 отвори М6 через 120 градусів? неможу придумати.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2010, 08:53 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Робиш три осьові лінії з тупими кутами по 120 градусів одна до одної. Уявляєш значок мерседеса.
Хто зараз в технікумі креслення учить? Старший Русаков САПР веде? Я, бухгалтер, вкотре переконуюсь, що доки студента не навчити пристойно креслити з циркулем - дло САПР його краще не підпускати.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2010, 23:11 
Офлайн

З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Повідомлення: 158
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Люблинець
я не в технікумі вчусь. чого, я раніше кеслив олівцем, циркулями. а з системами САПр зіткнувся тількі на 4курсі універа. тобто вчора,коли треба було зробити контрольну.просто ше не роздуплився до кінця.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 21 лютого 2010, 00:31 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Повідомлення: 81
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Бахів-2
SANTEJ написав:
я не в технікумі вчусь. чого, я раніше кеслив олівцем, циркулями. а з системами САПр зіткнувся тількі на 4курсі універа. тобто вчора,коли треба було зробити контрольну.просто ше не роздуплився до кінця.

А в Компасі тобі не піде креслити,там і проще і швидше набагато.Хіба шо тобі треба обов"язково в Автокаді.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 21 лютого 2010, 10:33 
Офлайн

З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Повідомлення: 158
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Люблинець
в компасі ніколи тож не пробував, небуло необхідності. в нас основи САПр викладає Повстяний і на 4 курсі тількі в АвтоКаді дає робити.на наступний рік треба T-flex опановувати.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 21 лютого 2010, 10:37 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Повідомлення: 81
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Бахів-2
SANTEJ написав:
в компасі ніколи тож не пробував, небуло необхідності. в нас основи САПр викладає Повстяний і на 4 курсі тількі в АвтоКаді дає робити.на наступний рік треба T-flex опановувати.

То погано,бо на скільки я знаю то Компас самий простий і зручний в користуванні,3D V10-спмий оптимальний,хоча ы вся Эвропа користуэться Автокадом.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 21 лютого 2010, 17:12 
Офлайн

З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Повідомлення: 158
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Люблинець
буде час знайду і поставлю компас.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 00:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Повідомлення: 81
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Бахів-2
SANTEJ написав:
буде час знайду і поставлю компас.

В мене є всі 3 конфігурфції (пірат звичайно)


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 13:14 
Офлайн

З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Повідомлення: 158
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Люблинець
а ти працюєш десь інженером проектувальником?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 15:23 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Повідомлення: 81
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Бахів-2
SANTEJ написав:
а ти працюєш десь інженером проектувальником?

Нєа,я студент нашого тєхнаря :))А шо??


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 18:13 
Офлайн

З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Повідомлення: 158
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Люблинець
цікаво просто. в мене компас є . тоже 3д-в10 але коли установлюю то потім неможу на друк винести


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 23:19 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Повідомлення: 81
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Бахів-2
SANTEJ написав:
цікаво просто. в мене компас є . тоже 3д-в10 але коли установлюю то потім неможу на друк винести

Ха-ха бо стоїть защіта файлів:))))Треба зняти,або перевстановити без защіти


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: як накреслити отвори в AutoCadі???
ПовідомленняДодано: 22 лютого 2010, 23:20 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Повідомлення: 81
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Бахів-2
SASHA-JOKER написав:
SANTEJ написав:
цікаво просто. в мене компас є . тоже 3д-в10 але коли установлюю то потім неможу на друк винести

Ха-ха бо стоїть защіта файлів:))))Треба зняти,або перевстановити без защіти

стандвртний код: 1234567890


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 24 повідомлень ]  На сторінку 1, 2  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB