Сподобався форум - постав +1

як накреслити отвори в AutoCadі???

"Залізо", мережі, інтернет, мобільний зв'язок, софт - все, крім реклами

Модератори: AndroVit, Igal

як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SANTEJ » 18 лютого 2010, 17:32

треба побудувати деталь в САПр АвтоКад. деталь майже накреслив, залишилось нанести 4 маленькі отвори кругом великого.вони мають бути один від одного через 90 град. хто креслив підкажіть як це робиться.
SANTEJ
 
Повідомлення: 158
З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення Fantoman » 18 лютого 2010, 17:38

Робиш дві осьові лінії через центр великого. На осьових лініях створюєш кола.
Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SANTEJ » 18 лютого 2010, 19:06

вийшло. а як 3 отвори М6 через 120 градусів? неможу придумати.
SANTEJ
 
Повідомлення: 158
З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення Fantoman » 19 лютого 2010, 08:53

Робиш три осьові лінії з тупими кутами по 120 градусів одна до одної. Уявляєш значок мерседеса.
Хто зараз в технікумі креслення учить? Старший Русаков САПР веде? Я, бухгалтер, вкотре переконуюсь, що доки студента не навчити пристойно креслити з циркулем - дло САПР його краще не підпускати.
Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SANTEJ » 19 лютого 2010, 23:11

я не в технікумі вчусь. чого, я раніше кеслив олівцем, циркулями. а з системами САПр зіткнувся тількі на 4курсі універа. тобто вчора,коли треба було зробити контрольну.просто ше не роздуплився до кінця.
SANTEJ
 
Повідомлення: 158
З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SASHA-JOKER » 21 лютого 2010, 00:31

Аватар користувача
SASHA-JOKER
 
Повідомлення: 81
З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SANTEJ » 21 лютого 2010, 10:33

в компасі ніколи тож не пробував, небуло необхідності. в нас основи САПр викладає Повстяний і на 4 курсі тількі в АвтоКаді дає робити.на наступний рік треба T-flex опановувати.
SANTEJ
 
Повідомлення: 158
З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SASHA-JOKER » 21 лютого 2010, 10:37

Аватар користувача
SASHA-JOKER
 
Повідомлення: 81
З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SANTEJ » 21 лютого 2010, 17:12

буде час знайду і поставлю компас.
SANTEJ
 
Повідомлення: 158
З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SASHA-JOKER » 22 лютого 2010, 00:05

Аватар користувача
SASHA-JOKER
 
Повідомлення: 81
З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SANTEJ » 22 лютого 2010, 13:14

а ти працюєш десь інженером проектувальником?
SANTEJ
 
Повідомлення: 158
З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SASHA-JOKER » 22 лютого 2010, 15:23

Аватар користувача
SASHA-JOKER
 
Повідомлення: 81
З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SANTEJ » 22 лютого 2010, 18:13

цікаво просто. в мене компас є . тоже 3д-в10 але коли установлюю то потім неможу на друк винести
SANTEJ
 
Повідомлення: 158
З нами з: 20 грудня 2009, 10:02
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SASHA-JOKER » 22 лютого 2010, 23:19

Аватар користувача
SASHA-JOKER
 
Повідомлення: 81
З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: як накреслити отвори в AutoCadі???

Повідомлення SASHA-JOKER » 22 лютого 2010, 23:20

Аватар користувача
SASHA-JOKER
 
Повідомлення: 81
З нами з: 06 лютого 2010, 12:28
Звідки: Kovel-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Далі

Повернутись до Все про комп'ютери та програми, Інтернет та мережі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей