Сторінка 1 з 1

Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2010, 11:50
Simpson
Суть ось в чому: модем працює як роутер, час від часу на секунду гасне лампчка "Ethernet" і зявляється повідомлення "сетевой кабель не подключен". Пробував через BRIDGE - результат одинаковий, щоправда кожного разу потрібно відновлювати зєднання вручну. Може хтось зіштовхувався з даним питанням?

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2010, 12:14
nekton
Як часто це відбувається? Періодично чи ні?

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2010, 12:21
Simpson

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2010, 12:34
nekton
Кабелі я так розумію дивився?
Глянь чи не злітають служба сервера, обозреватель компьютеров.
Підніми телефонну трубку і прослухай чи нема яких перебоїв в той момент коли гасне діод

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2010, 13:30
Abram
Варіант 1 - Каліцтво тупо йде в ребут. Дивися uptime після перебою. Якщо підтвердиться - шити, ресетити, не допоможе - викинути каліцтво і купити модем.
Варіант 2 - Глюки мережевої. Пробувати ставити жорстко 100мбіт, 10 мбіт, пробувати міняти мережеву.

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2010, 13:36
Simpson

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2010, 19:43
Abram

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2010, 19:53
Simpson
Взяв у друга D-link 2500U. Проблема лишилася. Обновив драйвер карти - тепер чекаю злого віконця з повідомленням.

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 23 лютого 2010, 23:30
Oleg-Dock
Здивуюсь якщо Калідство не зовсім калідство :mi_ga_et: (Наголошую що йде мова про R3, цей вже чорний і виробник інший).
Хоча незнаю як часто калідсво в режимі роутера потрібно перегружать, наскільки в цьому плані він калідсто. Тобто щось типу Д-лінка чи ще хуже.

Re: Проблема з Callisto 821+R3

ПовідомленняДодано: 23 лютого 2010, 23:33
Simpson