Сподобався форум - постав +1

Потрібна порада спеців

"Залізо", мережі, інтернет, мобільний зв'язок, софт - все, крім реклами

Модератори: AndroVit, Igal

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення ivashka » 02 лютого 2010, 11:35

Ну це ясно, коли дохне саме dsl, то перезавантажити по мережі можна звичайно.
Є в мене D-Link 2640U, проблема в цих модемах така, що коли ми починаємо через нього "ганяти" трафік, через певний час він дохне, є думка що від перегріву, така ж проблема зустрічається з 2500U, але він довше працює перед зависанням, і як можна його перезавантажити по мережі, коли він перестає пінгуватись?
- Авто з Европи
Аватар користувача
ivashka
 
Повідомлення: 265
З нами з: 14 липня 2004, 22:05
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення Abram » 02 лютого 2010, 11:55

"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Аватар користувача
Abram
 
Повідомлення: 2073
З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення jericho » 02 лютого 2010, 14:06

Я впринципі, шось так і думаю(хочу) таянути кабель телефонний. Він же дешевший за мережевий :du_ma_et:
Ну і мало чого може статись у сусіда в хаті з тим модемом. Ше пне якась дитина ногою, чи собака кабель перегризе. :nez-nayu:
Просто, чого я і стартував цей топік, бо мені казали(не зв"язківці, звичайно), шо типу, сингал там послабитись може, бла-бла-бла, і т.п. і т.д... А я хотів би почути думку, якшо і не спеца, то хоч людини, яка в цьому має якийсь досвід, яка таке ж робила, і воно працювало. :a_g_a:
Аватар користувача
jericho
 
Повідомлення: 153
З нами з: 01 жовтня 2008, 11:47
Звідки: Не визначився остаточно
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення AndroVit » 02 лютого 2010, 15:26

Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення Boris » 02 лютого 2010, 19:05

Чим більше менше ми їм більше - тим більше менше вони нам!!!
Аватар користувача
Boris
 
Повідомлення: 1023
З нами з: 04 травня 2005, 14:47
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 23 разів.
Подякували: 27 разів.

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення yurol » 03 лютого 2010, 12:56

А мені потрібна порада ось у чому? Чому я не можу відкрити даний сайт?. Все відкривається тільки не цей. В чому може бути причина.

Аватар користувача
yurol
 
Повідомлення: 194
З нами з: 26 лютого 2008, 09:18
Звідки: Горохів - Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення AndroVit » 03 лютого 2010, 13:46

В мене і відкривається, і пінгується. Ліньки з малюнком тільки возитися.
Перезавантаження і гавкання з техпідтримкою може допомогти.
Сайт точно робочий.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення yurol » 03 лютого 2010, 13:50

Та я знаю що робочий. Дома він у мене відкривається(провайдер ua inet). А от на роботі ні(провайдер укртелеком). Хоча на іншому робочому місці та де інше з'єднання з провайдером (тоже укр телеком) тоже відкривається. Вот такі справи
Аватар користувача
yurol
 
Повідомлення: 194
З нами з: 26 лютого 2008, 09:18
Звідки: Горохів - Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення AndroVit » 03 лютого 2010, 14:05

Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення yurol » 03 лютого 2010, 14:22

Та я сам собі адмін. :-) І заблокувати я тільки хіба шо можу сам собі. ;;-))) . А з такою проблемою я стикаюсь в перше. Хочу зрозуміти в чому може бути справа
Аватар користувача
yurol
 
Повідомлення: 194
З нами з: 26 лютого 2008, 09:18
Звідки: Горохів - Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення AndroVit » 03 лютого 2010, 14:26

Ще раз повторюю "пиво адміну допомагає..."
Якщо не заморочуватись, розслабитись, то рішення повинно прийти як таблиця елементів Менделєєву.
А якщо розслабитись з пивом...
А взагалі схоже, що ти наступив на граблі, які колись комусь сам і підклав. :mi_ga_et:
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення nekton » 03 лютого 2010, 14:27

Ну дик подивися чи він в тебе не є в списку локальних сайтів.
Передивися файл hosts
Подивися проксю. і т.д.
Варіантів багато.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення AndroVit » 04 лютого 2010, 19:09

Ну от і мені потрібна порада, чи роз’яснення.
Суть справи. Періодично у мене виникає бажання подивитися ТБ в онлайні. І от під час перегляду починаються зриви. Потім знову підключення, буферизація і далі показує нормально деякий час. На якийсь конкретний канал чи сайт грішити важко. Що в Readon, Boo TV, що в Опері з сайтів телеканалів картина приблизно однакова.
Деколи я припиняю перегляд і заради інтересу запускаю тестери швидкості. Дуже цікаво веде себе тест від http://speedtest.net/ - спочатку показує швидкість завантаження 0,2-0,6 мбіт/с, потім стрілка стрибає на 25-35 і завмирає, причому запоненість сектора не збільшується досить довгий час 10-15 сек. Потім сектор заповнюється і тест показує середню швидкість 20-30 Мбіт/сек. Причому весь тест іде набагато довше ніж в нормальному режимі. Це явище не постійне, буває частіше ввечері.
Мій провайдер - УАІнет. Таку ж картину тесту спостерігав у кума - на Укртелекомі. D-Link DSL 2500U, який по ТТХ забезпечує швидкість завантаження до 24, видавав до 38 Мбіт/сек.
Інші сайти - тестери швидкості (http://speed-tester.info/, http://2ip.ru/) показують від 300 до 800 кбіт/сек.
Торенти не працювали, закачок в цей час не велося.
Буває, що закачки в браузері ідуть скачками - то стоїть на місці, то підскакує до 2000 кбайт/сек
Хтось може мені пояснити що це за фігня. Онлайн ТБ - не критично, але цікавість заїдає.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення Abram » 04 лютого 2010, 19:39

AndroVit, схоже на те, що антивірус затримує і перевіряє весь трафік, потім віддає його пачками. Звідси й такі приколи.
У speedtest.net потрібно проводити тест на кількох серверах.
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Аватар користувача
Abram
 
Повідомлення: 2073
З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.

Re: Потрібна порада спеців

Повідомлення AndroVit » 04 лютого 2010, 19:50

Дякую за відповідь.
Якби це було систематично, то було б ясно. Або лише у одного провайдера, чи на одній ОС (версії).
В мене Він 7, доктор Веб 5.0, а в кума - ХР, НОД. Провайдери різні, канали у кожного свої. Явище непередбачуване, але частіше ввечері. Хіба що обидва користуємося Оперою.
Коли іду на http://speed-tester.info/, то беру 4-й тест - він проганяє 3Мб зі свого сервера до компа і засікає час. При "затиках" може показувати 300-900 кбіт/сек. При повторах тестів результати відрізняються на 10-30%. Тривалість "затика" - від 2 до 5 хв. Періодичність фіг зрозуміло від чого залежить.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Все про комп'ютери та програми, Інтернет та мережі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

cron