Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 24 вересня 2017, 02:43

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 47 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 02 лютого 2010, 11:35 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2004, 22:05
Повідомлення: 265
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Привокзалка
Ну це ясно, коли дохне саме dsl, то перезавантажити по мережі можна звичайно.
Є в мене D-Link 2640U, проблема в цих модемах така, що коли ми починаємо через нього "ганяти" трафік, через певний час він дохне, є думка що від перегріву, така ж проблема зустрічається з 2500U, але він довше працює перед зависанням, і як можна його перезавантажити по мережі, коли він перестає пінгуватись?

_________________
http://autoline24.eu - Авто з Европи


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 02 лютого 2010, 11:55 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
nekton написав:
Що являє собою "зависання" модема. Це фактично означає що не проходять дані (не всі дані) від модема до укртелекома. При цьому Ваша частина доступу (компютер-модем) працює. Отже ми можемо зайти в вебінтерфейс модема і перезагрузити модем, скинути на заводські настройки тощо, не вдаючись до банального натискання княпки "Power" (живлення).

Відповідь неправильна.
Більшість DSL-модемів (будемо чесними - а також Wi-Fi точок доступу) зроблені на завідомо глючному китайському залізі. Серед модемів особливо вирізняються DSL-2600U, DSL-2640U. А той же DSL-2500U нормально працює лише в режимі бріджа (не треба ля-ля, що в мене рік он працює і в кума теж). Тому ребутити їх треба залізово, тобто дьоргати живлення.

Топікстартеру: тягни кабель і не парся.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 02 лютого 2010, 14:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 жовтня 2008, 11:47
Повідомлення: 153
Звідки: Не визначився остаточно
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: був центр
Я впринципі, шось так і думаю(хочу) таянути кабель телефонний. Він же дешевший за мережевий :du_ma_et:
Ну і мало чого може статись у сусіда в хаті з тим модемом. Ше пне якась дитина ногою, чи собака кабель перегризе. :nez-nayu:
Просто, чого я і стартував цей топік, бо мені казали(не зв"язківці, звичайно), шо типу, сингал там послабитись може, бла-бла-бла, і т.п. і т.д... А я хотів би почути думку, якшо і не спеца, то хоч людини, яка в цьому має якийсь досвід, яка таке ж робила, і воно працювало. :a_g_a:


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 02 лютого 2010, 15:26 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
jericho написав:
А я хотів би почути думку, якшо і не спеца, то хоч людини, яка в цьому має якийсь досвід, яка таке ж робила, і воно працювало. :a_g_a:

Точно не спец. Робив двічі. Поки працює (1 рік у родичів - 10 м., 1,5 місяці в кума - біля 15 м.).
Включаєм логіку.
Варіант 1: Телефонна лінія іде до твого сусіда від якого-небудь розподільчого ящика. Проміряй кроками відстань від того ящика до твого сусіда. Потім - від того ж ящика до найдальшого абонента, який підключений до того ж ящика. Якщо не знаєш як знайти найдальшого абонента і ящик - подоставай монтерів. Різницю кількості кроків помнож на довжину свого кроку - отримаєш відстань, на якій сигнал по ТЕЛЕФОННІЙ лінії ТОЧНО НЕ ГАСНЕ. Порівняй її з відстанню від місця, де буде стояти спліттер, до місця, де буде стояти модем (з урахуванням поворотів, шаф, дверей і т.п.). Якщо друга відстань менша - сміливо шукай кабель. Втрата сигналу по МІДНОМУ телефонному кабелю буде точно не більшою ніж у кабелі, який іде по стовбах.
Варіант 2: Шукаєм товариша, в якого є підключення Укртелекому. Шукаєм метрів 50-60 телефонного кабеля, де - говорилося раніше. Під’єднуєм до кабеля половинки телефонного подовжувача (або знайти місце, де кабель обіжмуть коннекторами RJ-11). Розрізаний подовжувач простіший, бо хоч на конекторі 4 доріжки, але телефонному кабелю потрібно лише 2 жили. Скручуємо докупи дроти, і втикаємо в спліттер і модем у товариша. Спостерігаємо за результатом.
Якщо все виходить, підключаємося, п’ємо з сусідом могорич (або відправляємо батьків) і не забуваємо вчасно заносити сусідові гроші за Інтернет.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 02 лютого 2010, 19:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 травня 2005, 14:47
Повідомлення: 1018
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 23 разів.
Подякували: 27 разів.
jericho написав:
Я впринципі, шось так і думаю(хочу) таянути кабель телефонний.

Нема чого думати.Береш у nektonа провід, пробуєш і все. Результат успішності - 99,99%.

_________________
Чим більше менше ми їм більше - тим більше менше вони нам!!!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 03 лютого 2010, 12:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 лютого 2008, 09:18
Повідомлення: 194
Звідки: Горохів - Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
А мені потрібна порада ось у чому? Чому я не можу відкрити даний сайт?. Все відкривається тільки не цей. В чому може бути причина.

Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 03 лютого 2010, 13:46 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
В мене і відкривається, і пінгується. Ліньки з малюнком тільки возитися.
Перезавантаження і гавкання з техпідтримкою може допомогти.
Сайт точно робочий.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 03 лютого 2010, 13:50 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 лютого 2008, 09:18
Повідомлення: 194
Звідки: Горохів - Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Та я знаю що робочий. Дома він у мене відкривається(провайдер ua inet). А от на роботі ні(провайдер укртелеком). Хоча на іншому робочому місці та де інше з'єднання з провайдером (тоже укр телеком) тоже відкривається. Вот такі справи


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 03 лютого 2010, 14:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
yurol написав:
Та я знаю що робочий. Дома він у мене відкривається(провайдер ua inet). А от на роботі ні(провайдер укртелеком). Хоча на іншому робочому місці та де інше з'єднання з провайдером (тоже укр телеком) тоже відкривається. Вот такі справи


Не палися, що на роботі футбол дивишся. :hi_hi_hi:
Пиво адміну вирішує багато проблем з доступом на робочому місці :-)

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 03 лютого 2010, 14:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 лютого 2008, 09:18
Повідомлення: 194
Звідки: Горохів - Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Та я сам собі адмін. :-) І заблокувати я тільки хіба шо можу сам собі. ;;-))) . А з такою проблемою я стикаюсь в перше. Хочу зрозуміти в чому може бути справа


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 03 лютого 2010, 14:26 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
Ще раз повторюю "пиво адміну допомагає..."
Якщо не заморочуватись, розслабитись, то рішення повинно прийти як таблиця елементів Менделєєву.
А якщо розслабитись з пивом...
А взагалі схоже, що ти наступив на граблі, які колись комусь сам і підклав. :mi_ga_et:

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 03 лютого 2010, 14:27 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Ну дик подивися чи він в тебе не є в списку локальних сайтів.
Передивися файл hosts
Подивися проксю. і т.д.
Варіантів багато.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 04 лютого 2010, 19:09 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
Ну от і мені потрібна порада, чи роз’яснення.
Суть справи. Періодично у мене виникає бажання подивитися ТБ в онлайні. І от під час перегляду починаються зриви. Потім знову підключення, буферизація і далі показує нормально деякий час. На якийсь конкретний канал чи сайт грішити важко. Що в Readon, Boo TV, що в Опері з сайтів телеканалів картина приблизно однакова.
Деколи я припиняю перегляд і заради інтересу запускаю тестери швидкості. Дуже цікаво веде себе тест від http://speedtest.net/ - спочатку показує швидкість завантаження 0,2-0,6 мбіт/с, потім стрілка стрибає на 25-35 і завмирає, причому запоненість сектора не збільшується досить довгий час 10-15 сек. Потім сектор заповнюється і тест показує середню швидкість 20-30 Мбіт/сек. Причому весь тест іде набагато довше ніж в нормальному режимі. Це явище не постійне, буває частіше ввечері.
Мій провайдер - УАІнет. Таку ж картину тесту спостерігав у кума - на Укртелекомі. D-Link DSL 2500U, який по ТТХ забезпечує швидкість завантаження до 24, видавав до 38 Мбіт/сек.
Інші сайти - тестери швидкості (http://speed-tester.info/, http://2ip.ru/) показують від 300 до 800 кбіт/сек.
Торенти не працювали, закачок в цей час не велося.
Буває, що закачки в браузері ідуть скачками - то стоїть на місці, то підскакує до 2000 кбайт/сек
Хтось може мені пояснити що це за фігня. Онлайн ТБ - не критично, але цікавість заїдає.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 04 лютого 2010, 19:39 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
AndroVit, схоже на те, що антивірус затримує і перевіряє весь трафік, потім віддає його пачками. Звідси й такі приколи.
У speedtest.net потрібно проводити тест на кількох серверах.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна порада спеців
ПовідомленняДодано: 04 лютого 2010, 19:50 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
Дякую за відповідь.
Якби це було систематично, то було б ясно. Або лише у одного провайдера, чи на одній ОС (версії).
В мене Він 7, доктор Веб 5.0, а в кума - ХР, НОД. Провайдери різні, канали у кожного свої. Явище непередбачуване, але частіше ввечері. Хіба що обидва користуємося Оперою.
Коли іду на http://speed-tester.info/, то беру 4-й тест - він проганяє 3Мб зі свого сервера до компа і засікає час. При "затиках" може показувати 300-900 кбіт/сек. При повторах тестів результати відрізняються на 10-30%. Тривалість "затика" - від 2 до 5 хв. Періодичність фіг зрозуміло від чого залежить.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 47 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB