AndroVit » 21 січня 2010, 17:07
"А от тобі треба було запустити інсталятор з правами адміністратора всього-навсього. І ніяких "матрьошок"."
З правами адміністратора і запускалося. Якщо із вкладених друг в друга 6 (умовно) папок, створило 5, а останню не забажало - то з якими правами створювалися ті 5?
В DC++ в Downloads лежить текстовий документ з часу установки - якщо цікаво - то можна і почитати. Бо я комп’ютерною освітою похвастатися не можу. Але досвіду користувача - 10 років. Від Вінди 3.11 на ІВМ 386. І твердо усвоїв - з усіх можливих причин починай з найпростшої - вона найімовірніша.
Боротьба "за честь мундиру" річ добра до певної межі.
"Стоїть в знайомого Windows 7, але там роутер .В мене особисто працювало з Windows_7_Ultimate_Activated_AIO.iso"
Уявіть - приходите на травмопункт, хай з вивихом . Де упали? - на бульварі. І тут лікар видає: "Я особисто щодня там ходжу. І знайомий теж, правда на велосипеді їздить - і нічого"...
Ваші клієнти не повинні бути знавцями комп. техніки - вони (і я теж) - КОРИСТУВАЧІ. І операційки вибираємо "для домохазяек". Якщо вони (і я теж) щось зроблять не так - це не зі зла. І однакові програми на однакових компах все рівно будуть працювати по-різному. І тут починається ваша, ПРОФЕСІОНАЛІВ, робота. За що згідно договору і отримуєте гроші. Так, ви не повинні налаштовувати компи користувачів, чистити їх від багів, вірусів і т.п. (хіба за окрему плату). Але якщо ваша мережа не співпрацює з не самою рідкісною ОС, то пошукайте причину не тільки в користувача.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.