Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 19 вересня 2017, 21:56

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 1598 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 107  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 01 грудня 2012, 13:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
RomanAntoniuk написав:
Починаючи з вчорашнього вечору стабільно пропадає інтернет через n-секунд,обривається з*єднання на 4-5 секунд,міняється іп. Почалось коли мав відключитись інтернет за неоплату 00:00

З’єднання 1 груд. 2012 о 10:08:25, до того - неоплата. Що не так?

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 01 грудня 2012, 14:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 липня 2012, 15:54
Повідомлення: 120
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Привокзальний
після оплати ще ~2 години була така лажа , зарас вроді все файно працює :-ok-:


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 01 грудня 2012, 20:48 
Офлайн

З нами з: 05 квітня 2011, 13:48
Повідомлення: 17
Звідки: Луцьк
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста: Черемушки
Abram написав:
Я радий.
Можете користуватися, поки він не згорить через перегрів процесора після змін у nvram.
Або тепер ліпіть радіатор на RT3050F.

Хочете сказати, що ваша прошивка працює краще чим рідна Асусівська? А рідна Асусівська гріє процесор? Та не смішіть.

п.с. До речі це ж не офіційний форум УаІнета, щоб аж так всіма правдами і неправдами відстоювати інтереси роботодавця.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 01 грудня 2012, 20:57 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 липня 2005, 13:31
Повідомлення: 640
Подякував (ла): 20 разів.
Подякували: 17 разів.
Район міста: Kovel.com.ua
nickel написав:
Хочете сказати, що ваша прошивка працює краще чим рідна Асусівська? А рідна Асусівська гріє процесор? Та не смішіть.

Не тупи! Тобі ж сказано "через перегрів процесора після змін у nvram", а не в прошивці...

_________________
“Мудрость состоит в том, чтобы победить самого себя, тогда как невежество ведет к поражению от самого себя”.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 01 грудня 2012, 22:07 
Офлайн

З нами з: 05 квітня 2011, 13:48
Повідомлення: 17
Звідки: Луцьк
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста: Черемушки
Igal написав:
Не тупи! Тобі ж сказано "через перегрів процесора після змін у nvram", а не в прошивці...

Не хами! Є два варіанти розвитку подій: Якщо рідна прошивка міняє щось в nvram, то лише до такого стану, в якому він зійшов з конвейера, а якщо не міняє, то нічого й не станеться, з того що описав чоловік. Та й вірити йому не бачу підстав, він вже один раз стверджував, що перепрошити неможливо. Тепер лякає надуманими проблемами, імхо.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 01 грудня 2012, 22:10 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
nickel написав:
Abram написав:
Я радий.
Можете користуватися, поки він не згорить через перегрів процесора після змін у nvram.
Або тепер ліпіть радіатор на RT3050F.

Хочете сказати, що ваша прошивка працює краще чим рідна Асусівська? А рідна Асусівська гріє процесор? Та не смішіть.

До речі, так, краще. Прийнаймі в нашій мережі - точно. :-)
Наприклад, рідні прошивки не підтримують IPTV.
Наша вносить зміни в nvram (регулятори потужності, фактично - виставляє на максимум) і сама вже потім їх регулює на ходу. Асусівська - не регулює, тому можливий перегрів.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 05 грудня 2012, 18:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 липня 2012, 15:54
Повідомлення: 120
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Привокзальний
коли буде UAinet Media Player ?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 07 грудня 2012, 16:37 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 липня 2012, 15:54
Повідомлення: 120
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Привокзальний
роутер зарас можна купити ?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 07 грудня 2012, 16:46 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 липня 2005, 13:31
Повідомлення: 640
Подякував (ла): 20 разів.
Подякували: 17 разів.
Район міста: Kovel.com.ua
RomanAntoniuk написав:
роутер зарас можна купити ?

Роутери можна купити в мережі магазинів "Світ компютерів"
Також можна підключитись до акції "Роутер" в UAinet

_________________
“Мудрость состоит в том, чтобы победить самого себя, тогда как невежество ведет к поражению от самого себя”.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 07 грудня 2012, 17:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 липня 2012, 15:54
Повідомлення: 120
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Привокзальний
Igal написав:
RomanAntoniuk написав:
роутер зарас можна купити ?

Роутери можна купити в мережі магазинів "Світ компютерів"
Також можна підключитись до акції "Роутер" в UAinet

я правильно зрозумів,я купляю роутер в світі ПК,телефоную в офіс і кажу щоб за 1 грн підключили послугу ?!
а як тоді бути з прив*язкою до порта , ніяких проблем не виникне при першому підключенні ?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 07 грудня 2012, 17:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 липня 2005, 13:31
Повідомлення: 640
Подякував (ла): 20 разів.
Подякували: 17 разів.
Район міста: Kovel.com.ua
RomanAntoniuk написав:
я правильно зрозумів,я купляю роутер в світі ПК,телефоную в офіс і кажу щоб за 1 грн підключили послугу ?!
а як тоді бути з прив*язкою до порта , ніяких проблем не виникне при першому підключенні ?

Можна купити роутер в магазині, або підключити послугу з роутером в ЮАІНЕТ.

_________________
“Мудрость состоит в том, чтобы победить самого себя, тогда как невежество ведет к поражению от самого себя”.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 14 грудня 2012, 01:10 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 липня 2012, 15:54
Повідомлення: 120
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Привокзальний
Поверніть будь ласка 100 мбіт по мережі , а то 15 мбіт як зовні так і всередині
UPD:Пардон,проблема була в тому що конектився по зовнішньому IP

Питання:Якщо при закачці з торента будуть знайдені мережеві піри то швидкість теоритично повинна виходити за межі 15 мегабіт,вірно ?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 14 грудня 2012, 09:49 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
RomanAntoniuk написав:
Питання:Якщо при закачці з торента будуть знайдені мережеві піри то швидкість теоритично повинна виходити за межі 15 мегабіт,вірно ?

Практично уже робилося неодноразово ще коли тарифи були в районі 1-2-5 мегабіт. Троє-четверо користувачів змовлялися і ставили на закачку один і той самий торент. Влітало набагато шіидше ніж поодинці.
А якщо були мережеві сіди, а таке бувало, то взагалі йшло майже по шівидкості мережі.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 14 грудня 2012, 10:00 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
RomanAntoniuk написав:
Питання:Якщо при закачці з торента будуть знайдені мережеві піри то швидкість теоритично повинна виходити за межі 15 мегабіт,вірно ?

Так, якщо використовується ретрекер retracker.local або retracker.uainet.net .

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: UAinet
ПовідомленняДодано: 14 грудня 2012, 21:04 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 липня 2012, 15:54
Повідомлення: 120
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Привокзальний
щось ввечері інтернет бушує
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 1598 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 107  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB