Тепер, коли проблему вже нарешті вирішено, можу дещо росказати.
Перш за все, хочу від імені всього колектива UAinet принести вибачення за проблеми останнього тижня. Нам було дуже важко, тому дякуємо всім тим, хто в нас вірив.
У нас були деякі проблеми з обладнанням. Наразі ця проблема вирішена (ну... майже вирішена; сьогодні вночі я нарешті заміню ту кляту залізяку

, Інтернету може не бути в деяких районах десь з 1 до 2 ночі, постараємось якнайшвидше). Далі вже відключень не буде. Будуть деякі планові роботи (багато чого буде додаватись/резервуватись/перероблюватись/ставитись нове), але такі роботи будуть проводитись або непомітно для користувачів (на ходу перекинув на тимчасовий резерв - зробив - перекинув назад), або ж вночі (знову-таки, буде окремо повідомлятись).
Так що, сьогодні вночі - останнє відключення.

Після цього я нарешті висплюсь - за останній тиждень особисто я 3 ночі провів біля обладнання, деякі наші працівники теж можуть похвалитись такими "подвигами".
І, наприкінець, приємна новина: останні кілька тижнів ми займаємось IP-телебаченням. Процес дещо призупинився через проблеми, але з понеділка виходимо на нормальний робочий ритм. Буде десь до сотні каналів (в тому числі, мабуть, Discovery), і все безкоштовно. Себто на халяву.

"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."