Роутер D-Link Di-524. В торрентах швидкість інколи доходить до 2 мегабайт за секунду (не мегабіт, а мегабайт). Значить роутери все ж таки можуть пропускати такий потік?
P.S. У мене кабель з балкона заходить

Просверлити дирку в стіні (в моєму випадку - це капітальна стіна) і протягти кабель з сходинкової площадки - без проблем, але шо мені потім робити з тим кабелем в квартирі? Ставити комп в коридорі чи переступати через дроти. Можливо хтось вже звик до подібного і не відчуає в цьому дискомфорту, я ж люблю шоб все було естетично: кабель в мене входить на рівні плінтуса і так само під плінтусом іде в кімнату з компом. Хоча якби я робив ремонт зараз, а не 7 років тому, коли крім Dial-up'у небуло більше ніякого Інтернету, то напевно продумав би цей варіант...
P.P.S. Являюсь абонентом UA-Inet вже майже рік часу. Інтернетом задоволений. Хоча впринципі я був задоволений і попереднім Інтернетом, і попередньо-попереднім інтернетом

Вирішальним фактором при переході на цей Інтернет для мене була швидкість, яку вони пропонували. Покишо альтернативи не бачу (хоча на горизонті вже з"являються інші варіанти

)