Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 17 жовтня 2017, 12:21

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 38 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 26 січня 2010, 15:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
Якщо вінти ІДЕ-шні, то може бути, що в БІОСі заданий один тип, а вінчестер реально відформатований під інший. Типи, наскільки пам’ятаю LBA, LARGE i NORMAL. В БІОСі повинно бути автовизначення вінчестерів - головки, циліндри, сектора, але чи визначає тип - не скажу.
Можу помилятися, бо з ІДЕшними давно не мав справи. Один раз стикався з такою непоняткою. Форматування допомогло.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 26 січня 2010, 15:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
AndroVit,
Форматування = створення ФС.
Якщо твоя здогадка вірна - то людині потрібне створення таблиці розділів.

Create empty partition table в Acronis або Linux-овому fdisk-у.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 26 січня 2010, 15:53 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
Ми академіїв не закінчували . Все методом тика :smu:sche_nie:.
Може і не треба було форматувати, а виставити в БІОСі тип, на якому вінт працює на іншому компі.
Можливо, в різниці типів і причина того, що на іншому компі все працює.
Ще одна здогадка, але виходячи з попередніх постів - малоймовірна. В біосах на ІДЕшні вінти є розподіл, скільки каналів підключати. Тільки прайм, чи слейв, чи обидва - "both". Має бути "both".
Іще одна думка - деякі ДВД приводи погано сприймають 80 дорожечні шлейфи Тільки 40.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 26 січня 2010, 17:04 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
AndroVit написав:
Ми академіїв не закінчували . Все методом тика :smu:sche_nie:.

Уявіть собі, ми теж.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 31 січня 2010, 13:04 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4082
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
vogya, не муч спільноту невідомістю.
Вінчестери ще не розколотив кувалдою?

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 05 лютого 2010, 01:07 
Офлайн

З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Повідомлення: 1021
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
boddy написав:
Abram написав:
сфоткати синій екран, гуглити помилку.
Не іздівайся.
Якщо є синій екран - шукати помилку в Events (События - Система)

На этапе загрузки ядра и драйверов в эвенты ничего не пишется. Ток по коду ошибке на синем экране или по опыту/чуйке :)


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 05 лютого 2010, 01:10 
Офлайн

З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Повідомлення: 1021
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Юра написав:
Питання в тему до наших "штатних ІТ професіоналів".
Ноутбук HP ProBook 4515s - Не ставиться Windows. Точніше ставивться без жодних проблем (все як завжди), але при запуску - просто перезагружається. В "безопасному режимі" працює. Linux теж працю. Диски з ОС пробував різні - Результат такий же.

Чистую винду, не сборки, без всяких дополнительных драйверов пробовал? Что по поводу этой модели и ХР написано на сайте самого хьюлета?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 05 лютого 2010, 01:12 
Офлайн

З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Повідомлення: 1021
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
vogya написав:
та пробував так...
В біосі все бачить, але грузити з диску не хоче :du_ma_et:

Заменит БП, оперативку, видео. И подробнее написать конфигурацию компа.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 38 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB