Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 18 серпня 2017, 00:21

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 38 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 16:58 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 грудня 2007, 22:31
Повідомлення: 4949
Звідки: Ковель сіті
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 35 разів.
да тут багато дрібномонєтчіків :-)

_________________
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 19:10 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
... :ze_va_et:
Так які ще варіанти є окрім оновленя і обнуленя?)))


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 19:59 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 травня 2005, 14:47
Повідомлення: 1017
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 23 разів.
Подякували: 27 разів.
Виклич спеца і не напрягайся, нехай гляне ісвоїм оком, бо зачасту буває просто зациклюєшся на чомусь і все, а проблеми як такої зовсім і не має, потім виясниться.

_________________
Чим більше менше ми їм більше - тим більше менше вони нам!!!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 20:04 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
та то і так комп не мій...
а самому то цікаво стало)


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 22:15 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 грудня 2006, 01:13
Повідомлення: 1246
Звідки: з початку
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: то тут, то там...
Питання в тему до наших "штатних ІТ професіоналів".
Ноутбук HP ProBook 4515s - Не ставиться Windows. Точніше ставивться без жодних проблем (все як завжди), але при запуску - просто перезагружається. В "безопасному режимі" працює. Linux теж працю. Диски з ОС пробував різні - Результат такий же.

_________________
"Вчора я був розумним та хотів змінити світ... сьогодні я мудрий і тому міняю себе" (Леонардо Ді Капріо)


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 22:43 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 травня 2005, 14:47
Повідомлення: 1017
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 23 разів.
Подякували: 27 разів.
Юра написав:
Ноутбук HP ProBook 4515s - Не ставиться Windows.

В мене було подібне, тільки на MSI. Там на вінотові був розділ скритий і на ньому була вінда Vista, от поки той розділ не грохнув то вінда XP незапускалась.

_________________
Чим більше менше ми їм більше - тим більше менше вони нам!!!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 22:50 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 травня 2005, 14:47
Повідомлення: 1017
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 23 разів.
Подякували: 27 разів.
vogya написав:
та то і так комп не мій...
а самому то цікаво стало)

А якщо комп не твій то вчом проблема, вийми вінт форматни на свому пк і тоді спробуй.Тай оголоси состав ПК, а то можливо ти бутовий ДВД в сідіром пхаєш от і нестартує. Загалом точніше проблему. Провір сам ДВД/СДром, спробуй з флешки стартонути і т.д.

_________________
Чим більше менше ми їм більше - тим більше менше вони нам!!!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 23:14 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Про сд-рома я вище писав, читай уважніше...
І вінчестери(їх там 2 стояло) я вже підключав до свого компа - працюють обоє норм...
а на тому компі - ні з одним не хоче грузитись
може якоюсь прогою їх потестити?

та форматнути жосткий - діло не хитре
тількии, чи дасть воно якусь користь... :du_ma_et:
та й інформацію не хочеться видаляти

Boris написав:
а то можливо ти бутовий ДВД в сідіром пхаєш от і нестартує

а потім відключаю вінт і - "О чудо!" :bra_vo:

Boris написав:
Тай оголоси состав ПК

скажи що саме потрібно


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 08 січня 2010, 23:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
Юра написав:
Питання в тему до наших "штатних ІТ професіоналів".
Ноутбук HP ProBook 4515s - Не ставиться Windows. Точніше ставивться без жодних проблем (все як завжди), але при запуску - просто перезагружається. В "безопасному режимі" працює. Linux теж працю. Диски з ОС пробував різні - Результат такий же.

Запустити Safe Mode, відключити автоматичне перезавантаження при синьому екрані, сфоткати синій екран, гуглити помилку.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 09 січня 2010, 11:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 травня 2005, 14:47
Повідомлення: 1017
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 23 разів.
Подякували: 27 разів.
vogya, скинь біос у заводські настройки.Подивись чи бачить в біосі сідюка з вінтами.Зроби фото біоса те вікно де ставиш пріорітет загрузки коли виставиш перезагрузи пк і відразу після перезагрузи пк зайди туди само і зроби фото знову(причому неміняючи ніяких настройок )просте фото до і після, далі побачим...
Також оголоси які шлейфи на сідюку і вінтах і мать яка. Далі буде видно...

_________________
Чим більше менше ми їм більше - тим більше менше вони нам!!!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 09 січня 2010, 14:57 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 21 листопада 2003, 17:51
Повідомлення: 1150
Звідки: з лісу...
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Abram написав:
сфоткати синій екран, гуглити помилку.
Не іздівайся.
Якщо є синій екран - шукати помилку в Events (События - Система)


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 09 січня 2010, 18:18 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
boddy написав:
Abram написав:
сфоткати синій екран, гуглити помилку.
Не іздівайся.
Якщо є синій екран - шукати помилку в Events (События - Система)

Звиняйте, я глюки вєнди бороти не навчений :ti_pa:.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 10 січня 2010, 20:38 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
А там випадково не рейд стоїть? Щось дуже на це схоже.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 26 січня 2010, 11:03 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 20 грудня 2003, 16:15
Повідомлення: 893
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Центр
vogya написав:
а потім відключаю вінт і - "О чудо!" :bra_vo:
А може БЖ не справляється з всіма пристроями? Коли все підключене в біосі всі пристрої бачить?
Спробуй залишити 1 привод і 1 хдд і тоді встановлювати вінду.

_________________
Доверие рождает доверие, а контроль – порядок


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: проблемка з установкою вінди
ПовідомленняДодано: 26 січня 2010, 14:43 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
та пробував так...
В біосі все бачить, але грузити з диску не хоче :du_ma_et:


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 38 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB