Ковельський форум - сайт міста Ковель
http://kovel.com.ua/gb/

Комп постійно перезавантажується!
http://kovel.com.ua/gb/viewtopic.php?f=5&t=6113
Сторінка 4 з 5

Автор:  igorsolop [ 09 жовтня 2008, 11:12 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

boddy написав:
Спробувати з сильнышим блоком живлення, є підозра що це він не запускається.
Підтримую! В мене теж таке колись було...

Автор:  Alfa Centavra [ 09 жовтня 2008, 11:22 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

а чого ж рівно з другого разу запускається?
400 вт повинно хватати з головою. Хіба що мудрі китайці чогось недопаяли.
Є ще одна особливість - в мене замість монітора те, що продавалось як ЖК-телевізор з дiагоналлю 37", підключено по кабелю HDMI.
Отака невдала задумка - купувала заради того щоб дивитись HDTV фільми на великому екрані :( та щось перемудрила.

Автор:  igorsolop [ 09 жовтня 2008, 11:25 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Alfa Centavra написав:
Хіба що мудрі китайці чогось недопаяли.
А то ж! :lol:

Автор:  Oleg-Dock [ 10 жовтня 2008, 08:58 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Alfa Centavra
Описана тобою ситуація, нормальне явище для "ноу-нейм", Колорсітів, Кодегенів і інших економ БП. Для цих БП потрібна витримка в 5 секунд перед стартом компютера (при умові що живленя до БП подано щойо), тоді від відразу стартує. Якщо БП був під напругою, то компютер на економ БП стартує відразу.
Хоч побороть цю проблему, заміни БП на щось краще типу Chieftec.
Якаж різниця між твоїм БП і до прикладу Chieftec, при умові що обидва по 400 Ват, Chieftec буде вдвічи а то і втриче важчий! Звідси і робіть висновки.

Автор:  Alfa Centavra [ 10 жовтня 2008, 11:26 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Бж купувався разом з корпусом. Фірма INWIN.
Так забити на ті пару секунд й включати з другого разу чи виправляти ситуацію?
Може варто перепаяти якийсь конденсатор? Я ото видерла блок з корпуса - вроді все в порядку візуально. Міряла мультиметром всі напруги на материнці включеній (24 штуки) - все співпадає з мануалом, тобто розігрітий блок працює правильно.

Автор:  Boris [ 10 жовтня 2008, 12:23 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Міряти треба коли непрацює, а коли працює логічно що і напруги відповідатимуть :wink: .І якщо будуть відхилення напруг при невдалому пуску то і несправність починати шукати у колах тих напруг які відхилились від норми.

Автор:  swat [ 10 жовтня 2008, 12:30 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Alfa Centavra написав:
Може варто перепаяти якийсь конденсатор? Я ото видерла блок з корпуса - вроді все в порядку візуально.
Подивися чи нема надутих чи підтікших конденсаторів. Хоча, це не 100% спосіб перевірки... Якщо конденсатор висох, то у деяких випадках, не буде видно нічого...
Alfa Centavra написав:
Міряла мультиметром всі напруги на материнці включеній (24 штуки) - все співпадає з мануалом, тобто розігрітий блок працює правильно.
Коли виходить з ладу конденсатор збільшуються пульсації напруги, а мультиметр їх тобі не покаже.

Автор:  Alfa Centavra [ 10 жовтня 2008, 14:03 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

*танцює з бубном*
Я вже в розетку мультиметр засунула - рівно 220V. Вечором розживусь на інший бж.
Може якась перемичка на мамі не так стоїть????? Може, то якийсь захист від дітей упхали? Кляті капіталісти мануал пишуть англійською.

Автор:  swat [ 10 жовтня 2008, 21:12 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Alfa Centavra написав:
Кляті капіталісти мануал пишуть англійською.
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M3A-H/HDMI знайди - Manual - Motherboard Installation Guide (Multiple Languages) - там є російською.
Або прямий лінк на Китайський FTP http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/mb/socketAM2/M3A78-EMH_HDMI/Q3194_PC_AID.zip

Автор:  boddy [ 01 листопада 2008, 21:28 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Цитата:
Шел домой и в подъезде нашел комп у мусорника. Взял себе, раскрутил там проц целик на 2гг, мамка без памяти ну и корпус с блоком питания (а у меня комп старенький). Купил планку памяти, включил,работает. Купил новый проц по мощнее и есче памяти, поставил винду, работает но глючит сцука.Купил новый блок питания, всеравно глючит. Стал перепрошивать биос, глюкнул в месте бута сектора и пипец. Купил новую мамку. Все работает офигенно
(c) Бездна

Автор:  swat [ 02 листопада 2008, 02:46 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Зображення

Автор:  woolfdark [ 13 листопада 2008, 14:22 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Дам тобі простеньку пораду.
Візьми жорсткий розбий програмкою Partition Magic бажано версією 8.
Якщо вінт великий (більше 320 Гб) то краще зробити з диска (С.Д.Ф)
Перший диск звичайно має бути фізичним (Primary partition)
файлова система ясно що NTFS
Потім вийми паланки з оперативкою, прочисти їх спиртом. Поміняй їх місцями
І після цього сміливо став вінду.
Має спрацювати.
В мене також така ситуація була. Ніби зараз комп паше справно

Автор:  woolfdark [ 13 листопада 2008, 14:25 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

Якщо не допоможе.
То спробуй і такі варіанти.
Заміни таблетку на Біос.
Якщо і це не допомагає то вже справа або в блоці живлення або сама оперативка поганенька або неправильно з'єднані джампери на материнці

Автор:  igorsolop [ 13 листопада 2008, 14:31 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

woolfdark написав:
Якщо вінт великий (більше 320 Гб) то краще зробити з диска (С.Д.Ф)
:lol: Поясни: нашо таке робити?

Автор:  Abram [ 14 листопада 2008, 21:32 ]
Тема повідомлення:  Re: Комп постійно перезавантажується!

igorsolop написав:
woolfdark написав:
Якщо вінт великий (більше 320 Гб) то краще зробити з диска (С.Д.Ф)
:lol: Поясни: нашо таке робити?

Шаманські танці з бубном не мають логічного пояснення.

Сторінка 4 з 5 Часовий пояс UTC + 3 годин
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/