Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Пошта @Kovel.com.ua
Логін:
Пароль:
Реєстрація
Логін:
Пароль:
Підтвердження паролю:
Вхід
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 28 червня 2017, 20:17

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 68 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3, 4, 5  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Комп постійно перезавантажується!
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 14:08 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Під час завантаження комп'ютер вимикається і завантажуються наново. Ця процедура повторюється кілька раз , після чого комп зависає, а після перезавантаження нормально працює деякий час(2-4 завантаження). Інколи може з'явитися синє вікно з якимось попередженням після чого комп також доводиться перезавантажувати. Може хтось знає в чому проблема?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 19:29 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 23 березня 2007, 13:58
Повідомлення: 275
Звідки: Kovel
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Незнаю, чого ти очікуєш? Мабуть щоб хтось назвав якус чарівну комбінацію клавіш, після чого все запрацює.
А причин тут може бути безліч, від вздуття конденсаторів на мамці чи блоку живлення, зупинення вентилятора (найбільш розпоширено). До бедов на вінту, ОЗУ, самої ОС, чи просто вірусяка.

_________________
Зображення
Орфография - как Кунг Фу....
Настоящей мастер пользуется ей только в случаях крайней необходимости...


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 20:34 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Хотів просто отримати якусь пораду, а чарівної палички у вигляді кількох клавіш я аж ніяк не очікував! Вінчестер новий, тільки кілька днів як купив, вінду перестановляв, вірусів в мене також нема. Про зупинення яких вентиляторів ти казав(комп в мене працює добре, протсо не завжди запускається).


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 20:41 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Повідомлення: 2697
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.
А він раптом став не завжди запускатись чи колись все було нормально?

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 20:44 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Купив новий вінчестер, перестановив вінду, і після цього почалися всі неприємності. Може віндовс поганий, але коли на інших компах стояв то все було нормально.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 20:48 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Невитримує БЖ, перегрів проца, косо стали дрова і т.д. Варіантів дуже багато.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 20:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Повідомлення: 2697
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.
vogya написав:
Купив новий вінчестер, перестановив вінду, і після цього почалися всі неприємності.

Переставляв з дистрибутива так як положено з повним форматуванням вінта чи якимось екзотичним способом?
Цитата:
Може віндовс поганий, але коли на інших компах стояв то все було нормально.
Не думаю, шо справа в дистрибутиві.

Ти б написав конфігурацію компа, версію Windows, версію дров відеокарти, а то ми можемо довго гадати.

P.S. В тебе є UPS?

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 21:27 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
УПСа в мене немає. Вінду перестановляв з повним форматуванням в NTFS.
Windows XP pro SP2
AMD Athlon 1800+ 1.54ггц 756mb ОЗУ
Nvidia GeForce4 mx440 64mb
Я коли вінду перестановляв(після появи цього глюку), то комп також кілька раз вирубався, але якось поставив - але без змін.
Можливо варто форматнути диск С і поставити якусь іншу вінду?
P.S. Чи може це бути пов'язано з кулером на проці?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 21:44 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Повідомлення: 2697
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.
vogya написав:
756mb ОЗУ
756 - це підозрілий об"єм пам"яті. Планки якого об"єму пам"яті задіяні?
Цитата:
Nvidia GeForce4 mx440 64mb
Можуть бути погані дрова. Можна пробувати замінити на інші (нажаль не користуюсь відеокартами від nVidia - то ж не можу підказати)
Цитата:
Я коли вінду перестановляв(після появи цього глюку)
Стоп! :shock: То ти переставляв після глюку чи тоді, як ставив новий вінт?
Цитата:
комп також кілька раз вирубався, але якось поставив
"Якось поставив" - не проходить :) Треба поставити так як треба.
Цитата:
Можливо варто форматнути диск С і поставити якусь іншу вінду?
Думаю, шо поки ще рано це робити. Чи в тебе є конкретні підозри на цей дистрибутив?
Цитата:
P.S. Чи може це бути пов'язано з кулером на проці?
Кулер працює? Ти не знімав його перед тим як в тебе почало глючити?

P.S. Найбільше підозри викликають дрова для відеокарти :?

P.S.S. Якшо не впевнений в своїх силах - краще віднеси системний блок кудись у сервісний центр нехай тобі настроять. Дешевше буде... :roll:

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 21:56 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
1)Купив вінт - нормально відформатував. 2)Поставив вінду - комп глючить. 3)Престановив вінду - глюк не зник.
ОЗУ Дві планки 256 +512.
Кулер знімав, але не пам"ятаю чи відразу з"явився глюк, чи пізніше. Кулер працює, хоча сильно гуде(гуде він вже давно).


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 22:01 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Повідомлення: 2697
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.
vogya написав:
ОЗУ Дві планки 256 +512.
Зніми 256, залиш тільки 512 - подивись як буде працювати.
Цитата:
Кулер знімав, але не пам"ятаю чи відразу з"явився глюк, чи пізніше.
Нашо ти його знімав? Ти помістив пасту між процессором і радіатором, чи ти радіатор не знімав? Може ти той кулер не тою стороною поставив? :?

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 22:09 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
igorsolop написав:
vogya написав:
ОЗУ Дві планки 256 +512.
Зніми 256, залиш тільки 512 - подивись як буде працювати.
Цитата:
Кулер знімав, але не пам"ятаю чи відразу з"явився глюк, чи пізніше.
Нашо ти його знімав? Ти помістив пасту між процессором і радіатором, чи ти радіатор не знімав? Може ти той кулер не тою стороною поставив? :?

А як хіба можна кулер не той стороной поставити?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 22:20 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Повідомлення: 2697
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.
Все можна :roll: В момент перезагрузки зайди в BIOS і подивись яка температура процессора?

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 22:26 
Офлайн

З нами з: 26 лютого 2008, 16:45
Повідомлення: 50
Звідки: КОВЕЛЬ =D
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Вроді як 45'. Це нормальна темература?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 31 березня 2008, 22:28 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 27 серпня 2004, 17:20
Повідомлення: 2697
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.
45 - нормальна.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 68 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3, 4, 5  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB