Я звичайно
надзвичайно радий, але щось не можу зрозуміти таких речей:
1. Яка різниця між тарифами, що отримали інші міста і тими, що підпадають під акцію "Швидкість злітає"? Якщо ніяка, то чому для всіх нові тарифи, це пропозиція від Укртелекому "Швидкість злітає", а для нас - це акція?
2. Чому акція до 31.12? І що буде з тарифами після закінчення акції? Чи вони не загадують на майбутнє напередодні продажу, бо не знають яка буде політика нового власника?
3. Чи буде автоматична заміна тарифів, як було в обласних центрах? Чи по акції треба самому просити підвищити швидкість?
4. Коли чекати зміни в тарифах на my.ukrtelecom.ua?
Або я щось не розумію в маркетингових ходах Укртелекому, або я нічого взагалі не розумію в маркетинговій політиці Укртелекому.
P.S. Підскажіть, як додзвонитись в техпідтримку з телефону де не працює *(зірочка). В мене все закінчується на виборі мови: воно каже, що ви не вибрали мову і так два рази, а потім каже, що всі оператири зайняті і відключається. Колись дзвонив з чужого телефону і принагідно спитав як до них дзвонити з дискового телефону, то мені оператор чесно сказала, що не знає.

P.S. P.S. Навіщо Oleg-Dock створив цей розділ, якщо він так рідко відповідає на запитання користувачів?