Oleg-Dock » 24 січня 2009, 22:08
Ох як мене уже дістало оце : "Мала швидкість". А може варто букварик почитать, щоб хоча знать ази!, а тоді вже в світ запискі писать.
Лік. без. (Ліквідація безграмотності).
КБ/с (KB/s)- кіло-байт в секунду
Кб/с (Kb/s)- кіло-біт в секунду
Велика "Б" - це значить що байти, а якщо маленька "б" то це біти.
Біт- це найменша компютерна одиниця вмісту об'єму інформаціїї .
Байт - це 8 (вісім) біт (в купі).
Кіло/Мега/Гіга/Тера - це математичні приставкі котрі використовуються замість великоїї кількості нулів.
Якщо один Кілограм - має 1000 грам
То у кібер світі. Один Кілобайт - має 1024 байти. Оди Мегабайт - має 1024 Кілобайт, і так далі. Аналогічно з бітами.
А тепер уже знаючи, і бачучи різницю, розумієм, що якщо показує 128 КБ/с, то це 1024 Кб/с, що відповідає тарифному плані ОГО 1+.
Шановні користувачі послуги ОГО!, коли ви користуєтесь різними безкоштовними (інколи і коштовними) сайтами, вам там хтось гарантує максимальну швидкість? В більшості НІ!
Читаючи оці попередні, клоно подібні пости тільки написані різниме людьми. Розпочав тестування свого каналу у 1 Мб/с. Тимеж торентами і всім іншим, та не виявив жодного падіння або не повної відачі каналу! Коли у мене падала швидкість з тогож популярного торента, чи "Зайцев нет!" і інших (що останім часом спостерігалось) то втойже момент розпочинав завантаження з офіційного російського сайту ESET (NOD32), і відразу у мене канал завантажувався до 1 Мб/с, топто повністю. Що свідчить що у укртелекому взагальному все гаразд з каналом.
Що до описаноїї boddy проблеми, то з цим згідний, є поодинокі випадки, але цих випадків одиниці, і зазвичай на місці великого скупчення народу. Щоб пітвердити це на 100% немає пока можливості, вданий час тільки підозри, але ми працюєм над цим предполагаємим багом.
Змушний Вас користувачів даного форуму і Інтернету ОГО!, попросити надалі більш аргоминтовано висловлюватись, адже з одноієїї фрази типу: "Глючить і-нет" або "Нема швидкості" неможливо зробити якийсь висновок, діагноз і відповідно дать якусь пораду або допомогу.
Кожен день мені розповідають якісь нові казки, а натомість хочуть щоб я якось зрозумів, вибачаюсь але я не екстрасенс, виявляти і устраняти проблему на відстані з брехливоїї (інколи неточно переказаноїї) інформаціїї не вмію.
Зауважу, що антивірусний захист є обовязковим і мінмальни для стабільноїї і нормальноїї роботи вашого ПК. Раджу користуватись тільки визнаним світом програмними продуктами, бажано найкращими. Незрозуміло себе поводить ваш ПК чи Інтернет, це свідчит про присутність зарази на вашому компютері. Антивірус важається працюючим, тоді коли він поновлюється, бажано кожного дння, адже віруси мутують і зявляються нові майже кожен день.
Теперішне програмне забезпечення показує помилки і навіть їх аргоментує та навіть на російській (українській) мові, вбільшості випадків. Прочитай її, перепиши, але не говори що там нічого не написано та не складай текст помилки з голови. Бо звичай з цього виходить такі басні, по круче Крилова.
Щодо приставкі "до" в тарифних планах інтернету ОГО!. "До" - означає що укертелеком надає але не гарантує такоїї швидкості, для чого ж воно так задумано коли фактично Укртелеком всетаки надає повну швидкість. Для того щоб всілякі умніки не судились, не скаржились, або просто не дорікали, коли у них нема повноїї швидкості. Укртелеком неможе контролювати кожного і не гарантує, що у кожного абонента стоїїть потрібний профіль, з причин коли абонент якимось чином змінив тарифний план і не звернувся до тех. підтримкі для вияснення умов роботи лініїї чи тогож профілю. Або прото нахватався звірів.
З повагою ваш Oleg-Dock.

Орфография - как Кунг Фу....
Настоящей мастер пользуется ей только в случаях крайней необходимости...