nekton вибачай за то, що я незміг тобі предоставить таку справку, адже я не уявляю як вона виглядає, і ті люди у кого я запитував теж незнають-шо воно таке! Вперше таке просять

.
По поводу портів, то визнаю що дійсно жопа, і негарно зі сторони Укртелекому, але нажаль це не я таку погоду строю, а Київсьі
%№бані (абонентами в умі багато раз) маркетологи, і тому подібні підараси (нехай вибачать мене добрі модератори і адмін, без матов в адресу Київа не можу).
Я сам уже як отой Сірко що спер ковбаску зі столу, після стількох обманів, алеж і мене теж обманюють тварі, ті що вище. По останній інформаціїї, не радісній для нас, обладнання того, що мало уже через десять днів працювати (ICI-Єврейського), не буде. Попросили знову вказати де нехватає портів, будуть затикать дири Iskratel-ом, мол незнають гади.
Нажаль, вище голови не пригну!
Модем я можу тобі продать! А порт який звільниться, я тобі все обіцяю та бісовий маркетинг влазить перд мною та вихватує, то мол якусь організацію, то ще куди впарить, 32 порта троха мало для маневрів.
Не бийте, я добрий.
Доречі, а чому ти, чи ще хто не замутив там мережі на Сільмаші, типу Боділан

?