Oleg-Dock » 09 червня 2008, 15:45
toha, Big Rey, Sprite і всі інші - давайте хочаб розділим ваш вислів "інтернет глючить" і тому подібне, на два варіанти. У вас фізично рве модем, тобто DSL лампочка (у Callisto WAN) перестає постійно світити, та просто гасне чи моргає гаснучи як поворт в авто (бистре поморгування зазвичай означає обмін даними-закачку або відправку). Що свідчить про не якісну і не надійну лінію, проблемний участок може бути як на строні УТК, так і на строні абонента 50/50 показує практика.
Або щось з самим ТСР/ІР, РРР(оЕ) зєднанням, умовно нзвем логічне. Тобто це те коли індикатор DSL горить стабільно (фізично модем зєднаний з обладнанням УТК), і компютер на якомусь рівнні має зєднання, тільки щось десь губиться або не стабільно працює.
А взагаліб я реб'ята вам радивбе почитать всі пости написані в цій темі і можливо знайдете рішення вашоїї проблеми, а я шановні абоненти не володію екстрасенсорикою, щоб виявляти проблеми на відстанні, і в сліпу.
toha а тобі конкретно радивбе копнуть ту штуку яку ти колись пошарпав і у тебе все запрацювало, щоб вона остаточно розвалилась і ти нарешті все преробив по новому і надійно.
Big Rey ти мені редиш купить книжку по твому специфічному сленгу щоб я міг розуміти нормально твоїї СМС, ні дякую, і так маю чим зайнятись.

Орфография - как Кунг Фу....
Настоящей мастер пользуется ей только в случаях крайней необходимости...