Oleg-Dock » 19 травня 2008, 21:44
Для тих хто в танку.
1-Це форум, а не чат! Я кожному персонально розжовують не збираюсь.
2-Я на Ваш пост, не дав відповіді, бо не люблю колотити воду в ступі,а хімія і понти- не моє кредо.
3-Що схоже що я стогнав, чи жалівся а може плакавс? Якою логікою ви керувались? Щоб зробити такий висновок- незнаю.
Для особливих.
Портів нема ні на четвірці ні в центрі (що було сказано раніше і не одноразово) то ніякої можливості вас підключити немає. У вашому районі діє АТС-4 (4-твірка), якщо гарно попросить то можна протянуть до вас через АТС-4, номер на пятірку (центральна цифрова АТС), але це наврядчи хтось буде робити. А тимпаче тесаме робити з адесл портом, адже адсл тохнологія має обмеження по відстанні до 5-ти км, тай в центрі порти відсутні.
Хочте дізнатись більше, то будласка завітайте у Офіс Укртелекому, і вас там проконсольтують хоч всі по черзі, від монтера до головного Боса. Адже Телефона лінія і інтернет технології це троха різні речі, хоч і працюють по одних і тих проводах. Може Вам впадло підірвати свій зад, то дістаньте свій тел. довідник абож наберіть 09 і все стане ясно.
Інші провайдери, це інші, а тут тема укртелекому. Зверніться будласка у Датагруп (готель Лісова пісня) може вони вам нададуть послуги котрі вас влаштують.
А попердній пост, значив, що якщо порти зявляться, то значить ще не скоро запрацюють, і відповідно я матиму час
тут про це обявить. І то, що це не так просто їх нема, бо комусь впадло...
І потрібно щоб я через кожних дві три сторінки писав тікі розяснення з поміткою для особливих.

Орфография - как Кунг Фу....
Настоящей мастер пользуется ей только в случаях крайней необходимости...