Побачив різноманітні думки і враження, відносно Укртелекомівського І-нету - за це вдячний.
По поводу коментарів:
"
asdf" Ти хочаб написав; зара чи працює і-нет, чи ні (бо я думаю що працює, якщо в тебе не супер-бупер сложний випадок

.)
"
Boyscout" Мабуть ми нелюбим Укртелеком і працюємо на конкурентів, або сильно балуємся фантастикой. Друже - будь реалістом, радіти треба тому що є. Укртелеком нікому не забороняє щось зробити краще чим у ньго, і такі є, тільки вони надають послуги біш жирнм клієнтам і за пристойну ціну.
Да згідний у когось І-нет працює прикрасно, у когсь не дуже, а у когось зовсім не хоче. Це залежить ві багатьх факторів: модема, характеристик лінії, її довжини, (і людини

)...
Роскажу коротко історію свого І-нета. І як я боровся за краще!
Переший звичайнож dial-up: Укртелеком, Інфоком; перший як постійний а другий як резерв. В основному їм користувались батьки, я не рахував це І-нетом і користувався рідко.
А потім зявився ADSL в ковелі, і звичайно "слюньки потікли" це було десь приблизно рік назад(коли я дізнався про ADSL).
Я і розпочав операцію "я ого-го як хочу ADSL" але не судилось

. Хоча і порт для мене знайшли але лінія в мене була ого-го, як тепер, я її називаю "екстримальна" 6 км і повсіх параметрах не придатна для ADSL. Як відомо ADSL працюэ на відстані не бльше 5 км (Хоча чув про різні випадки, саме рекордний 19 чи 32 км. не памятаю точно). Але всі наші спроби з Чижом і монтером закінчились невдачею не поміг навіть прибор за ого-го яку суму і вибір кращих пар і...і...і... ідеї закінчились

"і знову мій рідний dial-up").
Но я не здався десь приблизно місяців 4 чи 5-ть назад, я розпочав! "мач реванш". Я навіть зібрав нову команду, точніше тусаму тільки більшу, уже два монтери якже без чижа обійтись ну і Я "вже провідний спеціаліст набрався знань"

і чуть не забув про нашого друга ноутбука, супер-бупер модний прибор вже небрали, якось забули, тай обійшлись без нього!
Роботу розпочали з самого початку точніше з самого першого ящика їх було 2 і 3-тій маленікий біля самої хати, чистили скруткі ідобре на совість! зажимали контакти, скрізь тримало 2 Mb, а от в хаті спочатку не хотіло зєднуватись а потім запрацювало після того я Валера розібрав розетку і зробив на пряму, хоча швидкісь уже впала на 128/64, вище не хотіло тримати. Я був радий і такому результату всеж таки кражче чим 33,6. Зібрали розетку до купи, хоча пару що йшла на верх до мене відєднали.
І таким чином ми перемогли! З рахунком 128/64 Mb
Ну і як належить

, ноутбуку правда не наливав!
Після того, я підєднав пару що йшла на верх до мене кинув виту-пару на низ, а модем поставив в себе на верху, а потім щей підняв швидкість до 512/256 і працює прекрасно і навіть майже ніколи не рве (тьфу-тьфу-тьфу що не наврочити). До двох мегабіт піднімати ще не пробував, тай потреби якось не виникало.
Працюю зара на необмеженому 256/64 і задоводений!

Вистачає на два Компа повністю.