Сподобався форум - постав +1

Прошу пораду по апгрейду ноута.

"Залізо", мережі, інтернет, мобільний зв'язок, софт - все, крім реклами

Модератори: AndroVit, Igal

Прошу пораду по апгрейду ноута.

Повідомлення Vitaldes » 17 жовтня 2014, 18:47

Маю ноут з процесором Целерон М560. Старенький уже, слабенький. Материнка серії АсусХ51.
Чи дасть якесь покращення заміна проца на Т7100 коре2дуо, чи Т7700 коре2дуо? Бо на Сландо вони є і недорого - 110 грн і 220 грн. Трохи дешевше ніж купувати новий ноут.
Аватар користувача
Vitaldes
 
Повідомлення: 67
З нами з: 16 січня 2014, 18:09
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Re: Прошу пораду по апгрейду ноута.

Повідомлення 2359 » 24 жовтня 2014, 09:35

Найпростiше - це глянути які є процесори на цих моделях. Можливо підійдуть і інші. Не забувайте дивитися який сокет. В мене був acer 5220 з подібним проциком, я купив C2D T5450 і все нормально працювало. Єдине що C2D сильніше гріються ніж целерони. Тому вихлоп вмикатися буде частіше в простої. Але хоч можна буде подивитися відео в HD без ривків(не сильно важке). І ще - краще брати з як найбільшою частотою. Пошукайте в Ковелі, щоб можна було протестувати, і якщо не підійде повернути. Також раджу наростити оперативки до максимуму - стільки скільки ваш девайс підтримує. Це дуже підвищить продуктивність.
Не виключай телефон. Не закривай наших світлих вікон. (С.Вакарчук)
Аватар користувача
2359
 
Повідомлення: 100
З нами з: 24 січня 2014, 01:00
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 25 разів.

Re: Прошу пораду по апгрейду ноута.

Повідомлення bast » 14 березня 2015, 22:30

Улучшение конечно даст и сильное, особенно на программах критичных к скорости проца. Если после этого еще и жесткий диск заменить на SSD - вполне себе можно комфортно пользоваться ноутов еще 2-3 года. Только с системой охлаждения не влететь - они несколько отличаются дя целеров и коредуо.
bast
 
Повідомлення: 1021
З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Прошу пораду по апгрейду ноута.

Повідомлення Vitaldes » 14 березня 2015, 23:10

Оперативку наростив з 2 до 3 ГБ - більше не підтримується. З процесором якось не склалося - пробували пару різних - не стартує.
Цікавий нюанс - планки оперативки 1 і 2 Гб мають бути у визначеному порядку (якому - вже забув). Якщо переставити - не працюватиме.
Аватар користувача
Vitaldes
 
Повідомлення: 67
З нами з: 16 січня 2014, 18:09
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:


Повернутись до Все про комп'ютери та програми, Інтернет та мережі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron