Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Пошта @Kovel.com.ua
Логін:
Пароль:
Реєстрація
Логін:
Пароль:
Підтвердження паролю:
Вхід
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 28 липня 2017, 21:47

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 6 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Окремий блок живлення
ПовідомленняДодано: 02 грудня 2011, 10:44 
Офлайн

З нами з: 27 лютого 2008, 00:50
Повідомлення: 343
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
"На всякого мудреца довольно простоты." Таке питання до наших мудреців-теоретиків та практиків.При апгрейді десктопа,а саме встановленні потужної відеокарти,коли старий блок живлення не буде справлятися,чи можна не купувати новий потужніший блок живлення.А причепити до компа старий беушний перевірений блок живлення на 250-350 вт.І щоб цей блок був лише для відеокарти?А решта заліза живилась від рідного блока?Так теоретично буде працювати? :du_ma_et:

_________________
vana


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Окремий блок живлення
ПовідомленняДодано: 02 грудня 2011, 13:25 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 11 лютого 2010, 15:04
Повідомлення: 267
Звідки: Криптон
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Все зависит от материнки. Если она рулит питанием тогда нет.
Плюс БП не будет знать когда включаться - если дежурка на родном БП и смотрит за кнопкой включения, то откуда второй БП узнает что пора бы подать питание на видеокарту?
Лучше взять один БП на 450 - 500 Вт. Это не так и дорого, особенно если продать старый. Я, например, недавно купил с аукциона за 60 грн 450-ваттный блок питания.

Хотя можно прилепить и второй к кнопке включения)

Но импульсники нельзя так включать. Надо еще вешать нагрузку на неиспользуемые выводы бп.

_________________
Если правду можно говорить только шепотом - значит страну захватили враги.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Окремий блок живлення
ПовідомленняДодано: 03 грудня 2011, 00:05 
Офлайн

З нами з: 17 грудня 2010, 23:44
Повідомлення: 263
Подякував (ла): 8 разів.
Подякували: 15 разів.
http://www.overclockers.ru/lab/15898.shtml


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Окремий блок живлення
ПовідомленняДодано: 04 грудня 2011, 00:24 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 грудня 2006, 01:13
Повідомлення: 1246
Звідки: з початку
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: то тут, то там...
...Думаю це занадто складно для більшості людей які навіть непогано розуміються на електроніці.
А по темі: теоретично, якщо відеокарта, та БЖ до неї мають окремий роз'єм для додаткового живлення, приблизно такий:
Зображення
- то можна спробувати. Думаю нічого поганого точно не вийде. Для того, щоб додатковий БЖ вмикався/вимикався разом з основним потрібно замкнути обидва зелених контакти (PS-ON на картинці знизу) на основному роз'ємі обох БЖ. Ну і масса звичайно має бути загальна.

Зображення

Інша справа куди запхнути додатковий БЖ. І взагалі, яка саме відеокатра?

Eshkin-Kat написав:
Но импульсники нельзя так включать. Надо еще вешать нагрузку на неиспользуемые выводы бп.

Ага. Неможна. точніше дуже небажано. Але в мене автомобільний зарядний пристрій зроблений з компютерного БЖ працює на ура! і з навантаження часто буває тільки вольтметр та вентилятор.

_________________
"Вчора я був розумним та хотів змінити світ... сьогодні я мудрий і тому міняю себе" (Леонардо Ді Капріо)


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Окремий блок живлення
ПовідомленняДодано: 06 грудня 2011, 12:18 
Офлайн

З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Повідомлення: 1021
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Теоретически должно работать и даже нормально, если все правильно сделать. На практике, как всегда, могут вылезти нюансы которые буду портить кровь и нервы :)


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Окремий блок живлення
ПовідомленняДодано: 06 грудня 2011, 22:01 
Офлайн

З нами з: 17 грудня 2010, 23:44
Повідомлення: 263
Подякував (ла): 8 разів.
Подякували: 15 разів.
Ага. Неможна. точніше дуже небажано. Але в мене автомобільний зарядний пристрій зроблений з компютерного БЖ працює на ура! і з навантаження часто буває тільки вольтметр та вентилятор.[/quote]

Не можна! В комповому БЖ з завода стоять опори на вихідних напругах (навантаження) . Без навантаження, в кращому випадку, спрацює захист по перенапрузі, в іншому - фейєрверк


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 6 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB