Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 21 вересня 2017, 19:00

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 15 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 01 березня 2011, 00:13 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 27 вересня 2004, 08:37
Повідомлення: 65
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Днями перебував в "Класіку" з ноутом. Намагався підключитись до Wi-Fi. Мережу знайшов, ключ ввів, комп почав процедуру отримання АйПі адреси і на цьому все скінчилося. Видав помилку щось накшталт "Даный IP адрес не допустим...". І голяк.В налаштуваннях за замовчуванням стоїть отримання IP адреси автоматично. Хтось з чимось подібним стикався? Підкажіть, пліз!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 01 березня 2011, 10:53 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
Скоріш за все, це глюк Wi-Fi у Класіку. Він там ніколи толком не робив.

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 02 березня 2011, 15:18 
А ти точно правильно ввів ключ? В мене була така штука, що при підключенні до безпровідної мережі ввів ключ, що мені дали і також почало отримання ІР, потім щось типу такого як в тебе написало, про не правильний ІР. Довго мучився, поки не взяв ноут підключений до тої мережі, переглянув там введений ключ і виявилось, що я вводив не правильний. Ввівши правильний ключ все запрацювало :)


Догори
  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 09 березня 2011, 20:43 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 жовтня 2007, 22:08
Повідомлення: 954
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 67 разів.
Подякували: 14 разів.
Район міста: Володимирська
У мене така схема: модем Dlink-2600U, по кабелю підключений стаціонарний ПК, а через WI-FI має працювати ноут.
Може хтось знає можна влаштувати локальну мережу між ноутом і ПК?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 10 березня 2011, 01:58 
Офлайн

З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Повідомлення: 1021
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
А какие проблемы? Все замечательно работает.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 11 січня 2012, 16:31 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 квітня 2011, 16:46
Повідомлення: 147
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: cent
Simpson написав:
У мене така схема: модем Dlink-2600U, по кабелю підключений стаціонарний ПК, а через WI-FI має працювати ноут.
Може хтось знає можна влаштувати локальну мережу між ноутом і ПК?

Все просто задаєш двом машинам різні імена...
Та задаєш роботчу групу на машинах однакову... Наприклад назва ноута D1 робоча група HOME - назва кампа D2 робоча група HOME :-):


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 13 березня 2012, 23:09 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 жовтня 2008, 11:47
Повідомлення: 153
Звідки: Не визначився остаточно
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: був центр
Є завдання: треба з'єднати ноут з компом, що має доступ до інету (Укртелеком) за допомогою WIFI
Відстань між двома компами - приблизно 80 метрів. Видимість пряма. Стіни будинків цегляні. Чи достатньо буде роутера на одній стороні? І яку модель краще взяти, щоб менш глючила :-)


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 19 березня 2012, 02:53 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 12 листопада 2009, 19:10
Повідомлення: 381
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста: Володимирська
jericho, роутера на одній стороні буде недостатньо - завелика відстань. Потрібна додаткова точка доступу і wi-fi адаптер для другого компа або ж 80 метрів кабеля + світч. По грошах другий варіант дешевше буде.

_________________
Для чего действительно нужна смелость, так это для искренности...


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 19 березня 2012, 09:16 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 жовтня 2008, 11:47
Повідомлення: 153
Звідки: Не визначився остаточно
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: був центр
Amaterasu написав:
jericho, роутера на одній стороні буде недостатньо - завелика відстань. Потрібна додаткова точка доступу і wi-fi адаптер для другого компа або ж 80 метрів кабеля + світч. По грошах другий варіант дешевше буде.

Точка доступу, так розумію, має бути десь посередині? Так, напевно, не піде - нема куди її ставити. :du_ma_et:
Наразі розглядаю кабельный варіант. До речі, на яку відстань його можна тягнути без "репітерів"?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 21 вересня 2012, 10:43 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 03 березня 2011, 20:47
Повідомлення: 220
Звідки: Володимир-Волинський
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Не місцевий
jericho написав:
Amaterasu написав:
jericho, роутера на одній стороні буде недостатньо - завелика відстань. Потрібна додаткова точка доступу і wi-fi адаптер для другого компа або ж 80 метрів кабеля + світч. По грошах другий варіант дешевше буде.

Точка доступу, так розумію, має бути десь посередині? Так, напевно, не піде - нема куди її ставити. :du_ma_et:
Наразі розглядаю кабельный варіант. До речі, на яку відстань його можна тягнути без "репітерів"?


До 100 м. можеш тягнути. Далі не радять - затухання сигналу.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 22 вересня 2012, 17:43 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 липня 2012, 15:54
Повідомлення: 120
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Привокзальний
який пасс до вайфаю ?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 09 жовтня 2012, 09:27 
Офлайн

З нами з: 06 квітня 2010, 13:09
Повідомлення: 7
Звідки: Sevastopol
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
cjyura написав:
Днями перебував в "Класіку" з ноутом. Намагався підключитись до Wi-Fi. Мережу знайшов, ключ ввів, комп почав процедуру отримання АйПі адреси і на цьому все скінчилося. Видав помилку щось накшталт "Даный IP адрес не допустим...". І голяк.В налаштуваннях за замовчуванням стоїть отримання IP адреси автоматично. Хтось з чимось подібним стикався? Підкажіть, пліз!

1. Попробуйте все настройки сетевые поставить на автомат. Возможно, вы пользовались интернетом где-то ещё и привязали настройки сети в ручную. Роутер должен автоматически присвоить вам IP.
2. В случае некорректной работы заведения, а бесплатный wi-fi входит в услуги предоставляемые заведением, сразу обращайтесь к администрации.
jericho написав:
Є завдання: треба з'єднати ноут з компом, що має доступ до інету (Укртелеком) за допомогою WIFI
Відстань між двома компами - приблизно 80 метрів. Видимість пряма. Стіни будинків цегляні. Чи достатньо буде роутера на одній стороні? І яку модель краще взяти, щоб менш глючила :-)

1. Разместить wi-fi роутер в помещении где находится ноутбук ближе к окну в прямой видимости ПК, который в противоположном доме. На ПК поставить wi-fi адаптер и вынести его через usb удлинитель, который часто идёт в комплекте, на окно в прямую видимость роутера. Таким образом можно соединить стационарный комп и ноутбук через роутер. С ноутбуком можно свободно будет перемещаться по квартире.
С кабелем лучше не стоит запариваться. Прокладка, монтаж, стационарность всего этого.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 10 жовтня 2012, 21:50 
Офлайн

З нами з: 09 квітня 2004, 12:23
Повідомлення: 195
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 1 разів.
Можна більше 100 метрів, але має бути хороший кабель.
Треба два роутери, щоб один другого бачили. Реалізував на відстані більше 150и метрів (пряма видимість). До цього часу "літає і не падає"

На дату поста не подивився..... :ne_vi_del:

_________________
Андрійко


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 11 жовтня 2012, 00:13 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 листопада 2006, 22:08
Повідомлення: 216
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 6 разів.
Antarex написав:
Можна більше 100 метрів, але має бути хороший кабель.
Треба два роутери, щоб один другого бачили. Реалізував на відстані більше 150и метрів (пряма видимість). До цього часу "літає і не падає"

На дату поста не подивився..... :ne_vi_del:

Взагаліто потрібні 2 точки а не роутери.

І взагалі можна робити wi-fi мережі навіть на декілька кілометрів, але це вже питання коштів.

_________________
Життя - це гра, але з однією спробою...


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Wi-Fi need help!
ПовідомленняДодано: 11 жовтня 2012, 14:43 
Офлайн

З нами з: 09 квітня 2004, 12:23
Повідомлення: 195
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 1 разів.
Вибачте - точки доступу. Хоча одна з них може бути роутером.

_________________
Андрійко


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 15 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB