Сподобався форум - постав +1

включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

"Залізо", мережі, інтернет, мобільний зв'язок, софт - все, крім реклами

Модератори: AndroVit, Igal

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення IgorKovel » 22 лютого 2011, 23:06

Аватар користувача
IgorKovel
 
Повідомлення: 155
З нами з: 07 лютого 2009, 10:52
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 7 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення AndroVit » 22 лютого 2011, 23:11

Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Abram » 23 лютого 2011, 00:00

"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Аватар користувача
Abram
 
Повідомлення: 2073
З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення IgorKovel » 23 лютого 2011, 00:37

Аватар користувача
IgorKovel
 
Повідомлення: 155
З нами з: 07 лютого 2009, 10:52
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 7 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Abram » 23 лютого 2011, 10:07

"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Аватар користувача
Abram
 
Повідомлення: 2073
З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Elf » 23 лютого 2011, 15:53

включаєш вроді вінда запускається і через 2 сек. тухне і потім ще раз запускається але чорний екран" - хто може це поладити????? :-( :-( :-( :-(
Elf
 
Повідомлення: 8
З нами з: 22 лютого 2011, 17:07
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення nekton » 23 лютого 2011, 15:57

Попробуй запуститися з Лайв сіді. Дуже багато питань відкине результат неважно чи вдалий буде чи ні.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Elf » 23 лютого 2011, 18:51

Як це зробити????? :du_ma_et: :du_ma_et:
Elf
 
Повідомлення: 8
З нами з: 22 лютого 2011, 17:07
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення nekton » 23 лютого 2011, 19:45

Це коли операційна система грузиться не з жорсткого диску а з СД/ДВД диску.
Я так і не зрозумів. В тебе вісне через дві секунди після запуску вінди чи через дві секунди після включення?
А загалом, якщо десь недалеко від сільмашу живеш - пиши в приват. Підвезеш - гляну.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення zax13 » 23 лютого 2011, 23:36

спробував вимикати на деякий час? Якщо залізо, то є людина, яка може захоче подивитися (швидко і без ножа і операційної :-) )

про початкову тему: поясни нормально!
.:Vampire:.
Аватар користувача
zax13
 
Повідомлення: 880
З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Elf » 24 лютого 2011, 08:31

Коли включаю загаряється кнопка пуску але екран чорний. І через декілька сек. виключається.
Через 1-2 сек. знову включається так же само, але робити може пока вже не виключиш сам (провіряв 30 хв.)
Може це щось з біосом???? Але настройок ніхто не чіпав!!!!!
Elf
 
Повідомлення: 8
З нами з: 22 лютого 2011, 17:07
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення zax13 » 24 лютого 2011, 09:22

По тому, що ти описав - це відеокарта, монік, шнур між ними.
.:Vampire:.
Аватар користувача
zax13
 
Повідомлення: 880
З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення nekton » 24 лютого 2011, 09:31

і де тут запуск вінди? Однозначно залізо. Спробуй підключити зовнішній монітор.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Elf » 24 лютого 2011, 13:45

Хто в Ковелі може глянути і точно сказати що це за хрєнь???????
Elf
 
Повідомлення: 8
З нами з: 22 лютого 2011, 17:07
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення zax13 » 24 лютого 2011, 15:48

.:Vampire:.
Аватар користувача
zax13
 
Повідомлення: 880
З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Все про комп'ютери та програми, Інтернет та мережі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron