Сподобався форум - постав +1

включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

"Залізо", мережі, інтернет, мобільний зв'язок, софт - все, крім реклами

Модератори: AndroVit, Igal

включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Andre_Wise » 16 лютого 2011, 21:01

В друга виникло проблема яку він обяснив так :
"включаєш вроді вінда запускається і через 2 сек. тухне і потім ще раз запускається але чорний екран"
ШО ЗА СРАНЬ МОЖЕ БУТИ
Петька:-Я в разведку пошел.
Чапаев:-Через минное поле иди осторожно. Там волки.
Аватар користувача
Andre_Wise
 
Повідомлення: 148
З нами з: 08 лютого 2011, 14:46
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення nekton » 16 лютого 2011, 21:07

треба детальніше в який момент вилітає. Або виліт системних файлів або залізо.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення bast » 17 лютого 2011, 00:21

Точно, причин - миллион. Нужны подробности.
bast
 
Повідомлення: 1021
З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення KOT » 17 лютого 2011, 00:36

екран темний - але вінда все ж таки запускається? Звуки запуску є?
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
Аватар користувача
KOT
 
Повідомлення: 4949
З нами з: 26 грудня 2007, 22:31
Звідки: Ковель сіті
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 35 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення zax13 » 17 лютого 2011, 01:44

Перша думка - вірус, друга - залізо, третя - контакти з відеокартою...
.:Vampire:.
Аватар користувача
zax13
 
Повідомлення: 880
З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення KOT » 17 лютого 2011, 11:37

якщо мамка має встроєне відео, то спробуй шнур від відеокарти вставити у мамку.. Перша підозра на відеокарту.
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
Аватар користувача
KOT
 
Повідомлення: 4949
З нами з: 26 грудня 2007, 22:31
Звідки: Ковель сіті
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 35 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення zax13 » 18 лютого 2011, 07:24

.:Vampire:.
Аватар користувача
zax13
 
Повідомлення: 880
З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Andre_Wise » 19 лютого 2011, 21:30

пишу подробніше точніше те шо зрозумів "врубує ноут загаряється клавіша але екран чорний !!! І через сек 3 вирубується і запускається знов але навіть біос не загружається але комп робить чути як роблять кулєри, кажуть може біос полетів!!!"
Петька:-Я в разведку пошел.
Чапаев:-Через минное поле иди осторожно. Там волки.
Аватар користувача
Andre_Wise
 
Повідомлення: 148
З нами з: 08 лютого 2011, 14:46
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення Анатолій » 19 лютого 2011, 21:36

У меня было компьютер включается и выключается и так могло быть несколько раз подряд. А всему причиной была кнопка пуска компа которой пришол пи.........
Аватар користувача
Анатолій
 
Повідомлення: 139
З нами з: 03 вересня 2009, 09:10
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 5 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення bast » 20 лютого 2011, 00:20

bast
 
Повідомлення: 1021
З нами з: 25 серпня 2009, 22:05
Звідки: Ukraine, Kherson
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення zax13 » 21 лютого 2011, 05:37

якщо ноут, то з"явилась ще одна ідея, яка часто стає болючим камнем в нирках - перегрів
.:Vampire:.
Аватар користувача
zax13
 
Повідомлення: 880
З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення gregkov » 22 лютого 2011, 01:55

от друг хай і напише ;;-)))
а так - вінда запустилась - добре
не працює - значить -"таракан" і па-па
:-)
як на мене це дурне питання - віруси, однако :)
"лікувати" - питання цікаве ;) - або гугля або пиво :)
главное - голова,
остальное прилОжится.
Колобок
gregkov
 
Повідомлення: 215
З нами з: 27 березня 2004, 14:16
Звідки: Kovel
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 5 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення zax13 » 22 лютого 2011, 11:23

format C:
y
format D:
y
fdir
.:Vampire:.
Аватар користувача
zax13
 
Повідомлення: 880
З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення IgorKovel » 22 лютого 2011, 22:17

В мене цікавіша ситуація. Включаєш компютер, він працює 10-15 хвилин і виключається. Після цього його знову включаєш і він, розуміючи що винний, активно відпрацьовує свої щодобові 16-18 годин. Така лабуда вже місяця зо два. Я навіть звик, тому я кожного ранку його вмикаю, чекаю проявів недовольства, після чого, включивши ще раз, запускаю всі потрібні мені на протязі дня програми. :-):
Аватар користувача
IgorKovel
 
Повідомлення: 155
З нами з: 07 лютого 2009, 10:52
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 7 разів.

Re: включаєш вінда запускається і через 2 сек. тухне

Повідомлення zax13 » 22 лютого 2011, 22:46

А якщо після першого виключення зачекати 10-15 хвилин, то все-одно весь день працює?

Мені здається, що тут вірус малоймовірний, швидше залізо... Можна помізкувати....

Якщо вірус, то ймовірно раз в добу "зношує" тобі залізо. Таким чином в 00:00 має повторювати цикл.
Якщо виключи на певний час (10-30хв) і цикл повториться, то залізо...

Інших варіантів поки нема...
.:Vampire:.
Аватар користувача
zax13
 
Повідомлення: 880
З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста:

Далі

Повернутись до Все про комп'ютери та програми, Інтернет та мережі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість