Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Пошта @Kovel.com.ua
Логін:
Пароль:
Реєстрація
Логін:
Пароль:
Підтвердження паролю:
Вхід
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 28 липня 2017, 15:42

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 14 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 10 лютого 2011, 22:54 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 лютого 2009, 14:04
Повідомлення: 636
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 19 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: Черемушки
Потрібна допомога
BIOS K7S41GX BIOS P2.00
Хотів переставити ВІНДОВС,ставлю пріоритет СД-ДВД в BIOS все ОК,запамятовую F10,а диска так і не бачить.Що я роблю не так?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 10 лютого 2011, 23:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Звертання до сд/двд рома при загрузці є?

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 10 лютого 2011, 23:43 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 лютого 2009, 14:04
Повідомлення: 636
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 19 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: Черемушки
Ні ,звертається до ФЛОПІКа ,а потім швидко іде загрузка сиситеми,а в БІОСІ стоїть загрузка з СД/ДВД.Комп не мій _брата.Хотів допомогти переставити систему,не получається.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 01:57 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Повідомлення: 4078
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 181 разів.
Район міста: центр
sasha1969 написав:
ставлю пріоритет СД-ДВД в BIOS все ОК,запамятовую F10,а диска так і не бачить.

F10 - то команда на вихід з БІОСа. Після того ще треба натиснути або ОК, або Yes.
Якщо точно робиш правильно, то описуй так само як робиш.

_________________
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 09:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 лютого 2009, 14:04
Повідомлення: 636
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 19 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: Черемушки
ПІзніше скину фото ,може щось не так роблю


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 15:24 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2011, 17:44
Повідомлення: 12
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Люблинець
Не кожен диск з Windows може запускатись з BIOSа!!!

Спробуй вставити інший диск з іншою версіею операційної системи або ж візьми свій диск і спробуй в друзів запустити вікно встановлення з Bios!!!

_________________
Любители строили ковчег, профессионалы строили титаник!!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 16:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 12 жовтня 2006, 17:01
Повідомлення: 880
Звідки: Місто Репу і Кохання
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 1 разів.
Район міста: Володимирська
я не впевнений в версії біос. Спробуй поставити послідовність сд/двд-флоппі-жорсткий, або жорсткий взагалі не став.

Але це швидше за все диск...

_________________
.:Vampire:.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 16:50 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Явне не з диском проблема якщо вірно написано наступне
Цитата:
звертається до ФЛОПІКа ,а потім швидко іде загрузка сиситеми

Поставте вдома експеримент. Включіть першою загрузку з СД/ДВД. Вставте чисту болванку і ви все рівно побачите звертання до СД/ДВД привода. Тому що він має закрутитися для аналізу загрузочний це диск чи ні.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 16:57 
Офлайн

З нами з: 28 грудня 2005, 21:50
Повідомлення: 594
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 8 разів.
Подякували: 12 разів.
Диск з віндою СД чи ДВД? може комп старий і ДВД не читає?


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 17:16 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
При запущеній вінді привод читає диски?

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 17:16 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
В мене по-іншому. При установці вінди ХР (будь-який сервіс-пак, зборка - пріоритет СД-ДВД в BIOS) з диска починає тестувати обладнання і спостерігається чорний квадрат Малевича. Коли в BIOS змінюю одного вінта на другого - вінда встановлюється з СД-ДВД без проблем, 2000 вінда встановлюється без проблем (голь на видумки хітра). Що це за лажа з вінтом може бути? Вестерн Діджитал, 80 гіг.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 17:25 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Fantoman написав:
Що це за лажа з вінтом може бути? Вестерн Діджитал, 80 гіг.

Форматував?

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 18:32 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
nekton написав:
Форматував?

Так. Після форматування проблема не зникла.
Встановлення вінди нагадує операцію виривання гландів через жопу.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
 Тема повідомлення: Re: Потрібна допомога
ПовідомленняДодано: 11 лютого 2011, 18:44 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 лютого 2009, 14:04
Повідомлення: 636
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 19 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: Черемушки
nekton написав:
При запущеній вінді привод читає диски?


Диски читає,але потрібно відкривати
Диск з Віндою ДВД (ЗВЕРЬ),ДВД привід поставили недавно,комп старий, може в цьому і проблема.Попробувати може чисту ХР з CD ?Просто ставив різні версії ВІНДИ на ноути і компьютери друзям ,такої халепи не зустрічав


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 14 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB