Сподобався форум - постав +1

Інтернет від Київстар (Білайн)

"Залізо", мережі, інтернет, мобільний зв'язок, софт - все, крім реклами

Модератори: AndroVit, Igal

Re: Інтернет від Київстар (Білайн)

Повідомлення Igal » 05 грудня 2010, 21:26

“Мудрость состоит в том, чтобы победить самого себя, тогда как невежество ведет к поражению от самого себя”.
Igal

Повідомлення: 649
Подякував (ла): 20 разів.
Подякували: 17 разів.
Район міста:

Повідомлення nekton » 05 грудня 2010, 22:23

Суть в тому, що наскільки розумію більшість з тих хто в цій темі спорить є конкурентами і обсирати першими конкурентів в цій темі почали всетаки працівники (співвласники) ЮаІнету (на другий день після появи теми). Київстара ще небуло а ЮаІнетовці вже кричали що КС (Білайн) дає гівнозвязок. Тому давайте ні один ні другий бік не буде поки показувати себе білими та пухнастими. Оцінювати звязок - прерогатива клієнтів а не конкурентів. Для мене як користувача вигідне ваше протиборство. Між собою можете хоч горлянки поперегризати. Обанкрочуйтеся нафіг. Мене це не колише, аналогічно це стосується 99% тих хто користується інтернетом в місті.
Щодо демпінгування. Є всякі провайдери. В усіх тарифи до Х мбіт. Однак в одного до Х-мегабіт - це реально Х мегабіт, а в другого це реально до. А швидкість в 10 разів менша від Х це також ДО.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
nekton

Повідомлення: 5289
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Повідомлення AndroVit » 05 грудня 2010, 22:37

Ну, це ще залежить від сервера на віддачі. Який канал не проведи - "В контакте" відкриватися буде так само повільно. Спідтест - теж може фігню показувати.
Для мене найправдивіший критерій - швидкість скачування 3-5 торентів із парою десятків роздавальщиків.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
AndroVit

Повідомлення: 4101
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Повідомлення nekton » 05 грудня 2010, 22:49

З торентів за все життя скачав 2 фільма (на замовлення), тому для мене це не показник. Для мене важливим є реальна швидкість зовнішньої мережі так як я дивлюся по компу телебачення (це якщо в домашніх умовах). Може в мене так виходить але більшість знайомих підключає інтернет для Скайпу. І їм пофіг локальна мережа. Якщо мені мій провайдер реально дає те за що я йому плачу то спригнути з нього мене заставить лише демпінг. Демпінгу бюджетним тарифам УТ (1-2 мбіт) в Ковелі до цього часу не було. КС його якби дає, в мене зараз 60 грн - 2мбіт, якщо я на КС матиму навіть 5 (замість заявлених 10) за 70 грн я з задоволенням перейду. Ну і ще один важливий нюанс, принаймні для мене. Кабель має йти через щиток а не через дірку в стіні з вулиці. Уродувати квартиру - ідіотизм
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
nekton

Повідомлення: 5289
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Повідомлення AndroVit » 06 грудня 2010, 00:31

В мене через щиток валить кабельне телебачення, а інтернет заведений через вікно. Телевізор і комп стоять поруч і обоє поблизу вікна. Особисто мені більше сподобалося все-таки проведення через вікно.
Коли прокладання кабелів робиться одночасно з ремонтом в пустій квартирі, то через щиток, під плінтусами пустити - то нормально. В моєму випадку все прокладалося коли вже стояли меблі, то з телевізійним кабелем зі щитка, через подвійні двері, за шафами гемору було набагато більше. І зараз воно виглядає неестетично в квартирі.
А про швидкості - не мені тебе учити, що "слон і з'їв би стільки, тільки хто ж йому дасть". Якщо сервер сайту, звідки ти щось качаєш віддає для прикладу 2 Мб/сек, то провайдера, який пообіцяв тобі 10 винуватити не варто. А от торенти все-таки більш об'єктивний показник тому, що при наявності достатньої кількості роздаючих канал використовується на повну. І яка швидкість може бути реальнішою? Все проходить через провайдера і так званий "останній метр" який і рахується критичним в більшості випадків.
Мені якось незручно таке казати тобі, але "учите матчасть". :-)
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
AndroVit

Повідомлення: 4101
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Повідомлення Reaver » 06 грудня 2010, 00:43

В мене був інтеренет від Богдана, все влаштовувало окрім абонплати за сітку, якою я оснаннім часом не користувався, оскільки в мене було 2 компа я платив 30грн ні за шо, за 2 години я підключився до уаінету, при чому безкоштовно, щей 50грн дали людині яка порадила перейти, інтернет від укртелекома(boddy) не зрівняти, онлайн канали не реально дивитися, швидкість віддачі 30кб/с , тут зовсім інша справа, швидкість просто класс, і якщо київстар запропопонує кращі тарифи то уаінет підтягне тарифи до їх рівня.

Доречі мені теж краще було щоб кабель заходив з вікна
Reaver

Повідомлення: 516
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Повідомлення Lisichka » 06 грудня 2010, 12:29

В мене зараз інет від Київстару (не в Ковелі). Поки це найкраще з того всього що в мене було.
Lisichka

Повідомлення: 893
Подякував (ла): 35 разів.
Подякували: 16 разів.

Повідомлення Юра » 06 грудня 2010, 20:45

Післязавтра (08/12/2010) обіцяли підключити по адресі бульвар Лесі Українки 11. Якщо підключать - відразу напишу. :nez-nayu:
"Вчора я був розумним та хотів змінити світ... сьогодні я мудрий і тому міняю себе"
Юра

Повідомлення: 1247
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Повідомлення Abram » 06 грудня 2010, 21:21

"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Abram

Повідомлення: 2073
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.

Повідомлення Igal » 06 грудня 2010, 23:20

“Мудрость состоит в том, чтобы победить самого себя, тогда как невежество ведет к поражению от самого себя”.
Igal

Повідомлення: 649
Подякував (ла): 20 разів.
Подякували: 17 разів.
Район міста:

Повідомлення Arhip » 06 грудня 2010, 23:35

Ребята И-нет от uainet галимое фуфло, не только скорости нету но и и-нет через каждых полчаса пропадает и так каждыйдень! И ничево немогут сделать, только отмазки клеят, мол это так должно и быть! Жду подключения КИЕВСТАРА!
Arhip

Повідомлення: 23
Район міста:

Повідомлення Abram » 06 грудня 2010, 23:58

"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Abram

Повідомлення Reaver » 07 грудня 2010, 00:08

Користуюсь уаінетом з цього місяця, пока задоволений, 30гіг на скорості 100мб/с вже закінчілися, я думаю що скорості вони добавлять рано чи пізно, правда Абрам?
Reaver

Повідомлення: 516

Повідомлення Abram » 07 грудня 2010, 00:16

Abram

Повідомлення Анатолій » 07 грудня 2010, 08:42

Ну тільки чуть більше місяця на uainet . Не було інета до обіда два раза, та раз на хвилин 15. Робить все нормально, не глючить. Тариф брав Вільний 119 грн 3 Мбіт/с, тепер з грудня приемно вражений тарифом:Економний 69 грн 3 Мбіт/с. Швидкості хватае на два компа через роутер. Ну а колекціонерам швидкості дорога до Київстар (Білайн). Скрізь повінен бути розумний предел. Ну може кто буде так сказать халявну швидкість в банкі консервувати, обо пальці веером: в тебе мол яка швидкість? 3 Мбіт/с. а отстой, а у мене 30 Мбіт :-)
Анатолій

Повідомлення: 139
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 5 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Все про комп'ютери та програми, Інтернет та мережі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей