Сподобався форум - постав +1

Як правильно поводити себе із ДАІшниками

Все що стосується наших дво та чотирьох колісних друзів.

Модератори: AndroVit, Igal, KOT

Re: Як правильно поводити себе із гаїшниками!

Повідомлення KOT » 16 жовтня 2010, 00:43

неа...
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
KOT

Повідомлення: 4949
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 35 разів.

Повідомлення Matroskas » 16 жовтня 2010, 18:37

Незнаю чи в тему, тут більше з інтернету почали брати, а я бувальщину. Сьогодні був на Брестскькому ринку. По вул. Брестьській, був. Лесі Українки наставили автотранспорту, "мама нет горюй", хто де може. Я ще знайомому своєму як на базар йшов сказав: "Дивись де невичерпе поле для поповнення державного бюджету" ставлять машини в наглу під знаки, на пішоходні переходи. Йду з базару приїхали "мєнти" почали "шмон". Я був на стороні мєнтів. Коментарі без слів. Жаль що не взяв собою фотоапарат. Автомобілісти дотримуйтеся правил дорожнього руху!!
Matroskas

Повідомлення: 145
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Повідомлення KOT » 17 жовтня 2010, 16:32

у Ковелі нічого не відбувається.. ДАІшники дуже рідко зупиняють, самі порушують кожний день, на тих ще місцях...
кароч - нічого цікавого..
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
KOT

Повідомлення KOT » 18 жовтня 2010, 16:13

Законы дорожного толковища:

Кто ползумши вяло во левой колее, во мобилу глаголяши, на всяко ближнего глубоко положимши, тот есмь изверзждень блудливый и надобно е санями бульдозерными потолкати, да в канаву голимую бросати. Пущай в той канаве и глаголит, бес окаянный.

Якоже кто на парковище супротив сваго места стоямши или два места занимамши яко дщерь беловолосая неразумная, по тому надобно катком проехати, да во лепешку раскатати, дабы мало места занимати буде.

Аще кто ины полозья подрезамши, тому всяко зверско глумление учинити, на кол сажати, на кострище сжигати, полозья вставляти, четвертовати, рыло некошерно разукраси. Аще и се не споможе, то слово оному срамное изречи, животиной рогатой обозвати и перст серединный показати.

Аще кто зело близко позади подъезжаючи, мигалом мигамши, да в гудело гудемши, ибо невтерпеж ины же крутымя возомнимши, тот суть блудень диавольски и того с седалища стаскивати, ногами побивати, да мигало з гуделом во срам затолкати. Пущай оно там и гудити.

Кто зимою сугробы з полозьев не расчищамши, якодже оне грохнути на
полозья позадние глыбою оледенелой, того самого во сугробе обваляти, во проруби окунути, к полозьям стропами привязати, да катати лихо по деревням и селам, пока стыд оного не застудити.

Кто во полозьях едя, из колеи во колею мотаючи, да тормозимши, заторище зело множественное сотворяючи, тому каменьем трипудовым во оконце запустити, да на челе слово лихое гвоздищем остроконцым нацарапати, старому на посрамление да малому во лепость.

Аще дщерь умом скудная в полозьях еде, уста малюючи, очи штукатуриши, беленья мазамши, то надобно дщерь оную за космы черны оттаскати, за груди белы доброродны похватати, да в беленьях вымазати. Боле не надо, ибо придет муж ейный и покалечит.

А аще каков антихристь поворотит направо или налево, огнище поворотное не зажемши, того злодея огнищем сим и пожечи, зеньки окоянные повыкалывати, руки-ноги диаволу пообрывати, сани поломати, да чудище поганое гаишное на него насылати. Пущай пешим ходит, супостат, да законы дорожного толковища учити.
KOT

Повідомлення KOT » 18 жовтня 2010, 19:11

не так давно була схожа ситуація у мене.. і справді, ДАІшники не розуміють елементарних речей...

KOT

Повідомлення AndroVit » 18 жовтня 2010, 19:43

Моя думка - водії не праві. Підстава - КОТу я приватно писав. Не хочу писати на форумі тому, що не хочу полегшувати роботу тим людям, які не хочуть полегшувати життя пішоходам, прибираючи автомобілі з тих місць, де вони стояти не мають права. Хай курять буквар - може колись вкурять. Тим більше що видно - той буквар вони давно в руки не брали.
Реально покарати водія, який відмовляється передати документи для перевірки - немає відповідної законодавчої бази. З тим формулюванням, що записано в КУАПП, водій може не передавати і нічого йому не буде за це.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
AndroVit

Повідомлення: 4101
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Повідомлення geniyh » 19 жовтня 2010, 18:24

У мене була ситуаія коли зупинили уночі бажання спорити небуло бо дуже спати хотілось, але документи показував з рук , не вимагали передати. посто попрсили перевернути, форточка фактично була добре відкрита, і інспектор дуже хотів шось по тихому учуяти певне. :-): і тому знаю. що зупинили на випадок може з запахом , або пяний :ne_ne_ne:а на рахунок базару, підтримую Matroskas,
geniyh

Повідомлення: 182
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Повідомлення KOT » 20 жовтня 2010, 17:05

Вот такие они,настоящие гаишники!
Зображення
KOT

Повідомлення toha » 20 жовтня 2010, 17:31

коня на скаку остановит,
...
toha

Повідомлення: 3340
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Повідомлення KOT » 22 жовтня 2010, 20:25

водій - лох :-)

KOT

Повідомлення Юра » 22 жовтня 2010, 21:20

"Вчора я був розумним та хотів змінити світ... сьогодні я мудрий і тому міняю себе"
Юра

Повідомлення: 1247
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Повідомлення nekton » 22 жовтня 2010, 21:28

100% дибіл. Таке враження, що спеціально перевищив швидкість щоб зняти ментів.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
nekton

Повідомлення: 5289
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Повідомлення Юра » 24 жовтня 2010, 10:27

"Пішоходи" :nez-nayu:

(спеціально зупинився і сфотографував)
"Вчора я був розумним та хотів змінити світ... сьогодні я мудрий і тому міняю себе"
Юра

Повідомлення: 1247
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Повідомлення KOT » 26 жовтня 2010, 01:09

шо там - п"яне бидло, яке жінку збило - із прокуратури? Народний самосуд...

http://dumskaya.net/news/pizdec_avariya-008877/
KOT

Повідомлення Ruslana TS » 26 жовтня 2010, 07:20

і падлюка весь час кудись дзвонить.
у нас в країні правлячий клас - чиновники.
яка в сраці демократія.
кругом п'яне бидло катається - боги, б..., за кермом.

як мені хтось пробує тикати корочку під ніс - я зразу кажу, що ваша посада - це діагноз, чи може ви при цій посаді автоматично стали інвалідом?

ну є бидло скрізь.
але таке хизування - це маразм.

не знаю, що гуманніше - щоб була смертна кара чи щоб не була.
з однієї сторони - дай владній людині таке право - то вона може і невинного легко порішити.
але з другої сторони - хіба можна таким жити? :sh_ok:
Ruslana TS

Повідомлення: 2022
Подякував (ла): 419 разів.
Подякували: 89 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до АвтоВелоМото

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей