Я так розумію, шановні ГАЇшники, Вам дали приказ із верху - казну наповнити?
Бо уже дістали інші авто для полювання... Вот жигулик 2106 червоний появився (Якщо пам"ять не зраджує, на нього сам Цибуля катався

)... І патрулів уже на кожному перехресті вистачає...
Але, вот що саме цікаво, уже використовуєте особистий трансорт для полювання.. ну для прикладу зелений Сітроен Берлінго старішої моделі.. номера не буду писати.. Цим самим Ви грубо порушуєте закон.. Я звичайно розумію, що для пенсіонерів і людей, які від цього далекі, це не перешкода для зупинки, розмови і написання протоколу... ( і навіть якщо ви бумажку покажете, що ніби вам можна використовувати власний транспорт - юридичної сили вона не має ніяко і ви це саі знаєтеї.. крім психологічної.. бо у законі чітко написано, що не можна!!! доречі у протоколі у пояснені варто це зазначити! )
ноо... якщо попадеться такий простий водій, як я.. це ж відразу дурна розмова почнеться, нерви, образу підуть у мою сторону (ДОРЕЧІ, як ви завжди так на мене реагуєте, за мовою не слідкуєте... обідно мля)
нада уже переходити до запису на відео.. Тут і розмову буде чути, і Ваші порушенн буде видно, і реальний доказ буде у суді.. Але чи варто це робити?
Да здравствуєт президент!!!
Шановні представники ГАЇ, невже вам подобається продавати Вашу мораль, честь, довіру до людей, гідність, повагу, шану, а саме головне повагу до самих себе?? Не подумайте, що це стосується абслютно усіх ваших колег.. Не подумайте, що я Вас намагаюся образичи чи принизити.. Просто будьте чесні із водіями, допомагайте ним.. А не впарюйте условні порушення, та все таке.. Зрозумійте.. заробити у наш час тих самих 255 грн. це не так і легко. Це є кровні гроші, які НАША держава відбирає від нас вашими руками. А Ви цьому сприяєте. Вот Вам і про совість я написав. І вгадаєте, перед ким ми усі рівні?
ВИ не соромтеся писати на форумі, а то тільки читаєте.. так не цікаво.
Якщо не хочете світитися, пишіть у приват.. я нікому не розкажу..
НУ.. до скорої зустрічі!!
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.