Хочу розповісти при випадок, який сьогодні зі мною трапився. Їду собі потихеньку по вул. Ватутіна, швидкість не перевищував, бо знав, що попереду стоять ДАЇшникі, звісно я користуюся пасками безпеки, того нервувати мені не було причини. Зупиняє гаїшник, була красна деву нубіра (наші ковельські хлопці). Я зупинився згідно правил дорожнього руху, гаїшник підійшов, не представився, попросив документи, я запитав, "Я щось нарушив?" він на мене подивився злими очима, і повторив біль грубішим тоном, "Я Вас запинув для перевірки документів" (такого пункту у законі не існує, де вказано, що ГАЇшникі по своїй прихоті мають право зупиняти просто для перевірки документів), але чорт із ним, я був у хорошому настрої і не хотів спорити і доказувати. Він усе перевірив, і питає мене " А де дозвіл на рекламу" (на моїй авто розміщена реклама магазину "Ідеал", номер телефону і 4 слова, піца, доставка продуктів, ідеал. Я йому відповідаю, "Шановний, покажіть мені, будь ласка, або скажіть статтю із закону, де вказано, що водій повинен мати дозвіл на певну рекламу? Моя реклама не порушує ніяких вибог, згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ ПРО РЕКЛАМУ згідно статті 181. (Кому цікаво то вот
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... F96-%E2%F0). Я йому пояснив, що моя реклама відповідає АБСОЛЮТНО усім вимогам!!! Він був просто шокований, нічого не відповів і чемно віддав права, собі під ніс бормочучи, ніби у декого із Ковеля є дозвол на рекламу а у нас не має. Я його запитав, а де можна отримати такій дозвіл (ну це я так, для перевірки, чи він сам знає, про що говорить і хотів мене штрафувати) ))))). Він мені відповідає "Я не знаю" ШОК, шановні, і це представник закону, який не знає, що і сам вимагає від водія. Далі я продовжив рух у своєму напрямку.
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.