KOT » 30 червня 2009, 14:25
Шановні водії!! У мене сьогодні виникла цікава ситуація на перехресті біля Мавекса..
Їду я від Володимирської на Турійськ.....
Прошу звернути увагу на відсутність будь-яких знаків та розмітки пов"язаних із напрямком руху
Проїхавши правий поворот до ГАЇ я вибрав праву смугу руху та підїхав до перехрестя...
стою у правій полосі... загорівся зелений, водій мерса із лівої повертає на ліво у сторону Луцька, а я їду собі прямо у сторону Турійська...
Відразу зупиняє ДАЇшник... (це був мій знайомий, так що усе склалося добре) та й говорить, що я не із тої полоси поїхав прямо, нада було із лівої полоси їхати, і це взагалі не рахується полосою руху, а простим зїздом із дороги, по якому нада рухатися тільки праворуч. Він зробив мені усне зауваження і я собі поїхав далі..
Але я категорично із цим не згідний.... Усім відомо що рух прямо дозволений як правило із правої полоси.....
ось моя схема руху
Хто що скаже щодо цієї ситуації?
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.